پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سال نو مبارک :x
من کنسولم وقتی روشنش میکنم چراغش سبز میشه ولی هارد رو نمیخونه یا وقتی هارد رو میخونه بعد از احرای لوگوی سونی و آوردن دسکتاپ قفل میکنه دیگه خاموش نمیشه مجبورم سیم برق رو قطع کنم
ولی دکمه ejectکار میکنه
مشکلش جدیه؟
:-s
البته توی تاپیک مشکلات و خرابی های کنسول هم مطرح کردم ولی این بخش فعالیت دوستان اهل فن بیشتره :D

سال نو مبارک :x
من کنسولم وقتی روشنش میکنم چراغش سبز میشه ولی هارد رو نمیخونه یا وقتی هارد رو میخونه بعد از احرای لوگوی سونی و آوردن دسکتاپ قفل میکنه دیگه خاموش نمیشه مجبورم سیم برق رو قطع کنم
ولی دکمه ejectکار میکنه
مشکلش جدیه؟
:-s
البته توی تاپیک مشکلات و خرابی های کنسول هم مطرح کردم ولی این بخش فعالیت دوستان اهل فن بیشتره :D

سال نو شما هم مبارک
نوسان برق نزده؟ ضربه نخورده؟ کپیخور نیست؟ میتونید برید تو قسمت safe mode دستگاه هاردشو فورمت کنید شاید درست بشه آپدیت هم ریجن کنسولو نصب کردین؟ هاردشو جدیدا ارتقا دادین یا همون هارد فابریکیه خودش روشه؟ فته یا اسلیم؟
من زیاد نمیتونم جفت فروم ها رُ پوشش بدم تا جایی که بتونم تو اون فروم هم سر میزنم کمک میکنم ولی اگه این 2 تا فروم ترکیب بشن با هم بهتر میشه

آقایون سلام من داشتم skyrim بازی میکردم به یه باگ برخوردم و بعدش دوتا ترافی هست میخواستم بدونم میشه سیو های یه نفر دیگه رو گرفت وبعد با اونها دوتا ترافی رو بگیرم اگه میشه بهم یاد بدین اگر هم سیو دارین بگین تا اسم مرحله رو بگم ممنون سال نو مبارک

آقایون سلام من داشتم skyrim بازی میکردم به یه باگ برخوردم و بعدش دوتا ترافی هست میخواستم بدونم میشه سیو های یه نفر دیگه رو گرفت وبعد با اونها دوتا ترافی رو بگیرم اگه میشه بهم یاد بدین اگر هم سیو دارین بگین تا اسم مرحله رو بگم ممنون سال نو مبارک
سلام
اگه از سیو های دیگران استفاده کنید تروفی بهتون نمیده برید تو گوگل بگردید بهتون راه و روش رد کردن اون قسمتو میگه

یه سری بازی های خاص 1080 ساپورت هستن و اینم در نظر بگیر که 1080 ساختن دلیل بر بهتر بودن بازی نیست! هنر سازنده اگه ثابت شده باشه حتی بازیش 480p هم باشه بهترین بازی سال هم میشه!

با حرفتو موافقم ولی از نظر گرافیکی....بازم مرسی سال خوبی داشته باشید

سال نو شما هم مبارک
نوسان برق نزده؟ ضربه نخورده؟ کپیخور نیست؟ میتونید برید تو قسمت safe mode دستگاه هاردشو فورمت کنید شاید درست بشه آپدیت هم ریجن کنسولو نصب کردین؟ هاردشو جدیدا ارتقا دادین یا همون هارد فابریکیه خودش روشه؟ فته یا اسلیم؟
من زیاد نمیتونم جفت فروم ها رُ پوشش بدم تا جایی که بتونم تو اون فروم هم سر میزنم کمک میکنم ولی اگه این 2 تا فروم ترکیب بشن با هم بهتر میشه

ضربه که نخورده نوسان برق هم وقتی روشن بوده برق نرفته البته بجز مواقعی که مجبورم وقتی هنگ میکنه خودم سیم برق رو بکش
ریجنش رو نمیدونم چنده از کجا باید بفهمم؟ هاردش فابریکه خودشه
مدلشم 160G SLIM PAL

ضربه که نخورده نوسان برق هم وقتی روشن بوده برق نرفته البته بجز مواقعی که مجبورم وقتی هنگ میکنه خودم سیم برق رو بکش
ریجنش رو نمیدونم چنده از کجا باید بفهمم؟ هاردش فابریکه خودشه
مدلشم 160G SLIM PAL
ریجنش 2 هست
نگفتین کپیخوره؟
میتونید برید تو منو خود کنسول؟ اگه تو منو میره برید هاردو فرمت کنید شاید درست بشه
اگه کپیخور باشه باید ببرید بیرون بدید براتون درستش کنن ولی اگه کپیخور نیست احتمالا بشه از طریق recovery menu درستش کرد

منظور از این تروفی چیه ؟
این اچیومنت چیه ؟
من نمیدونم چرا انجمن به این خوبی چرا هیچ توضیحی درباره اینا نداده . من تازه پلی استیشن 3 گرفتم و اصلا نمیدونم اینا چی هستن
اگه بتونید یه توضیحی راجع به اینا بدید ممنون میشم . البته میدونم که سئوالم خیلی مبتدیانس ولی واقعا اطلاعاتی از اینا ندارم.
ممنون

منظور از این تروفی چیه ؟
این اچیومنت چیه ؟
من نمیدونم چرا انجمن به این خوبی چرا هیچ توضیحی درباره اینا نداده . من تازه پلی استیشن 3 گرفتم و اصلا نمیدونم اینا چی هستن
اگه بتونید یه توضیحی راجع به اینا بدید ممنون میشم . البته میدونم که سئوالم خیلی مبتدیانس ولی واقعا اطلاعاتی از اینا ندارم.
ممنون
ببین دوست عزیز اچیومنت که ماله ایکس باکسه و خیلی هم خنک و لوسه از نظر من.
تروفی مال ps3 هست . هر بازی یک تعداد تروفی داره . تروفی یه جایزه ای هستش که شما از طریق انجام یک سری کار تو بازی بدست میارین . یه مرحله خاص رو رد میکنین بهتون تروفی میده . یه باس رو میکشین تروفی میده . بستگی به بازی داره . تروفی ها هم چند نوع هستن . برنز.نقره و طلا و البته پلاتینیوم . پلاتینیوم رو فقط زمانی میگرین که همه تروفی های دیگه رو بگیرین . مثلا اگه یه بازی 30 تا تروفی داره . وقتی همش رو گرفتین پلاتینیوم هم باز میشه و اون وقت میشه 100% .... این طوری شما یه حسابی رو از همه بازی هایی که کردین دارین .
بازی X رو مثلا 50% تروفی گرفتین . بازی Y رو 70 % و الی آخر . یک سری تروفی ها هم حس رقابتی داره . مثلا گفته باس مرحله دوم رو زیر 2 دقیقه بزنید . این خودش چالش بر انگیزه و باعث جذاب شدن بازی میشه .
در ضمن تروفی تو Lvl up کردن شما تاثییر داره . منظور همون سطح کاربریه شما تو PSN هست . مثلا من سطح 8 هستم . هر چی بیشتر تروفی بگیرم کم کم بیشتر میشه خط Xp ـم و میشم 9 .

درود بر ملت
یک سوال درباره بازی 007 دارم.
ان قسمت از بازی که در موناکو میباشد و باید دوربین ها را غیرفعال کرد را نمیتوانم رد کنم.
چگونگی هک دوربین ها را میخواستم بدانم.
اولین دوربین در 3 گوشه از دایره 3 تا ضربدر وجود دارد.
لطفا راهنمایی ام کنید.

من نمیدونستم PS3 از طریق وایرلس و به روش تعریف PPPOE هم میتونه وصل بشود به اینترنت ! یوزر و پسورد کانکشن pppoe رو اونجا براش تعریف کردم و همینجوری وصل شد به PSN !

حالا منو بگو میخواستم برم روتر وایرلس بگیرم ! :دی

من نمیدونستم PS3 از طریق وایرلس و به روش تعریف PPPOE هم میتونه وصل بشود به اینترنت ! یوزر و پسورد کانکشن pppoe رو اونجا براش تعریف کردم و همینجوری وصل شد به PSN !

حالا منو بگو میخواستم برم روتر وایرلس بگیرم ! :دی
:))=))فک کردی لباسشویی 360 ئه من یه عمر با 128 اونم وایرلس میرفتم PSN:دی..ده متری هم با مودم فاصله داشتم:دی

آقا من چند روز داشتم تو تنظیمات ps3 میگشتم که رسیدم به بلوتوثش بعد من زدم add a device گوشیم رو پیدا نکرد ، لبتاب رو پیدا نکرد برای همین من میترسم هدفون بخرم براش

حالا به نظرتون بلوتوث کنسول مشکل داره یا گوشیو اینا البته اینم بگم که من فکر کنم این دسته ها هم با بلوتوث وصل میشن آره ؟ اگر با بلوتوث وصل میشن پس بلوتوث کنسول مشکلی نداره ولی چرا گوشیو لبتابو اینارو پیدا نمیکنه ؟ حدود 1 ساعت صبر کردم پیدا نکرد.

الان مشکل از چیه ؟ آیا با اطمینان میتونم هدفونش رو بخرم ؟

یه مسله دیگه هست اینه که کارتون کنسول من از این کارتون معمولی های قهوه ای که همه جا هست بعد یه مقوا مانند که روش عکس ps3 و اینا هست ریجنشو اینا هست میره روی جعبه من این رو به یکی نشون دادم گفت این کنسولت ریفربیشته ، آره ؟

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه ، این فن کنسول من خیلی صداش زیاده شنیدم یه جاهایی هستن که باد میزنن تو کنسول و گرد و خاک رو بیرون میکنن میشه به اینا اعتماد کرد ؟

آقا من چند روز داشتم تو تنظیمات ps3 میگشتم که رسیدم به بلوتوثش بعد من زدم add a device گوشیم رو پیدا نکرد ، لبتاب رو پیدا نکرد برای همین من میترسم هدفون بخرم براش

حالا به نظرتون بلوتوث کنسول مشکل داره یا گوشیو اینا البته اینم بگم که من فکر کنم این دسته ها هم با بلوتوث وصل میشن آره ؟ اگر با بلوتوث وصل میشن پس بلوتوث کنسول مشکلی نداره ولی چرا گوشیو لبتابو اینارو پیدا نمیکنه ؟ حدود 1 ساعت صبر کردم پیدا نکرد.

الان مشکل از چیه ؟ آیا با اطمینان میتونم هدفونش رو بخرم ؟

یه مسله دیگه هست اینه که کارتون کنسول من از این کارتون معمولی های قهوه ای که همه جا هست بعد یه مقوا مانند که روش عکس ps3 و اینا هست ریجنشو اینا هست میره روی جعبه من این رو به یکی نشون دادم گفت این کنسولت ریفربیشته ، آره ؟

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه ، این فن کنسول من خیلی صداش زیاده شنیدم یه جاهایی هستن که باد میزنن تو کنسول و گرد و خاک رو بیرون میکنن میشه به اینا اعتماد کرد ؟

سلام.
فقط در مورد بلوتوث اطلاعات دارم دوست عزیز:
من هم یه مدت دنبالش بودم که موبایل و ... رو PS3 شناسایی کنه ولی نشد ، متاسفانه کنسول PS3 فقط مدلهای خاصی از گوشیها و هندزفری ها و کلا device های بلوتوث را میشناسد
قبل از خرید هر وسیله ای حتما از ساپورت شدن بوسیله PS3 اطمینان حاصل کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or