پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

آقا من چند روز داشتم تو تنظیمات ps3 میگشتم که رسیدم به بلوتوثش بعد من زدم add a device گوشیم رو پیدا نکرد ، لبتاب رو پیدا نکرد برای همین من میترسم هدفون بخرم براش

حالا به نظرتون بلوتوث کنسول مشکل داره یا گوشیو اینا البته اینم بگم که من فکر کنم این دسته ها هم با بلوتوث وصل میشن آره ؟ اگر با بلوتوث وصل میشن پس بلوتوث کنسول مشکلی نداره ولی چرا گوشیو لبتابو اینا%DAنه ؟ حدود 1 ساعت صبر کردم پیدا نکرد.

الان مشکل از چیه ؟ آیا با اطمینان میتونم هدفونش رو بخرم ؟

یه مسله دیگه هست اینه که کارتون کنسول من از این کارتون معمولی های قهوه ای که همه جا هست بعد یه مقوا مانند که روش عکس ps3 و اینا هست ریجنشو اینا هست میره روی جعبه من این رو به یکی نشون دادم گفت این کنسولت ریفربیشته ، آره ؟

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه ، این فن کنسول من خیلی صداش زیاده شنیدم یه جاهایی هستن که باد میزنن تو کنسول و گرد و خاک رو بیرون میکنن میشه به اینا اعتماد کرد ؟
بلوتوث کنسول چون به روش خاص خود سونی کد گزاری شده نمیتونی به همین راحتی وصلش کنی به دستگاههای دیگه اگه میخوای هدستت بهترین مدل باشه باید از نوع مخصوص خود PS3 که تو بازار موجوده بخری
خب اگه از این قهوه ای ها هستش و روشم مقوا هست کنسولت ریفره و یک بار برای تعمیر رفته به کارخونه این مدل کنسول ها عملا قیمت کمی دارن و خریدشون راحته ولی فروششون خیلی سخته
سلام
دسته ps3 من محکم زمین خورد و الان شارژ نگه نمی داره
درست شدنی هست؟
ممنون
چند احت%9د داره ممکنه برد دسته کنسولت ترک خورده باشه
ممکنه فیش اتصال باطری به برد جدا شده باشه
ممکنه سیم فیش باطری قطع شده باشه
درود بر ملت
یک سوال درباره بازی 007 دارم.
ان قسمت از بازی که در موناکو میباشد و باید دوربین ها را غیرفعال کرد را نمیتوانم رد کنم.
چگونگی هک دوربین ها را میخواستم بدانم.
اولین دوربین در 3 گوشه از دایره 3 تا ضربدر وجود دارد.
لطفا راهنمایی ام کنید.
اینجا تاپیک بازیش نی%D8رید تاپیک خودشو پیدا کنید و سوالتونو اونجا مطرح کنید هستن کسانی که جوابگو باشن
--------
مدیریت و ناظمین سایت از من خواستن پست هایی که به هر نحوی مربوط به هک و کپیخوری هست رُ گزارش کنم
خواهش میکنم مراعات کنید تا من شرمندتون نشم!

من یکی از دسته هام خراب شده بود دیروز رفتم یه دسته گرفته بودم به شرط اصلی هم گرفتم توی فاکتور هم ذکر شد فقط مسئله ی که هست در مورد کار کردن sixaxis دسته هست چطور میتون اینو تست کنم که مطمعن بشم کار میکنه البته به شرط ایکه کار کنه گرفتم فقط میخوام مطعنم بشم ( بازی هم که این قابلیت داشته باشه الان ندارم )

من یکی از دسته هام خراب شده بود دیروز رفتم یه دسته گرفته بودم به شرط اصلی هم گرفتم توی فاکتور هم ذکر شد فقط مسئله ی که هست در مورد کار کردن sixaxis دسته هست چطور میتون اینو تست کنم که مطمعن بشم کار میکنه البته به شرط ایکه کار کنه گرفتم فقط میخوام مطعنم بشم ( بازی هم که این قابلیت داشته باشه الان ندارم )

باید با بازی ای که Six-Axis رو ساپورت میکنه تست کنی مثلاً Folklor , ...

توی Online FIFA 12 به Reedom Code بازیم ایراد میگیره و ارور میده ... بازی رو از دوبی برام آوردند. سلفون دورش هم باز نشده بود. چیکار کنم !؟
مطمئنید ریجن اکانت با بازی یکی هستش؟
کد ها رو باید با توجه به ریجن بازی تو اکانت هم ریجن خودش وارد کنید
مثلا کشور امارات و انگلیس ریجن 2 هستن کشور آمریکا ریجن 1 هست
همونطور که دوستمون گفتن باید تو بازی تسست کنی
بازری flower folklor L.A.I.R
اینا رو میدونم زیاد از این قابلیت استفاده میکنن

سلام به همه دوستان سال نو همه شما مبارک باشه
یه عرضی داشتم چند وقت پیش دستگاه ps3 40 gb fat من چراغ زرد داده و دیگه روشن نمیشه
الان میخواستم از دوستم که یک ps3 80 gb fat رو داره میخواد بفروشه و من میخوام بخرم بگم که دستگاه سالم و هیچ مشکلی هم نداره و تعمیری هم نیست .
به نظر شما ارزش خرید رو داره و با چه قیمتی ازش بگیرم به نفع من هست
ممنون میشم راهنمایی کنید ... بازم تشکر اگه اینجا مطرح کردم به خاطر این بود که خرابی کنسول خودم و اینجا مطرح کردم و دوستان لطف کردن راهنمایی کردن من رو .... بازم تشکر

سلام به همه دوستان سال نو همه شما مبارک باشه
یه عرضی داشتم چند وقت پیش دستگاه ps3 40 gb fat من چراغ زرد داده و دیگه روشن نمیشه
الان میخواستم از دوستم که یک ps3 80 gb fat رو داره میخواد بفروشه و من میخوام بخرم بگم که دستگاه سالم و هیچ مشکلی هم نداره و تعمیری هم نیست .
به نظر شما ارزش خرید رو داره و با چه قیمتی ازش بگیرم به نفع من هست
ممنون میشم راهنمایی کنید ... بازم تشکر اگه اینجا مطرح کردم به خاطر این بود که خرابی کنسول خودم و اینجا مطرح کردم و دوستان لطف کردن راهنمایی کردن من رو .... بازم تشکر

خوب دوست من به 100 تا چیز بستگی داره ، باید ببینی ریفره یا نه ؟

اگر خوب باشه و ریفر نباشه حدود 400 میارزه.

خوب دوست من به 100 تا چیز بستگی داره ، باید ببینی ریفره یا نه ؟

اگر خوب باشه و ریفر نباشه حدود 400 میارزه.

سلام دوست عزیز ..یه سوا دیگه گیش امد برام....
دستگاه رو خود من براش خریدم و مشکلی نداره
و این ریفر که میگی یعنی چی؟

سلام دوست عزیز ..یه سوا دیگه گیش امد برام....
دستگاه رو خود من براش خریدم و مشکلی نداره
و این ریفر که میگی یعنی چی؟

ریفربیشت یعنی وقتی کارخونه اینو تولید کرده فرستاده تو بازار بعد دیده یه مشکلی داره دوباره برگشته کارخونه اون قطعه عوض شده و دوباره اومده تو بازار .

فرقی نداره با یه دونه معمولی ولی قابل قبول نیست من خودم یه لبتاب سونی دارم ریفره خریدم 2 ملیون 3-4 ساله عین اسب داره کار میکنه ولی خوب دیگه ریفر ارزون تره.

ریفربیشت یعنی وقتی کارخونه اینو تولید کرده فرستاده تو بازار بعد دیده یه مشکلی داره دوباره برگشته کارخونه اون قطعه عوض شده و دوباره اومده تو بازار .

فرقی نداره با یه دونه معمولی ولی قابل قبول نیست من خودم یه لبتاب سونی دارم ریفره خریدم 2 ملیون 3-4 ساله عین اسب داره کار میکنه ولی خوب دیگه ریفر ارزون تره.

ممنون از راهنماییت دوست گرامی
با این حرفهای شما ..ولی این دستگاه ps3 fat 80 gb سالم هست و هیچ مشکلی نداره و تا الان اصلا تعمیر نشده
با این اوصلف چقدر می ارزه.
به نظرت این رو بگیرم یا یک کم وایسم تا قیمت های ps3 slim بیاد بایین ...یه slim بیگرم...اگه راهنمایی کنی ممنون میشم
اگه به من زیر 200 هزار تومان بده ..نظرت چیه در مورد ps3 fat 80 gb رو

من دو تا اکانت روی PS3 تعریف کردم ، همه ی تروفی هام توی اکانت اولی ـه که مال آمریکاست.
اکانت دوم مال امارات است و بخاطر ریجن 2 بودن کنسول ساختم برای وارد کردن Reedem Code بازیهایی که آک میگیرم تا بتونم آنلاین بازی کنم.
حالا سوال من اینه : نمیشه تروفی هام رو از اکانت امریکا به اکانت امارات منتقل کنم !؟

من دو تا اکانت روی PS3 تعریف کردم ، همه ی تروفی هام توی اکانت اولی ـه که مال آمریکاست.
اکانت دوم مال امارات است و بخاطر ریجن 2 بودن کنسول ساختم برای وارد کردن Reedem Code بازیهایی که آک میگیرم تا بتونم آنلاین بازی کنم.
حالا سوال من اینه : نمیشه تروفی هام رو از اکانت امریکا به اکانت امارات منتقل کنم !؟

تروفی ها رو به هیچ اکانتی نمیشه انتقال داد!اسم اکانت رو نمیتونید به هیچ عنوان عوض کنید. ریجن و آدرس رو هم نمیشه عوض کرد!
حالا شما قصدت از این کار چیه!
اگه بگی شاید راه دیگه ای باشه که بتونم کمکت کنم.

ببین صادق عزیز ...
من یک اکانت دارم که کل تروفی هایی که تا حالا بازی کردم روی اون است و از شانسم همونه که مال آمریکاست.
اون یکی که تازه ساختم مال امارات است و برای FIFA 12 Online ... هیچ تروفی داخلش باز نشده و نیست.
گفتم اگر بشود تروفی ها رو منتقل کرد دیگه اون چند بازی رو از اول نروم روی اکانت تازه ...

ببین صادق عزیز ...
من یک اکانت دارم که کل تروفی هایی که تا حالا بازی کردم روی اون است و از شانسم همونه که مال آمریکاست.
اون یکی که تازه ساختم مال امارات است و برای FIFA 12 Online ... هیچ تروفی داخلش باز نشده و نیست.
گفتم اگر بشود تروفی ها رو منتقل کرد دیگه اون چند بازی رو از اول نروم روی اکانت تازه ...

حامد عزیز
لازم نیست با اکانت امارات بازی کنی! شما فقط کد رو از امارات دانلود کن بعد رو اکانت امریکات بازی کن

ممنون از راهنماییت دوست گرامی
با این حرفهای شما ..ولی این دستگاه ps3 fat 80 gb سالم هست و هیچ مشکلی نداره و تا الان اصلا تعمیر نشده
با این اوصلف چقدر می ارزه.
به نظرت این رو بگیرم یا یک کم وایسم تا قیمت های ps3 slim بیاد بایین ...یه slim بیگرم...اگه راهنمایی کنی ممنون میشم
اگه به من زیر 200 هزار تومان بده ..نظرت چیه در مورد ps3 fat 80 gb رو

دوست من فکر ارزون شدن رو که از سرت بیرون کن ولی در کل اگر اسلیم بگیری از فت بهتره من خودم فت دارم ولی به خاطر مشکلات مالی نمیتونم عوضش کنم ولی ارزون بشو نیست اگر مشکل مالی نداری اسلیمش کن اگرم نمیتونی پول بدی به نظر من اینو بگیری خوبه. حالا اگر مشکلی داره که نداره دیگه من نمیدونم اینجور که تو میگی 400 میارزه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or