پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام علی آقا بایرامین مباره!:d
نه علی اقا راهی نداره باید کنسول روشن باشه تا شارژ بشه
توصیه میکنم فقط با خود کنسول شارژ کنید چون ولتاژ وسایل دیگه بالا پایین میشه به دسته و باطریش ممکنه صدمه ببینه

اللبته من توصیه میکنم اگه با روشن بودنه کنسول مشکل دارن برن نمایندگیهای سونی و سامسونگ

مشخصا یک نوع چند راهه برقی دارن که برق رو کنترل میکنه رو بخرن . من خریدم 80 تومن . هم واسه

اینکه اگه برق رفت سریع برق دستگهارو قطع نکنه و دستگاه و تلویزیونم مشکل دار نشن . خیلی خوبه تا

چند ثانیه بعد قطع برق هنوز برق داره و یک دفعه برق رو قطع نمیکنه .تازه خروجی یو اس بی داره که
.
راحت میتونید دسته رو باهاش شارز کنید و دستگاهتونم خاموشه و ولتازم بالا و پایین نمیشه.

اگه میخواید عکس بگیرم بزارم . 6 تا جای پریز داره . 2 تا یو اس بی

اللبته من توصیه میکنم اگه با روشن بودنه کنسول مشکل دارن برن نمایندگیهای سونی و سامسونگ

مشخصا یک نوع چند راهه برقی دارن که برق رو کنترل میکنه رو بخرن . من خریدم 80 تومن . هم واسه

اینکه اگه برق رفت سریع برق دستگهارو قطع نکنه و دستگاه و تلویزیونم مشکل دار نشن . خیلی خوبه تا

چند ثانیه بعد قطع برق هنوز برق داره و یک دفعه برق رو قطع نمیکنه .تازه خروجی یو اس بی داره که
.
راحت میتونید دسته رو باهاش شارز کنید و دستگاهتونم خاموشه و ولتازم بالا و پایین نمیشه.

اگه میخواید عکس بگیرم بزارم . 6 تا جای پریز داره . 2 تا یو اس بی
خُب بیشتر دوستان مایلند هزینه نکنن :d یکی مثل من میره ups میخره 90 تومن که اگه برق قطع شد 15 دقیقه هم تلویزیون و هم کنسولو روشن نگه داره ولی کی میخواد همچین هزینه ای بکنه؟ دوستان بیشتر نظرشون اینه که با حداقل هزینه باشه
اونایی که میخوان بزارن شارژ بشه میتونن وصل کنن به کنسول و شبکه رُ عوض کنن اهل منزل به تماشای تلویزیون بشینن و دسته برا خودش شارژ بشه
خیلی وقتا من این کارو میکنم

راستی من وقتی به ps3 هارد یا فلش ( نه برای هک برای انتقال فایل مثل یه عکس ) وصل میکنم اصلا هیچجا نمیاد که اونرو بخونه باید نتظیماتی رو انجام بدم ؟

راستی من وقتی به ps3 هارد یا فلش ( نه برای هک برای انتقال فایل مثل یه عکس ) وصل میکنم اصلا هیچجا نمیاد که اونرو بخونه باید نتظیماتی رو انجام بدم ؟

باید هاردتو فورمتش کنی
به FAT32 فورمتش کن بعد میشناسش
باید با برنامه فورمت کنی اگه سیگیت یا مکستور هست با برنامه seagate disk wizard فورمتش کن (تو گوگل سرچش کن میشناسه)
اگه برند دیگه هستش با برنامه paragon partition manager یا پارتیشن مجیک فورمت کن

خُب بیشتر دوستان مایلند هزینه نکنن :d یکی مثل من میره ups میخره 90 تومن که اگه برق قطع شد 15 دقیقه هم تلویزیون و هم کنسولو روشن نگه داره ولی کی میخواد همچین هزینه ای بکنه؟ دوستان بیشتر نظرشون اینه که با حداقل هزینه باشه
اونایی که میخوان بزارن شارژ بشه میتونن وصل کنن به کنسول و شبکه رُ عوض کنن اهل منزل به تماشای تلویزیون بشینن و دسته برا خودش شارژ بشه
یا اصلا چرا اینکار
1- کنسول رو از برق دربیار
2-دسته رو روشن کن
3- کابل یو اس بی رو وصل کن به کامپیوتر و زمانی که داری با پی سی کار میکنی این دسته شارژ میشه

به همین اسونی من هم همین کار رو میکنم

باید هاردتو فورمتش کنی
به FAT32 فورمتش کن بعد میشناسش
باید با برنامه فورمت کنی اگه سیگیت یا مکستور هست با برنامه seagate disk wizard فورمتش کن (تو گوگل سرچش کن میشناسه)
اگه برند دیگه هستش با برنامه paragon partition manager یا پارتیشن مجیک فورمت کن

آخه قبلا بازی هارو میخوند ( به صورت عادی از روی هارد ) وقتی عکس میریزم توش باید توی فولدر خاصی باشه تا ps3 بخونه ؟

یا اصلا چرا اینکار
1- کنسول رو از برق دربیار
2-دسته رو روشن کن
3- کابل یو اس بی رو وصل کن به کامپیوتر و زمانی که داری با پی سی کار میکنی این دسته شارژ میشه

به همین اسونی من هم همین کار رو میکنم
خب من گفتم نیازی به از برق کشیدن هم نیست اگه با pcشارژ میکنین حتما حواستون باشه وقتی شارژ تموم شد usb رُ بکشید و نزارید بمونه به امون خدا چون باطری دسته به رحمت خدا میره!
آخه قبلا بازی هارو میخوند ( به صورت عادی از روی هارد ) وقتی عکس میریزم توش باید توی فولدر خاصی باشه تا ps3 بخونه ؟
با حروف بزرگ این فولدر ها رُ تو هاردت بساز
VIDEO
PICTURE
MUSIC
PS3
و فایل ها تو بریز توشون پوشه ps3 برای آپدیت ها و سیو و تِم و بکاپ هستش

سلام به همگی دوستان عزیز عید همگی مبارک امیدوارم سال خوب و پر پووولی داشته باشید!!!!

من وقتی بازی انچارتد 3 رو اجرا میکنم از 1080Pتصویر میپره رو720p..ال سی دی رو تازه گرفتم.32 اینچ سری Uپاناسونیک!!ممنون میشم بگید مشکل از کجاست!

سلام به همگی دوستان عزیز عید همگی مبارک امیدوارم سال خوب و پر پووولی داشته باشید!!!!

من وقتی بازی انچارتد 3 رو اجرا میکنم از 1080Pتصویر میپره رو720p..ال سی دی رو تازه گرفتم.32 اینچ سری Uپاناسونیک!!ممنون میشم بگید مشکل از کجاست!
سال نو شما هم مبارک
عزیز جان این مشکل نیست رزولوشن اصلی بازی 720p هستش به خاطر همین از 1080 تغییر سایز میده میره رو 720
طبیعیه خیالت راحت

مرسی دوست من..
من موندم چطور جایزه بهترین گرافیک رو بهش دادن؟!!
خووبه هااا ولی 1080pیچیز دیگست
یه سری بازی های خاص 1080 ساپورت هستن و اینم در نظر بگیر که 1080 ساختن دلیل بر بهتر بودن بازی نیست! هنر سازنده اگه ثابت شده باشه حتی بازیش 480p هم باشه بهترین بازی سال هم میشه!

منم همینو دارم دیگه .

فقط اسمشو بلد نبودم . :d

بعد اینکه دیدن این راه خیلی به صرفه تره یاد میگیرن همیشه کم هزینه ترین بهترین نیست .

ببخشید دوستان من یه سوالی داشتم با اجازتون....
لطفا یکی تکلیف ما رو روشن کنه ... کنسول بهتره افقی باشع یا عمودی !؟ بالاخره کدومش بهتره...؟!
انقدر در این مورد صحبت های ضد و نقیض هست من واقعا گیج شدم....؟؟!!

ببخشید دوستان من یه سوالی داشتم با اجازتون....
لطفا یکی تکلیف ما رو روشن کنه ... کنسول بهتره افقی باشع یا عمودی !؟ بالاخره کدومش بهتره...؟!
انقدر در این مورد صحبت های ضد و نقیض هست من واقعا گیج شدم....؟؟!!
ببینید گرد و خاک رو هر سطح افقی ای میشینه خب اگه افقی بزارید خا ک رو برد دستگاه میشینه و ممکنه در دراز مدت مشکل ایجاد کنه
ولی اگه ایستاده بزاری اون گرد و خاک به جای برد دستگاه میره رو کف میشینه و دیگه به برد صدمه نمیزنه
اگه امکانش هست حتما عمودی بزارید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or