اصولا باید خودش تنظیم بشه ولی سادس شما مثلث رو بزنی خودش منو میاره و میتونی هر کاری بخوای انجام بدی حتی میتونی از منوی خود فیلم تنظیمات رو انجام بدیدوستان در مورد اجرای فیلمهای بلور ری و 3d بروی ps3 توضیح میخوام
برای اجرای فیلمهای 3d باید تنظیمات خاصی توی ps3 انجام بدم. یا خودش بصورت اتومات بصورت 3d پخش میکنه
اصلا این کارو انجام ندهمن خودم 40g داشتم واین راه رو تست کردم و دستگاهم بعد چند روز چراغ زرد شدمن امروز این کارو کردم اولا باید کنسولو به صورت عمودی ولی برعکس قرار بدی یعنی اون قسمت سمت راست (تو حالت افقی) یا قسمت بالا ( تو حالت ایستاده) بیاد زیر قرار بگیرهبعد پاوره دستگاه رو خاموش میکنی و همونطور که دستت رو نگ میداری رو دکمه ایجکت یکی 2 ثانیه صبر کن بعد همونطور که دستت روشه دکمه پاور رو روشن کندستگاه روشن میشه وکل گرد و خاک کنسولو میریزه بیرون و اتاقت رو یه جوری خاکی میکنه که انگار تو U3 هستی:dالبته اینم بگم ها 10 ثانیه بشمر بعد اگه خاموش نشد خودت خاموشش کن چون تا حالا بازش نکردی تمیزش کنی ممکنه زود داغ کنه که اگه زیاد داغ بشه صدمه میزه به دستگاهت
شما منبع بزار اونایی که این کارو کردن چراغ زرد دادهاصلا این کارو انجام ندهمن خودم 40g داشتم واین راه رو تست کردم و دستگاهم بعد چند روز چراغ زرد شد
اینکارو میشه برای slimهم انجام دادنه فقط فت
اینکارو میشه برای slimهم انجام داد
سیمی که میخوای بزنی به برق در بیار اجکت رونگهدار بعد سیمو بزن به برق
من خودم امتحان کردم جواب دادb-)
این هم لینک ورژن 3.73 پال یا همون اروپا یا ریجین 2لينك آپديت 3.73 رو اگه ممكنه قرار بدين واسه uk
هیچ فرقی با هم ندارنددوستان هیچ تفاوت سانسوری بین ریجن 3 بازی God of war 3 با ریجن های 1 و 2 هست ؟ کلا تفاوتی ندارن که؟
آره همونطور كه دوستمون گفت فرقي ندارن فقط ظاهرشون كمي تفاوت داره مثلا ريجن 1 عكساي دفترچش رنگي هست البته قبلا كه اينطور بود الان نميدونم!!!دوستان هیچ تفاوت سانسوری بین ریجن 3 بازی God of war 3 با ریجن های 1 و 2 هست ؟ کلا تفاوتی ندارن که؟