پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

بعضی وقتا که کانکشن اینترنتتون قطع میشه حالا چه توسط جدا کردن کابل یا قطع شدن توسط ISP این مشکل به وجود میاد
خیلی مشکل حادی نیستش ولی اگه میتونید از حالت وایرلس استفائه کنید یا کابلتونو کوتاهتر و مرغوب تر تهیه کنید

mer30

همین صفحه قبل گفتم به نظر مدیریت و ناظم ها گوش بدید سواای مربوط یه هک جواب داده نشه اونا مستقیم خواستن گزارش بدیم حالا که گزارش نمیدیم حداقل رعایت کنیم

---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 PM ارسال شده بود ----------

سلام به همه عزیزان جیگر خودم :)

یه پلی 3 فت هستش که وقتی روشن میکنم همون اول که آرم پلی 3 میاد میاد انگار تو لود گیر کنه همینجوری میمونه و دیگه منو ها نمیاد چه کار کنم ؟

---------- نوشته در 10:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:37 PM ارسال شده بود ----------

احسان جان شما اگه هارد با خود پلی 3 فرمت کنی کپی خورت نمیپره فقط مولتی منت پاک میشه که دوباره میتونی نصبش کنی بازی روی هاردتم پاک میشه

سلام به شما هیچ اتفاقی نمیوفته؟ بعد از چند دقیقه چی؟ احتمالا هاردش صدمه دیده
اگه اوریجینال بازین بدینش تعمیرکار نگاه بندازه
اگه نه که برید تو بخش خودش بپرسید ببینید کمکتون میکنن

همین صفحه قبل گفتم به نظر مدیریت و ناظم ها گوش بدید سواای مربوط یه هک جواب داده نشه اونا مستقیم خواستن گزارش بدیم حالا که گزارش نمیدیم حداقل رعایت کنیم

---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 PM ارسال شده بود ----------

سلام به شما هیچ اتفاقی نمیوفته؟ بعد از چند دقیقه چی؟ احتمالا هاردش صدمه دیده
اگه اوریجینال بازین بدینش تعمیرکار نگاه بندازه
اگه نه که برید تو بخش خودش بپرسید ببینید کمکتون میکنن

دوست عزیز اگه منظورت منم که من هیچ سوالی در مورد کپی خور این جور حرف ها نزدم . سوال منم کاملا واضح هست که میگم لودینگ اول پلی 3 گیر میکنه دیگه منو هاشم نمیاد /

دوست عزیز اگه منظورت منم که من هیچ سوالی در مورد کپی خور این جور حرف ها نزدم . سوال منم کاملا واضح هست که میگم لودینگ اول پلی 3 گیر میکنه دیگه منو هاشم نمیاد /

نه عزیز من منظورم شما نبودی من پست شما رو بعد از اون نوشتم جواب دادم که مشخص کنم منظورم شما نیستی
کلی گفتم

سلام به همه عزیزان جیگر خودم :)

یه پلی 3 فت هستش که وقتی روشن میکنم همون اول که آرم پلی 3 میاد میاد انگار تو لود گیر کنه همینجوری میمونه و دیگه منو ها نمیاد چه کار کنم ؟

---------- نوشته در 10:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:37 PM ارسال شده بود ----------

احسان جان شما اگه هارد با خود پلی 3 فرمت کنی کپی خورت نمیپره فقط مولتی منت پاک میشه که دوباره میتونی نصبش کنی بازی روی هاردتم پاک میشه

منو میاد بعد در همون حالت لود میمونه؟ یه همچین حالتی باشه با rebuild database درست میشه از ریکاوری منو

میخوای در حین اینکه با PS3 کار میکنی ، کامپیوتر هم به وایرلس وصل باشه !!؟
اگر آره که باید یه Wireless Router بگیری که نوع خوبش TP-Link و یا Link-SYS است و بین 85 تا 105 تومن باید خرج کنی.
اگر هم نه که کابل Lan رو از آداپتور وصل کن به جای کابل اترنت پشت PS3 ، در منوی Network Setting ، اتصال با سیم ( Wired ) رو انتخاب کن ، Easy رو بزن و PPPOE رو انتخاب کن. Username , Password کانکشن وایرلس خودت رو بده و در انتها هم Test Connection رو بزن ...
سرعت حالت دوم از حالت اول خیلی بیشتره. پیشنهاد من هم حالت دوم است.
مرسي من فكر كنم منظوررا بد رساندم با لن وصل مي كنم مي خواستم با شر وايرلس لبتابم شر كنم كه از طريق وايرلس برم شر ميكنم همه دستگاههام و موبايلم وايرلس پيدا ميكنه ولي پلس استشن نه

خب الان بیشتر گیج شدم ! تو میگی میخوای همه دستگاههات وایرلس Share بشه ولی PS3 نه ... مگه الان Share نیستن !؟ لپ تاپ که مودم وایرلس داخلی داره ، موبایل هم Wi-FI . الان مشکل چیه ؟

============
دوستان برای استفاده Wireless Controller PS3 روی PC درایوری باید دانلود کرد !؟

خب الان بیشتر گیج شدم ! تو میگی میخوای همه دستگاههات وایرلس Share بشه ولی PS3 نه ... مگه الان Share نیستن !؟ لپ تاپ که مودم وایرلس داخلی داره ، موبایل هم Wi-FI . الان مشکل چیه ؟

============
دوستان برای استفاده Wireless Controller PS3 روی PC درایوری باید دانلود کرد !؟

حامد جان شما گوگل رو بگرد هستت درایورش راهنمای نصبشم هست ولی ممکنه کار نکنه (برای من که نشد)
مرسي من فكر كنم منظوررا بد رساندم با لن وصل مي كنم مي خواستم با شر وايرلس لبتابم شر كنم كه از طريق وايرلس برم شر ميكنم همه دستگاههام و موبايلم وايرلس پيدا ميكنه ولي پلس استشن نه
دوست عزیز شما این حرکتی رو که میخوای انجام بدی نمیشه کنسول به صورت وایرلس فقط از روتر میتونه به اینترنت وصل بشه
اگه مودمتون آنتن وایرلس داره کاری نداره بیرید تو تنظیمات network بعد اونجا wireless رو انتخاب کنید و مرحله بعد اسکنو بزنید و بقیشو همینطور next بزنید تا به انتها برسید ازش تست بگیرید اگه ok بود میتونید با وایرلس روتر به اینترنت وصل بشید

یک سوال :
من وایرلس رو از طریق کابل Lan وصل کردم به PS3 و یه PPPOE ساختم. لازم است که مقادیر MTU و First & Alternative DNS ها رو دستی وارد کنم یا بزارم روی حالت عادی !؟
این NAT چیه و کاربردش چیست !؟ لازمه Enable باشه !؟
من برای بازی آنلاین هیچ مشکلی ندارم ها ولی حس میکنم سرعت دانلودم نسبت به وقتی وایرلس به PC وصل باشه کمتر است یه مقدار ...

یک سوال :
من وایرلس رو از طریق کابل Lan وصل کردم به PS3 و یه PPPOE ساختم. لازم است که مقادیر MTU و First & Alternative DNS ها رو دستی وارد کنم یا بزارم روی حالت عادی !؟
این NAT چیه و کاربردش چیست !؟ لازمه Enable باشه !؟
من برای بازی آنلاین هیچ مشکلی ندارم ها ولی حس میکنم سرعت دانلودم نسبت به وقتی وایرلس به PC وصل باشه کمتر است یه مقدار ...
اوناروبزار رو حالت عادیشون کاری نداشته باش مگر اینکه بخوای از چی پی ان و...!ـــاینا استفده کنی
nat
زمانی استفاده می شه که ما مثلا یک ارتباط اینترنت ADSL داریم و از Service Provider خودمان (ISP و ...) یک Valid IP یا Public IP گرفته ایم و می خواهیم آن را در شبکه خود به اشتراک بگذاریم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or