پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

چند تا سؤال
من ميخوام ps3 بخرم،من نميخوام كپي خور كنم،پس نقش هارد چيه؟؟مگه از رو بلوري بازي رو نميخونه؟؟
بعد اينكه من معمولا دو روز هفته بازي ميكنم،ولي اون دو روز رو ٧ يا ٨ ساعت بازي ميكنم،مشكلي پيش نمياد؟؟

هارد برای اجرای بازی های کپی استفاده میشه. بازی گپی رو میریزی تو هارد و اجراش میکنی . اگه نمیخوای کپی خور کنی
به هارد نیاز نداری .
7.8 ساعت هم هیچ مشکلی پیش نمیاد . من بیشتر از اینا رو تست کردم :d

• Like
Reactions: Amir_dbcopper
من ميخوام ps3 بخرم،من نميخوام كپي خور كنم،پس نقش هارد چيه؟؟مگه از رو بلوري بازي رو نميخونه؟؟
درسته که هارد برای کپیخورا بیشتر بدرد میخوره.
ولی این هارد استفادش برای کپی بازی کردن نبوده ، واسه این بوده که اگر خواستید
فیلم . موسیقی . عکس توش بریزید و استفاده کنید.
وقتی وارد psn میشید دیتا های حجمیتون رو توش دانلود کنید.
آپدیت و دمو .. . از این جور چیزا.

یعنی اگه همه بازیها hdهست فرقی نمیکنه که مانیتور hd باشه یا full hdکیفیت جفتشون یکیه
بازیهای فول هم داریم 1080p

تصویر hd تو نمایشگر full hd مجبوره از اندازه اصلیش بزرگتر بشه. ولی
تصویر full hd تو نمایشگر full hd کاملا فیت میشه.
در هردو حالت یجور دیده میشه ولی کیفیت دومی بیشتر از اولیه.

اخر نشد آدم سوال کنه یه جواب واحد بگیره.

مشکل از ما نیست.
امیر زیر دیپلم حرف بزن :دی

بازیهای فول هم داریم 1080p

تصویر hd تو نمایشگر full hd مجبوره از اندازه اصلیش بزرگتر بشه. ولی
تصویر full hd تو نمایشگر full hd کاملا فیت میشه.
در هردو حالت یجور دیده میشه ولی کیفیت دومی بیشتر از اولیه.

مشکل از ما نیست.
امیر زیر دیپلم حرف بزن :دی

بجون خودم زیر سیکل سوالم:d
استادان یه نظری بدن;)

اخر نشد آدم سوال کنه یه جواب واحد بگیره.
فرض کنین فت ریفر هم نباشه.
بازم فرض کنین که از این خنک کننده ها هم زیرش باشه:d
همه وسایل برقی کلا 7/8 درصد خرابی رو دارن و ps3 هم از این قاعده مستثنا نیست . فت ها هم درصد خرابیشون همین قدره تقریبا .

یعنی اگه همه بازیها hdهست فرقی نمیکنه که مانیتور hd باشه یا full hdکیفیت جفتشون یکیه
دوستمون حمید هم توضیح داد یه سری از بازیها تا 1080P هم upscale میشن که برای ساپورتشون نیاز به LCD یا مانیتوری که این رزولوشن رو ساپورت بکنه هست .

همه وسایل برقی کلا 7/8 درصد خرابی رو دارن و ps3 هم از این قاعده مستثنا نیست . فت ها هم درصد خرابیشون همین قدره تقریبا .

دوستمون حمید هم توضیح داد یه سری از بازیها تا 1080P هم upscale میشن که برای ساپورتشون نیاز به LCD یا مانیتوری که این رزولوشن رو ساپورت بکنه هست .
در نتیجه؟؟؟
:((

در نتیجه؟؟؟
:((
شما اگه قصد خرید مدلهای فت رو داری من پیشنهاد میکنم یه دونه تروتمیزش رو گیر بیاری که قیمتشم به مراتب از اسلیم کمتر و به صرفه تره . اگه خیلی در رابطه با مسائل گرمایی و کوچکتر بودن کنسول وسواسی هستی اسلیم بگیر .
در مورد رزولوشن و LCD هم که واضحه قضیه .

شما اگه قصد خرید مدلهای فت رو داری من پیشنهاد میکنم یه دونه تروتمیزش رو گیر بیاری که قیمتشم به مراتب از اسلیم کمتر و به صرفه تره . اگه خیلی در رابطه با مسائل گرمایی و کوچکتر بودن کنسول وسواسی هستی اسلیم بگیر .
در مورد رزولوشن و LCD هم که واضحه قضیه .
دمت گرم.
اتتفاقا عاشق فتم:x

بچه ها کسی دقیق بلده چجوری این دور فن رو زیاد باید کرد تو PS3 فت 80GB ؟! یکی میگفت پاور رو میزنی بعد دست رو روی دکمه ایجکت میزاری و پاور رو روشن میکنی ولی من اینکارو که میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط بوق میزنه !!! امروز دوباره انجام دادم به جای 3 تا بوق پشت سر هم بوق میزد !!

بچه ها کسی دقیق بلده چجوری این دور فن رو زیاد باید کرد تو PS3 فت 80GB ؟! یکی میگفت پاور رو میزنی بعد دست رو روی دکمه ایجکت میزاری و پاور رو روشن میکنی ولی من اینکارو که میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط بوق میزنه !!! امروز دوباره انجام دادم به جای 3 تا بوق پشت سر هم بوق میزد !!
من امروز این کارو کردم اولا باید کنسولو به صورت عمودی ولی برعکس قرار بدی یعنی اون قسمت سمت راست (تو حالت افقی) یا قسمت بالا ( تو حالت ایستاده) بیاد زیر قرار بگیره
بعد پاوره دستگاه رو خاموش میکنی و همونطور که دستت رو نگ میداری رو دکمه ایجکت یکی 2 ثانیه صبر کن بعد همونطور که دستت روشه دکمه پاور رو روشن کندستگاه روشن میشه وکل گرد و خاک کنسولو میریزه بیرون و اتاقت رو یه جوری خاکی میکنه که انگار تو U3 هستی:d
البته اینم بگم ها 10 ثانیه بشمر بعد اگه خاموش نشد خودت خاموشش کن چون تا حالا بازش نکردی تمیزش کنی ممکنه زود داغ کنه که اگه زیاد داغ بشه صدمه میزه به دستگاهت

من امروز این کارو کردم اولا باید کنسولو به صورت عمودی ولی برعکس قرار بدی یعنی اون قسمت سمت راست (تو حالت افقی) یا قسمت بالا ( تو حالت ایستاده) بیاد زیر قرار بگیره
بعد پاوره دستگاه رو خاموش میکنی و همونطور که دستت رو نگ میداری رو دکمه ایجکت یکی 2 ثانیه صبر کن بعد همونطور که دستت روشه دکمه پاور رو روشن کندستگاه روشن میشه وکل گرد و خاک کنسولو میریزه بیرون و اتاقت رو یه جوری خاکی میکنه که انگار تو U3 هستی:d
البته اینم بگم ها 10 ثانیه بشمر بعد اگه خاموش نشد خودت خاموشش کن چون تا حالا بازش نکردی تمیزش کنی ممکنه زود داغ کنه که اگه زیاد داغ بشه صدمه میزه به دستگاهت
من همین کارو کردم ولی نشد ! بعد از این که دست رو رو ایجکت میذاری باید پاور رو روشن کنی یا دستگاه رو ؟!

پیشنهاد میکنم نکنید اینکارو باعث بروز مشکلات سخت افزاری میشه! درسته خود لابراتوری های SCE این روش رو برای بیرون دادن گرد و خاک ارائه دادن ولی چند درصد از کسایی که اینکار رو کردن چند روز بعدش کنسولشون به فنا رفته ! به هر حال ریسکش پای خودتونه . :دی

من همین کارو کردم ولی نشد ! بعد از این که دست رو رو ایجکت میذاری باید پاور رو روشن کنی یا دستگاه رو ؟!
پاور همون دکمه پشت دستگاه رو منظورمه ولی باید حتما انگشتت روش باشه
دوستمون هم درست میگه ممکنه باعث بروز مشکل بشه ولی یکی از اشنا ها تو انگلیس از بخش support سونی تلفنی پرسیده بود و اونا هم گفتن برای باره اول نهایت 5 ثانیه بزارید بعد خاموش کنید 1 ساعت بعد دوباره 5 ثانیه بزارید تا به دستگاه فشار نیاد و آروم آروم گرد و خاک بیرون بیاد
برای خاموش کردن هم همون دکمه پشت پاور رو بزن خاموش بشه چون خودش اتوماتیک ممکنه دیرتر خاموش بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or