پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

یک سوال :
من وایرلس رو از طریق کابل Lan وصل کردم به PS3 و یه PPPOE ساختم. لازم است که مقادیر MTU و First & Alternative DNS ها رو دستی وارد کنم یا بزارم روی حالت عادی !؟
این NAT چیه و کاربردش چیست !؟ لازمه Enable باشه !؟
من برای بازی آنلاین هیچ مشکلی ندارم ها ولی حس میکنم سرعت دانلودم نسبت به وقتی وایرلس به PC وصل باشه کمتر است یه مقدار ...
کلا سرعت تو کنسول پایینتر از pc هست
توصیه میکنم از این تاپیک برای دانلود استفاده کند
http://forum.bazicenter.com/thread43472/

سلام . من امروز ps3 گرفتم . اولین سوالم اینه که راهی هست بشه فایلهای mkv رو اجرا کنه ؟ بعد من اینو آپدیتش کنم یا نکنم !؟ استفاده از psn برای ما که تو ایرانیم هم امکان پذیره ؟ هزینه داره یا نه ؟ و اینکه باید اوریجینال بزارمش برای psn دیگه ؟؟ سوال بعدی اینکه psn با نت 2 مگ و پینگ خوب جواب میده یا ارزش نداره ؟ شرمنده انقدر سوال می پرسم راستش 500 صفحه است و منم امروز دستگاه رو گرفتم

سلام . من امروز ps3 گرفتم . اولین سوالم اینه که راهی هست بشه فایلهای mkv رو اجرا کنه ؟ بعد من اینو آپدیتش کنم یا نکنم !؟ استفاده از psn برای ما که تو ایرانیم هم امکان پذیره ؟ هزینه داره یا نه ؟ و اینکه باید اوریجینال بزارمش برای psn دیگه ؟؟ سوال بعدی اینکه psn با نت 2 مگ و پینگ خوب جواب میده یا ارزش نداره ؟ شرمنده انقدر سوال می پرسم راستش 500 صفحه است و منم امروز دستگاه رو گرفتم
سلام
مبارکه!
فایل های mkv رو با 2 تا برنامه هست میتونید تبدیل کنید با کنسول ببینید (جفتشون مجانی هستن و تو گوگل سرچشون کنید پیدا میشن)
1. MKV2VOB
2. tsmuxer
سرعت تبدیلشون هم بالاس
برای استفاده از خدمات آنلاینش باید آپدیت کنید
بله برای ما ها هم امکان پذیره
فقط برای خرید الحاقات اضافی DLC و بازی باید هزینه کنید و برای آنلاین با دوستان بازی کردن مجانیه
بله دیگه باید اوریجینال بزارید بمونه برای استفاده از psn
بله عزیز با اون سرعت و پینگ 100% جواب مبگبربد من خودم 128 مخابرات دارم با پینگ 200 بدون لگ دارم استفاده میکنم
دشمنتون شرمنده
===================
دوستان من هی میگم بازم میگم
قبل از مطرح کردن سوالاتتون 15-20 صفحه آخر تاپیک رو حتما مطالعه کنید!

با سلام الان بازیهای ps3 روز اول چنده

متاسفانه روز اول گرون من خودم یادمه GOW3 وقتی آمد 200 هزار تومان بود بعد الان شده این قدر بعداز این همه مدت

سلام دوستان ps3 من هیچگونه تصویری نداره البته روشن میشه ولی حتی آرم اولیه رو هم نمیاره کابل هم سالمه نمی دونم چیکارش کنم؟

خوب شما باید تصویر دستگاهتون رو تنظیمش رو به حالت اولیه برسونی برای این کار هم دستگاه رو خاموش کن بعد دسته و بذار رو دکمه خاموش همون دکمه قرمزه یه 3 ویا 4 ثانیه نگه دار تا تنظیمات دستگاه به حالت اولیه برگرده و تصویر هم بهت بده

سلام
من از همون اوایل که ps3 رو خریدم بعضی وقتا (خیلی کم پیش میاد ) دستگاه وسط بازی کردن هنگ میکنه و حتی با در آوردن بلو ری هم درست نمیشه و باید خاموشش کنم . میخواستم بدونم واسه همه همین جوریه یا دستگاه من مشکل داره ؟ امکان داره جای دستگاه بد باشه ؟ البته به نظر خودم که بد نیست ولی عکسش تو پرو فایلم هست خواستید ببینید اگر به خاطر بدی جاشه ، جاشو عوض کنم .
درضمن من دنبال بازی اورجینال هستم یه چنتا فروشگاه اینترنتی میخواستم که بازی اورجینال داشته باشه . من ufc undisputed 3 رو اورجینالشو میخوام ولی انگار نیست اگر جایی رو میشناسید که داره بگید . این رو اینجا گفتم چون این بازی حتی تاپیک هم نداره . یعنی من پیدا نکردم اگر هم داره .

آخرین ویرایش:
سلام
من از همون اوایل که ps3 رو خریدم بعضی وقتا (خیلی کم پیش میاد ) دستگاه وسط بازی کردن هنگ میکنه و حتی با در آوردن بلو ری هم درست نمیشه و باید خاموشش کنم . میخواستم بدونم واسه همه همین جوریه یا دستگاه من مشکل داره ؟ امکان داره جای دستگاه بد باشه ؟ البته به نظر خودم که بد نیست ولی عکسش تو پرو فایلم هست خواستید ببینید اگر به خاطر بدی جاشه ، جاشو عوض کنم .
درضمن من دنبال بازی اورجینال هستم یه چنتا فروشگاه اینترنتی میخواستم که بازی اورجینال داشته باشه . من ufc undisputed 3 رو اورجینالشو میخوام ولی انگار نیست اگر جایی رو میشناسید که داره بگید . این رو اینجا گفتم چون این بازی حتی تاپیک هم نداره . یعنی من پیدا نکردم اگر هم داره .

چه بازی رو انجام میدید که هنگ میکنه؟ بعضی از بازی ها زیاد هنگ میکنن. مثلا من توی آنچارتد 1 زیاد هنگ کردن رو تجربه میکردم.

چه بازی رو انجام میدید که هنگ میکنه؟ بعضی از بازی ها زیاد هنگ میکنن. مثلا من توی آنچارتد 1 زیاد هنگ کردن رو تجربه میکردم.
امروز داشتم آنچارتد 2 بازی میکردم که این اتفاق افتاد. ولی تا اون جایی که یادمه تو بقیه ی بازی ها هم افتاده .
اگر میشه دوستان به بقیه ی سوالا هم جواب بدن .

آخرین ویرایش:
سلام
سلام
برق خونتون یا جایی که کنسول هست مشکل نداره؟
ببینید فریز کردن و هنگ کردن یکمیش طبیعیه تو بعضی بازی ها مثلا من این چند روزه دارم مورتال کمبت بازی میکنم و نزدیک 3 دفعه فریز کرده ولی میدونم مشکل از بازیشه
سایت های آنلاین فروش بازی هستن فقط کافیه تو گوگل سرچ کنید با یکم وقت گزاشتن پیدا میکنید چندتایی
جاشم خوبه اگه بتونی 90 درجه بچرخونیش تا اون قسمت پشتش که هوا رو میده بیرون به سمت چپ میزتون بفرسته بهتره

دوستانی که سوال در مورد هک دانلود بازی کپیخور کاستم فریمور و هر چیز دیگه ای بپرسن با عذر خواهی بسیار ازشون پستشونو گزارش میکنم چون واقعا دیگه از حد گذشته (به همه اونا میگم فقط ظرف صحبتم چند نفر آخر نیستن)
اونایی هم که میدونن قانون تاپیک رو خواهشا جوابشونو ندن!

آقایون یه سوال ، برای عمودی گزاشتن ps3 اسلیم حتما باید براش پایه خرید؟ یا معمولی هم وایمیسه؟

در ضمن رنگشو نمیشه عوض کرد؟ ( توسط خود شخص )

آقایون یه سوال ، برای عمودی گزاشتن ps3 اسلیم حتما باید براش پایه خرید؟ یا معمولی هم وایمیسه؟

در ضمن رنگشو نمیشه عوض کرد؟ ( توسط خود شخص )
بله براش باید پایه بگیرید من فقط رنگ مشکیشو دیدم تو بازار
ولی میتونید اسپری رنگ بگیرید و درز و منافضشو با چسب بپوشونید و رنگش کنید

سلام ! من بعد از دانلود کردن ps home با این تصویر مواجه شدم که چند تا مرحله داشت و حالا که تموم شده تو همچین حالتی مونده !!! (نتم 2 مگ پارس آنلاینه) الان نیم ساعتی می شه تو این حالته ؟!! بیام بیرون یا بزارم بمونه ؟ طبیعیه !!!؟؟؟؟؟

** آقا حل شد ! یه بار error داد و بعد درست شد ! فقط این محیطش خیلی پیچیده است ! من گیج شدم . آموزشی چیزی نداره ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or