بلوتوث کنسول چون به روش خاص خود سونی کد گزاری شده نمیتونی به همین راحتی وصلش کنی به دستگاههای دیگه اگه میخوای هدستت بهترین مدل باشه باید از نوع مخصوص خود PS3 که تو بازار موجوده بخریآقا من چند روز داشتم تو تنظیمات ps3 میگشتم که رسیدم به بلوتوثش بعد من زدم add a device گوشیم رو پیدا نکرد ، لبتاب رو پیدا نکرد برای همین من میترسم هدفون بخرم براش
حالا به نظرتون بلوتوث کنسول مشکل داره یا گوشیو اینا البته اینم بگم که من فکر کنم این دسته ها هم با بلوتوث وصل میشن آره ؟ اگر با بلوتوث وصل میشن پس بلوتوث کنسول مشکلی نداره ولی چرا گوشیو لبتابو اینا%DAنه ؟ حدود 1 ساعت صبر کردم پیدا نکرد.
الان مشکل از چیه ؟ آیا با اطمینان میتونم هدفونش رو بخرم ؟
یه مسله دیگه هست اینه که کارتون کنسول من از این کارتون معمولی های قهوه ای که همه جا هست بعد یه مقوا مانند که روش عکس ps3 و اینا هست ریجنشو اینا هست میره روی جعبه من این رو به یکی نشون دادم گفت این کنسولت ریفربیشته ، آره ؟
---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------
یه سوال دیگه ، این فن کنسول من خیلی صداش زیاده شنیدم یه جاهایی هستن که باد میزنن تو کنسول و گرد و خاک رو بیرون میکنن میشه به اینا اعتماد کرد ؟
خب اگه از این قهوه ای ها هستش و روشم مقوا هست کنسولت ریفره و یک بار برای تعمیر رفته به کارخونه این مدل کنسول ها عملا قیمت کمی دارن و خریدشون راحته ولی فروششون خیلی سخته
چند احت%9د داره ممکنه برد دسته کنسولت ترک خورده باشهسلام
دسته ps3 من محکم زمین خورد و الان شارژ نگه نمی داره
درست شدنی هست؟
ممنون
ممکنه فیش اتصال باطری به برد جدا شده باشه
ممکنه سیم فیش باطری قطع شده باشه
اینجا تاپیک بازیش نی%D8رید تاپیک خودشو پیدا کنید و سوالتونو اونجا مطرح کنید هستن کسانی که جوابگو باشندرود بر ملت
یک سوال درباره بازی 007 دارم.
ان قسمت از بازی که در موناکو میباشد و باید دوربین ها را غیرفعال کرد را نمیتوانم رد کنم.
چگونگی هک دوربین ها را میخواستم بدانم.
اولین دوربین در 3 گوشه از دایره 3 تا ضربدر وجود دارد.
لطفا راهنمایی ام کنید.
--------
مدیریت و ناظمین سایت از من خواستن پست هایی که به هر نحوی مربوط به هک و کپیخوری هست رُ گزارش کنم
خواهش میکنم مراعات کنید تا من شرمندتون نشم!