پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام اقای phenom میخواستم یه سوال رو به من جواب بدین :

1.من ps3 slim دارم و اون رو اینجوری گذاشتم : یدونه میز قدیمی داشتیم که خودش محفظه داره برای گذاشتن دستگاها و من داخل یکیش یه سوراخ بزرگ زدم که هوا هم رد بشه
حالا میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟

2. من میخواستم یه مانیتور واسه ps3 بگیرم

میخواستم یه 19 اینچ خوب و با کیفیتش که به خوبی ساپورت میکنه رو بهم بگین

و راستی چجوری صدا میده؟؟؟؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام اقای phenom میخواستم یه سوال رو به من جواب بدین :

1.من ps3 slim دارم و اون رو اینجوری گذاشتم : یدونه میز قدیمی داشتیم که خودش محفظه داره برای گذاشتن دستگاها و من داخل یکیش یه سوراخ بزرگ زدم که هوا هم رد بشه
حالا میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟

2. من میخواستم یه مانیتور واسه ps3 بگیرم

میخواستم یه 19 اینچ خوب و با کیفیتش که به خوبی ساپورت میکنه رو بهم بگین

و راستی چجوری صدا میده؟؟؟؟
ممنون
سلام به شما
چون کنسول هوا رُ از جلو میکشه تو کنسول و از هیت سینکش رد میکنه تا گرما رُ به خودش بگیره و از قسمت عقب میده بیرون پس سوراخ کردن میز در قسمت پشت کار خوبیه ولی باید جلو هم باز باشه تا هوا جریان داشته باشه توصیه من به شما اینه که روی میز قرار بدین تا از هر جهت باز باشه
مانیتور خوب تو برند LG مدل 2261vp پیشنهاد میشه چون هم ورودی dvi,vga,hdmi داره و وقتی شما hdmi وصل میکنی از قسمت جک هدفونی که وصل شده رو مانیتور میتونید خروجی صدا هم برای باند و هم برای هدفون بگیرید
لز برند سامسونگ هم میتونید از LED ها خرید کنید ارزونتر از LG هست ولی کیفیتش به پای LG نمیرسه حالا چه تو LED چه تو LCD

سلام به شما
چون کنسول هوا رُ از جلو میکشه تو کنسول و از هیت سینکش رد میکنه تا گرما رُ به خودش بگیره و از قسمت عقب میده بیرون پس سوراخ کردن میز در قسمت پشت کار خوبیه ولی باید جلو هم باز باشه تا هوا جریان داشته باشه توصیه من به شما اینه که روی میز قرار بدین تا از هر جهت باز باشه
مانیتور خوب تو برند LG مدل 2261vp پیشنهاد میشه چون هم ورودی dvi,vga,hdmi داره و وقتی شما hdmi وصل میکنی از قسمت جک هدفونی که وصل شده رو مانیتور میتونید خروجی صدا هم برای باند و هم برای هدفون بگیرید
لز برند سامسونگ هم میتونید از LED ها خرید کنید ارزونتر از LG هست ولی کیفیتش به پای LG نمیرسه حالا چه تو LED چه تو LCD

قربون دستت که راحتمون کردی
من هر 2 روزی یه 2 تا 3 ساعت بازی میکنم . حالا همینجوری باشه مشکلی نداره چون رو میز جا ندارم ؟ علاوه بر این ps3 وقتی یه 10 دقیقه میگذره داغ میکنه اما نه خیلی این مشکلیه؟
بعد میشه قیمت این مانیتور هارو هم بگید؟؟؟

من هر 2 روزی یه 2 تا 3 ساعت بازی میکنم . حالا همینجوری باشه مشکلی نداره چون رو میز جا ندارم ؟ علاوه بر این ps3 وقتی یه 10 دقیقه میگذره داغ میکنه اما نه خیلی این مشکلیه؟

من Samsung BX2285 Plus دارم و ازش راضیم. تقریبا 3 ماه پیش 325 گرفتمش
LED Backlight - Full HD - 2ms - HDMI - Headphone Out
کیفیت LG و Samsung فرقی نداره...مقایسه کردم که میگم

خواهش میکنم
خب مواقعی که بازی میکنی در جلوی میزو باز بزار بزار هوا گردش داشته باشه میتونی ببندی ها ولی عمر مفید دستگاهت کم میشه. گرماش برای cpu چهارصد میلیون دلاری کمم هست طبیعیه!
والا قیمت به روزشو ندارم ولی همین حدوداس که آقا حامد گفتن!

حامد جان سلام ، دادا من مانیتور LG دارم ولی نمیدونم چه مدلیه میخوام وقتی به ps3 وصل بشه ( توسط hdmi ) صدا رو روی هدفون وایرلسم داشته باشم . خود ps3 یه سیم داره که قرمزه و سفیده و زرده با اون میشه این کارو کرد ولی کیفیت تصویر رو پایین میره میشه راهنمایی کنید چی کار کنم ؟

---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:40 PM ارسال شده بود ----------

راستی به نظرت کاستوم 3.60 تا تابستون میاد یا نه ؟ به نظرت از TB استفاده کنم ؟

حامد جان سلام ، دادا من مانیتور LG دارم ولی نمیدونم چه مدلیه میخوام وقتی به ps3 وصل بشه ( توسط hdmi ) صدا رو روی هدفون وایرلسم داشته باشم . خود ps3 یه سیم داره که قرمزه و سفیده و زرده با اون میشه این کارو کرد ولی کیفیت تصویر رو پایین میره میشه راهنمایی کنید چی کار کنم ؟
سلام
مدل هدفونت چیه؟
پشت مانیتور یه جای فش هدفون هست به فرستنده بیسیم هدفونت میتونی وصل کنی فرستنده هم میتونه ارسالش که به گوشی
از اون 3 فیش هم میتونی استفاده کنی تصویر از HDMI میره و صدا از فیش سفید و قرمز

---------- نوشته در 07:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

داداش قوانین تاپیکو رعایت کن دیگه!

سلام
مدل هدفونت چیه؟
پشت مانیتور یه جای فش هدفون هست به فرستنده بیسیم هدفونت میتونی وصل کنی فرستنده هم میتونه ارسالش که به گوشی
از اون 3 فیش هم میتونی استفاده کنی تصویر از HDMI میره و صدا از فیش سفید و قرمز

---------- نوشته در 07:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

داداش قوانین تاپیکو رعایت کن دیگه!

چشم ، این دیگه آخریشه ، مدلش Microfire هستش بعد پشت مانیتور یدونه هست نوشته Audio in RGB DVD

اینه ؟

راستی میتونم ps3 رو به وسیله ی hdmi به لبتاب وصل کنم ؟

چشم ، این دیگه آخریشه ، مدلش Microfire هستش بعد پشت مانیتور یدونه هست نوشته Audio in RGB DVD

اینه ؟

راستی میتونم ps3 رو به وسیله ی hdmi به لبتاب وصل کنم ؟

نوشته audio in یعنی صدا بهش وصل میشه باید بری ببینی out کجاس مدل مانیتورت تلویزیون/مانیتوره؟ رو خودش اسپیکر داره؟
یه عکس از پشت مانیتورت بگیر ببینم میتونم دقیق بهت بگم چیکار کنی

---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------

لپتاپ خروجی تصویر داره (توسط hdmi) نمیتونی وصلش کتی چون پلی 3 خروجی داره لپتاپ هم خروجی به خاطر همین نمیشه
تصویر از یه دستگاهی خارج میشه توسط یه دستگاه دیگه باید گرفته بشه

نوشته audio in یعنی صدا بهش وصل میشه باید بری ببینی out کجاس مدل مانیتورت تلویزیون/مانیتوره؟ رو خودش اسپیکر داره؟
یه عکس از پشت مانیتورت بگیر ببینم میتونم دقیق بهت بگم چیکار کنی

---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------

لپتاپ خروجی تصویر داره (توسط hdmi) نمیتونی وصلش کتی چون پلی 3 خروجی داره لپتاپ هم خروجی به خاطر همین نمیشه
تصویر از یه دستگاهی خارج میشه توسط یه دستگاه دیگه باید گرفته بشه

راستی نگفتی کاستوم 3.60 تا تابستون میاد یا نه ؟ میصرفه tb بخرم یا نه ؟

اینم نگفتی که میشه ps3 رو به وسیله ی hdmi به لبتاب وصل کرد ؟

اینک عکس:

11137847858563415187.jpg

راستی نگفتی کاستوم 3.60 تا تابستون میاد یا نه ؟ میصرفه tb بخرم یا نه ؟

اینم نگفتی که میشه ps3 رو به وسیله ی hdmi به لبتاب وصل کرد ؟

اینک عکس:

11137847858563415187.jpg

بالا گفتم نمیتونی وصلش کنی به لپتاپ
در مورد اونم که بخری یا نخری والا من در مورد هک اصلا چیزی بلد نیستم برو تو بخش ps3 jailbreak بپرس بهت میگن
این خروجی نداره باید صدا رُ از طریق فش 3 رنگ بگیری تصویرو توسط HDMI بفرست به کنسول
بعد فش سه رنگو وصل کن برو این تبدیلو بگیر
6126960301p

وصلش کن به فیش های سفید و قرمز
بعد فش دستگاه فرستنده هدفونتو وصل کن بهش
تو کنسول هم برو تو این مسیر
Settings>Sound Settings>Audio Output Settings>Audio Input Connector / SCART / AV MULTI
بعد برو به این مسیر
Settings>Sound Settings>Audio Output Settings>Audio Multi-Output
و از OFF بزار رو ON
اونوقت صدا از طریق فیش سفید قرمز میاد

سال نوی همگی مبارک.

دوستان یه سوال دارم.
من دسته رو وقتی میزنم به PS3 که روشن هستش شارژ میشه. ولی وقته دستگاه خاموشه انگار دسته شارژ نمیشه. چون هم چراغش چشمک نمی زنه و هم بعد 2 ساعت میبینم وضعیت باتریش ثابت مونده و تغییری نکرده. PS3 تنظیمی نداره برا پورت های USB هاش، که وقتی خاموشه باز برق بدن؟
ممنونم

سال نوی همگی مبارک.

دوستان یه سوال دارم.
من دسته رو وقتی میزنم به PS3 که روشن هستش شارژ میشه. ولی وقته دستگاه خاموشه انگار دسته شارژ نمیشه. چون هم چراغش چشمک نمی زنه و هم بعد 2 ساعت میبینم وضعیت باتریش ثابت مونده و تغییری نکرده. PS3 تنظیمی نداره برا پورت های USB هاش، که وقتی خاموشه باز برق بدن؟
ممنونم
سلام علی آقا بایرامین مباره!:d
نه علی اقا راهی نداره باید کنسول روشن باشه تا شارژ بشه
توصیه میکنم فقط با خود کنسول شارژ کنید چون ولتاژ وسایل دیگه بالا پایین میشه به دسته و باطریش ممکنه صدمه ببینه

بالا گفتم نمیتونی وصلش کنی به لپتاپ
در مورد اونم که بخری یا نخری والا من در مورد هک اصلا چیزی بلد نیستم برو تو بخش ps3 jailbreak بپرس بهت میگن
این خروجی نداره باید صدا رُ از طریق فش 3 رنگ بگیری تصویرو توسط HDMI بفرست به کنسول
بعد فش سه رنگو وصل کن برو این تبدیلو بگیر
6126960301p

وصلش کن به فیش های سفید و قرمز
بعد فش دستگاه فرستنده هدفونتو وصل کن بهش
تو کنسول هم برو تو این مسیر
Settings>Sound Settings>Audio Output Settings>Audio Input Connector / SCART / AV MULTI
بعد برو به این مسیر
و از OFF بزار رو ON
اونوقت صدا از طریق فیش سفید قرمز میاد

نمیفهمم چی میگی اون تبدیل تو جعبه ps3 بود .

یعنی من چی کار کنم الان ؟ اون منبع هدفون رو به کجا وصل کنم ؟

اون سیم های rgb رو وصل کنم صدا رو چهجوری بگیرم ؟ اصلا یه بار دیگه توضیح بده لطفا

نمیفهمم چی میگی اون تبدیل تو جعبه ps3 بود .

یعنی من چی کار کنم الان ؟ اون منبع هدفون رو به کجا وصل کنم ؟

اون سیم های rgb رو وصل کنم صدا رو چهجوری بگیرم ؟ اصلا یه بار دیگه توضیح بده لطفا

واضحتر از اینی که گفتم نمیتونم بهت بگم چون ساده ترین راهه قدم به قدم برو جلو
1-یه کابل 3 فیش زرد سفید قرمز تو خود جعبه هست اونو وصل کن به کنسول بعد برو اون تبدیلی (تبدیل 2 به 1)
6126960301p
بخر از الکتریکی وصلش کن به فیش های سفید و قرمز
بعد منبع هدفونتو وصل کن بهش تا اینجا رس گرفتی ؟ برو بقیشو بخون
2-
بعد برو تو منوی کنسول به این آدرس
اینجا صدا از طریق اون کابل که فیش سفید و قرمز رو به تبدیله وصل کردی میاد
تا اینجا رو گرفتی؟ برو بعدی
3-
بعد برو تو منو کنسول به این آدرس
و از OFF بزار رو ON
هدفونتو روشن کن باید صدا بیاد از هدفونت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or