پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام.
تمام بازی های موزیکال ps3 تجهیزات مخصوص خودشون رو میخوان؟ یعنی نمیشه با دسته های استاندارد خود دستگاه بازی کرد؟ بعضی از بازی ها هم میکروفون میخوان. چه نوع میکروفونی باید بگیرم؟

دوستان امکانش هست از دسته های XBOX 360 برای PS3 استفاده کرد؟؟؟
نه امکانش نیست
سلام.
تمام بازی های موزیکال ps3 تجهیزات مخصوص خودشون رو میخوان؟ یعنی نمیشه با دسته های استاندارد خود دستگاه بازی کرد؟ بعضی از بازی ها هم میکروفون میخوان. چه نوع میکروفونی باید بگیرم؟
قدیم ها میشد برای گیتار هیرو از دسته استفاده کرد ولی الان باید تجهیزاتش رو تهیه کنید میکروفون و بقیه تجهیزاتش تو بازار هست میتونید تهیه کنید با هر میکروفونی جواب نمیده باید مخصوص خودش باشه

سلام.
اگر منظورت Rock band و Guitar hero هست تقریبا آره :d
فقط گیتار هیرو 3 به قبل هست که از دسته خود دستگاه هم ساپورت می کنه. برای بازیهای جدیدتر باید حتما گیتار یا میکروفون یا درام مخصوص دستگاه رو بخری. معمولا دسته های مخصوص RB یا GH از همه بازیهای این سری پشتیبانی میکنن.
میکروفون حتما باید USB خور باشه.

لیست دسته هایی که بازی ها ساپورت میکنند

الان بهترین بازی های آنلاین چیه؟ آیا میشه بازی pes 2011 را آنلاین بازی کرد؟ شرایطش چیه؟
الان همه ی بازی ها بره آنلاین خوبه:دی آره پس 12 رو هم میشه آنلاین زد شرایطش یه بازی اورجیناله به مبلغ 80 تومن یدونه هم اینترنت خوب:دی دیگه کم کم 256..:دی قربانت خدافظ:دی نری یه وقت آب گرم کن بخری ها:دی

الان بهترین بازی های آنلاین چیه؟ آیا میشه بازی pes 2011 را آنلاین بازی کرد؟ شرایطش چیه؟
اینجور سوالات رو باید تو تاپیک خود بازیش بپرسید ولی چون تازه وارد هستید این بار رو ندید میگیریم :d
بله میشه آنلاین زد باید با دوستتون هماهنگ کنید و بازی کنید

اقا من یه سوالی داشتم منهتها جاشو پیدا نکردم... یعنی یه تاپیکی بود که راجب مسائل کپی خوری بود منتهی میزد تاپیک وجود ندارد!!
از چند نفر شنیدم دیگه بازی کپی برای ps 3 نمیاد!! این خبر درسته یه فقط یک شایعست؟

اقا من یه سوالی داشتم منهتها جاشو پیدا نکردم... یعنی یه تاپیکی بود که راجب مسائل کپی خوری بود منتهی میزد تاپیک وجود ندارد!!
از چند نفر شنیدم دیگه بازی کپی برای ps 3 نمیاد!! این خبر درسته یه فقط یک شایعست؟

عزیزم هست درست بگردید :
[h=3]سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3[/h]خیر کاملا خبر صحت داره!

دوستان سلام. اگه من ورژن فیرم ویر رو آپدیت کنم به آخرین ورژن ( 3.60 یا 3.70 شرمنده دقیقش رو نمی دونم ) ، آیا اونوقت میتونم بازی های 1-2 سال پیش رو بازی کنم ؟ البته اریجینال
ممنون

بعد یک سال دوری که دستگاه تو کمد بوده می خوام روشنش کنم دستگاه هم مدل 80 گیگ بزرگاست آیا ممکنه براش مشکلی پیش اومده باشه یا چراغ زرده قرمزه چیه از اینا بده ؟؟ :|:d و اگر آره چه کنم ؟ :(

بعد یک سال دوری که دستگاه تو کمد بوده می خوام روشنش کنم دستگاه هم مدل 80 گیگ بزرگاست آیا ممکنه براش مشکلی پیش اومده باشه یا چراغ زرده قرمزه چیه از اینا بده ؟؟ :|:d و اگر آره چه کنم ؟ :(
هیچ مشکلی پیش نمی یاد.
جز:d آپدیت های خوش حجم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or