پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

ولی من فک میکنم که مشکل از فن کهنتونه.

فنها هر چقدر هم که دووم بیارن ، بعد مدتی روغن توش خشک میشه . بعد صداش در میاد.
البته نمیدونم این روغن از چه موادیه ولی اصل کارخونس و عمر مفید فن هم با اون به اتمام میرسه.

ممکنه خودتون روغن کاریش کنید ولی همونی نیست که باید باشه.

بالا رفتن صدای فن که در فت ها برای خنک کنندگی و کولینگ سریعتر هنگام داغ شدن کنسوله . منتها این مواردی که بعد از یکی دو دقیقه فن میره روی دور تند مشکل سازه .

منم اکثر سایتها و فرومهای معتبر رو معمولا برای اینجور مشکلات سرچ کردم و میکنم . کنسول شما مشکلی نداره در حال حاضر . به نظرم حساسی روش . دیگه بعد از نیم ساعت طبیعیه کنسول داغتر بشه و صدای فن بره به خاطر خنک کنندگی و بیرون دادن گرما بالا بره . پردازنده های فت ها هم که اکثرا 90 نانومتری هست نمیشه تو این موارد انتظاری که از اسلیم داریم رو از فت ها هم داشته باشیم .
دقیقا این مشکل از شهریور شروع شد الان حتی به 5 دقیقه هم رسیده اشتباه نشه ها کلا بعد از 5 دقیقه اینجوری میشه و اون یه بار که کنسولو باز کردم تمیزش کردم نیم ساعت دووم آورد الان هم که کلا تا روشن میکنم میره بالا دوره فنش
من خودم حساس نیستم به اون صورت ولی وقتی میبینم یه چیزی از حالت طبیعی خارج میشه نگرانم میکنه و این طبیعی نیست چون بعد از خاموش کردن دستگاه زمانی که چراغ سبز داره چشمک میزنه و میخواد خاموش بشه اگه زیاد باهاش بازی کرده باشم 3 تا بوق پشت سر هم میزنه که نشون دهنده ی اینه کنسول داغ کرده این مشکل جدی ای میتونه برای کنسول به وجود بیاره همه تعمیر کار های آشنا که میشناختم بهم گفتن میتونی با همین وضعیت بسازی ولی خب یهو ممکنه وسط کار چراغ زرد بده کلا کنسولی که 4 سال از عمرش گذشته باشه طبیعیه این ایرادات توش به وجود بیاد
حالا من سوالم اینه کسی هست که همین مشکل رو داشته باشه ولی مدت زیادی هم گذشته از زمان شروعش و تا الان دستگاهش خاموش نشده؟ منظورم اینه که زمان طولانی با این صدای بالا بازی کرده باشین ولی اتفاق خاصی نیوفتاده باشه؟
ولی من فک میکنم که مشکل از فن کهنتونه.

فنها هر چقدر هم که دووم بیارن ، بعد مدتی روغن توش خشک میشه . بعد صداش در میاد.
البته نمیدونم این روغن از چه موادیه ولی اصل کارخونس و عمر مفید فن هم با اون به اتمام میرسه.

ممکنه خودتون روغن کاریش کنید ولی همونی نیست که باید باشه.
نه مشکل از فن نیست چون اگه فن خراب باشه صدای تق تق ریزی به صورت مداوم باید تولید بشه که اون نشون میده روغن کاری نیاز داره البته من میخواستم روغن کاری کنم ولی چون خود سونی اون قسمت رو بسه بود (کلا یه ماده ای زده رو اون قسمت که یه حالت ژله ای داره و نمیزاره روغن خامک بگیره، انگار یه ادامس چپوندن اون تو) حالا اگه سری بعد بازش کردم روغن کاریش میکنم ببینم فرقی میکنه یا نه

من میخوام بجای پلیر سینمای خانگیم ps3 بگیرم که یه تیر و دو نشون کنم. نظرتون چیه؟

آیا فرمور 3.55 فیلم دیویدی و خصوصا بلوری کپی راحت پخش میکنه؟ (آخه بعضی میگن باس فرمور جدید باشه)

با تشکر

دقیقا این مشکل از شهریور شروع شد الان حتی به 5 دقیقه هم رسیده اشتباه نشه ها کلا بعد از 5 دقیقه اینجوری میشه و اون یه بار که کنسولو باز کردم تمیزش کردم نیم ساعت دووم آورد الان هم که کلا تا روشن میکنم میره بالا دوره فنش
من خودم حساس نیستم به اون صورت ولی وقتی میبینم یه چیزی از حالت طبیعی خارج میشه نگرانم میکنه و این طبیعی نیست چون بعد از خاموش کردن دستگاه زمانی که چراغ سبز داره چشمک میزنه و میخواد خاموش بشه اگه زیاد باهاش بازی کرده باشم 3 تا بوق پشت سر هم میزنه که نشون دهنده ی اینه کنسول داغ کرده این مشکل جدی ای میتونه برای کنسول به وجود بیاره همه تعمیر کار های آشنا که میشناختم بهم گفتن میتونی با همین وضعیت بسازی ولی خب یهو ممکنه وسط کار چراغ زرد بده کلا کنسولی که 4 سال از عمرش گذشته باشه طبیعیه این ایرادات توش به وجود بیاد
زودتر میگفتی خب ! :دی فکر کردم مشکل صدای بالای فن کنسولت بعد از نیم ساعته که با این اوصاف نه اصلا طبیعی نیست . والا منم دقیقا نمیدونم مشکلت از کدوم قسمت سخت افزاره . احتمال میدم از همون سیستم کولینگ و فنشه . کلا باید بازکنی با دقت همه چیزش رو چک کنی .
چراغ زرد هم اگر بده خودت میتونی درستش کنی زیاد سخت نیست .
حالا من سوالم اینه کسی هست که همین مشکل رو داشته باشه ولی مدت زیادی هم گذشته از زمان شروعش و تا الان دستگاهش خاموش نشده؟ منظورم اینه که زمان طولانی با این صدای بالا بازی کرده باشین ولی اتفاق خاصی نیوفتاده باشه؟
من مشکل شما رو ندارم ولی کنسول خودمو برات مثال میزنم . فت 60 گیگ هست از اون مدلهای لانچ و ریجن J که 4 سال و نیم پیش همون اوایل گرفتم . توی این جور مسائل هم موقع بازیها اتفاقا زیاد روش دقت کردم صدای فنش تماما بستگی به محیط و میزان دمای داخل اتاق و البته بازی مورد نظر داره ! (دقیقا مثل پردازنده و کارت گرافیکهای کامپیوتر) معمولا بعد از نیم ساعت صدا و سرعت فنش برای خنک کنندگی زیاد میشه و بعد از چند دقیقه به حالت معمولی بر میگرده . کلا به این صورته .

• Like
Reactions: {The Phenom}
زودتر میگفتی خب ! :دی فکر کردم مشکل صدای بالای فن کنسولت بعد از نیم ساعته که با این اوصاف نه اصلا طبیعی نیست . والا منم دقیقا نمیدونم مشکلت از کدوم قسمت سخت افزاره . احتمال میدم از همون سیستم کولینگ و فنشه . کلا باید بازکنی با دقت همه چیزش رو چک کنی .
چراغ زرد هم اگر بده خودت میتونی درستش کنی زیاد سخت نیست .

من مشکل شما رو ندارم ولی کنسول خودمو برات مثال میزنم . فت 60 گیگ هست از اون مدلهای لانچ و ریجن J که 4 سال و نیم پیش همون اوایل گرفتم . توی این جور مسائل هم موقع بازیها اتفاقا زیاد روش دقت کردم صدای فنش تماما بستگی به محیط و میزان دمای داخل اتاق و البته بازی مورد نظر داره ! (دقیقا مثل پردازنده و کارت گرافیکهای کامپیوتر) معمولا بعد از نیم ساعت صدا و سرعت فنش برای خنک کنندگی زیاد میشه و بعد از چند دقیقه به حالت معمولی بر میگرده . کلا به این صورته .
والا خودمم موندم تعمیر کارا گفتن مشکل از فن نیست راستم میگن یه ذره خاک نگرفته این فنه ولی میگن مشکل از یه آی سی هستش که حکم ترموستات رو داره برای کنسول و اون تعیین میکنه که دور فن بالا بره یا نه میگن اون خراب شده که این مشکل به وجود میاد راه تعمیرشم (البته گفتن 50-50 هست) اینه که با سشوار صنعتی یه گرمایی بهش بدن تا به حالت طبیعی برگرده و یه مدتی ساکت بشه و باز دوباره صداش در میاد
مشکل از برد هستش میگن مشکل از اینه که جای کنسولت پر از گرد و خاک بوده و باید تند تند تمیزش میکردی (با روش جاروبرقی) ولی من تا 1 سال پیش تمیزش نکرده بودم تا اینکه باز کردم تمیز کردم و تا همین شهریور مشکلی نداشت تا اینکه شروع شد. کنسولم و tv دقیقا جایی هستن که مستقیم در معرض باد کولر گازیه و حسابی خنکه ولی تو شهریور با اینکه کولر روشن بود باز کنسول مثل هواپیما کار میکرد
حالا من میخوام اگه بشه یه فن بگیرم عوض کنم فنشو و این قبلیم حسابی روغن کاری کنم اگه فرقی کرد که بهتر اگه نه که بیخود هزینه نکنم و برم یه اسلیم بخرم
دمت گرم که کمک میکنی

---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

البته فکر کنم کنسول شما تو شرایط من نباشه
خونه ما کنار یه خیابون خیلی شلوغه و خیلی هم گرد و خاک داریم هم دوده ماشین فکر کنم اینا خرابش کردن اگه اسلیم بگیرم فقط میزارمش تو اتاق خودم چون اونجا پنجره رو به خیابون نداره

• Like
Reactions: Robin Hood
من میخوام بجای پلیر سینمای خانگیم ps3 بگیرم که یه تیر و دو نشون کنم. نظرتون چیه؟

آیا فرمور 3.55 فیلم دیویدی و خصوصا بلوری کپی راحت پخش میکنه؟ (آخه بعضی میگن باس فرمور جدید باشه)

با تشکر
فکر خوبیه:دی ps3 یکی از بهترین پخش کننده های بلوری تو جهانه.......البته مدل اسلیم که Hdmi..1.4 رو ساپورت میکنه:دی بره دیدن فیلم بلوری اورجینال باید فریمورتون جدید باشه بره کپی رو نمیدونم والا :دی*

رنگ background دستگاه ps3 من خود به خود عوض میشه. من می خوام به صورت ثابت رنگش مشکی بمونه چی کار باید بکنم؟
من هم اولش میخواستم ولی نشد
خود به خود دائما با تغییر ساعت عوض میشه
الیته یکسری رنگ تو منوی تم هست که به صورت دیفالت قرار داره میتونی یکی از اونها رو به عنوان بکگراند انتخاب کنی که رنگ هاشون محدودا
ولی مشکی توش نیست
باید نصف شب کنسولتو روشن کنی :)

• Like
Reactions: hamid1752
رنگ background دستگاه ps3 من خود به خود عوض میشه. من می خوام به صورت ثابت رنگش مشکی بمونه چی کار باید بکنم؟
رنگ پس زمینه پیش فرض PS3 به صورت اتوماتیک در ساعات شبانه روز تغییر میکنه شما ساعت رو میتونی تنظیم کنی بزاری 1 نصفه شب مشکی بمونه!

با سلام به دوستان اساتیر ببخشید یه سوال داشتم من ps3 fat دارم بعد میخواستم بدونم میشه باهاش فیلم های 3d بلوری هم پخش کرد یه جا خوندم نوشته بود باید به اخرین فریم ور اپدیت کنید ولی اگه کار رو انجام بدم کپی خور چی میشه ممنون میشم منو راهنمایی کنید در این رابطه

با سلام به دوستان اساتیر ببخشید یه سوال داشتم من ps3 fat دارم بعد میخواستم بدونم میشه باهاش فیلم های 3d بلوری هم پخش کرد یه جا خوندم نوشته بود باید به اخرین فریم ور اپدیت کنید ولی اگه کار رو انجام بدم کپی خور چی میشه ممنون میشم منو راهنمایی کنید در این رابطه

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* (پست اول تاپیک خوانده شود)

میپره نمیپرش رو تو بخش جیلبریک سوال کنین سوال کنین

بچه من قبلا يه تيكن ٦ ريجن ٣ داشتم تا آخراش رفتم بعد دادم رفت ، حالا از دوستم يه ريجن ٢ش رو گرفتم الان رفتم تو بازي ميبينم از اول شروع شده! سيواي قبلي هم پاك نشده!
چيكار كنم ؟!:(
به ريجن ربط كه نداره ؟!

سوالی که من میخوام بپرسم احتمالا تو صفحات قبل جواب داده شده اما از بین 850 تا صفحه نمیتونم پیداش کنم پس ببخشید دیگه...

می خواستم بدونم اگه بازی رو بخرم که ریجنش با ریجن دستگاهم یکی نباشه مشکلی پیش نمیاد ؟ منظورم بیشتر تو آنلاین بازی کردن هست چون یجا خوندم نوشته بود ممکنه اگه ریجن دستگاه و بازیتون یکی نباشه و بخواید یک دی ال سی از پی اس ان بخرید مشکل پیش میاد...ریجن دستگاه من 2 هست...ممنون

سوالی که من میخوام بپرسم احتمالا تو صفحات قبل جواب داده شده اما از بین 850 تا صفحه نمیتونم پیداش کنم پس ببخشید دیگه...

می خواستم بدونم اگه بازی رو بخرم که ریجنش با ریجن دستگاهم یکی نباشه مشکلی پیش نمیاد ؟ منظورم بیشتر تو آنلاین بازی کردن هست چون یجا خوندم نوشته بود ممکنه اگه ریجن دستگاه و بازیتون یکی نباشه و بخواید یک دی ال سی از پی اس ان بخرید مشکل پیش میاد...ریجن دستگاه من 2 هست...ممنون
نه بازي با دستگاه ارتباطي نداره فقط بايد ريجن بازي با آيديتون هم خوني داشته باشه برا دي ال سي خريدن ! به جز فيلم بلوري و اصل كه بايد با ريجن دستگاهتون يكي باشه!

نه مشکل از فن نیست چون اگه فن خراب باشه صدای تق تق ریزی به صورت مداوم باید تولید بشه که اون نشون میده روغن کاری نیاز داره البته من میخواستم روغن کاری کنم ولی چون خود سونی اون قسمت رو بسه بود (کلا یه ماده ای زده رو اون قسمت که یه حالت ژله ای داره و نمیزاره روغن خامک بگیره، انگار یه ادامس چپوندن اون تو) حالا اگه سری بعد بازش کردم روغن کاریش میکنم ببینم فرقی میکنه یا نه

سلام

زیاد خودتو اذیت نکن
منم یه 40 داشتم ازموقعییکه فنش مثل شما شد 6ماه برام کار کرد بعدش چراغ زرد شد

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

سلام

چطوری میتونم متوجه بشم که تاریخ دستگاهم برای چه زمانیه؟

• Like
Reactions: {The Phenom}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or