فعلا این ها هستش : LBP1,2 Eye pet GT5دوستان لطف کنید یکسری بازی برای رده سنی حدود یازده سال بگید من برای یکی از اشناهامون میخوام
Portable IDـت رو Refresh کردی ؟!دوستان آپدیت شدن تروفی تو سایت Us.playstation تاخیر داره ؟ من دیشب یه چند تا تروفی گرفتم سینک هم کردم ولی تو سایت که میرم خبری از تروفی هایی که دیشب گرفتم نیست .
آره . عجیبه تعداد تروفی رو درست نشون میده ولی بازی که باهاش اخرین تروفی هارو گرفتم نشون نمیده . یعنی من دیشب 4 تا تروفی از Sport champions گرفتم شده 103 تا تروفی . تو سایت Uk.ps درست نشون میده و تو لیست Sport Champion هم هست ولی تو سایت US.ps همون 103 تارو مینویسه ولی تو لیست گیم ها اصلا Sport Champion نیستPortable IDـت رو Refresh کردی ؟!
خب منم زیاد قبول ندارم سایتش رو uk... بهتره ! آپدیت تر هم هست !آره . عجیبه تعداد تروفی رو درست نشون میده ولی بازی که باهاش اخرین تروفی هارو گرفتم نشون نمیده . یعنی من دیشب 4 تا تروفی از Sport champions گرفتم شده 103 تا تروفی . تو سایت Uk.ps درست نشون میده و تو لیست Sport Champion هم هست ولی تو سایت US.ps همون 103 تارو مینویسه ولی تو لیست گیم ها اصلا Sport Champion نیست
توپخونه رو گشتی؟ من مسیرم به بازار زیاد میخوره تا 3-4 روز دیگه آمارشو میگیرم یادم بنداز بهت بگم هست یا نیستدوستان چند وقت پیش چند قطره آب نمیدونم از جای شارژ دسته یا از طرفهای انالوگ متاسفانه وارد دسته شد و منم حواسم نبود بزارم کامل خشک بشه یا با سشوار خشکش کنم زدم و روشنش کردم که از اون موقع به بعد یه جورائی قاطی کرده و کلیدهای دایره L1 و L2 کار نمیکنه یه چند جا هم بردم برای تعمیر که نتونستن خودم حدس میزنم مشکل از نوار مغناتیسی سبز رنگ باشه چون اگه از برد بود که روشن نمیشد !!؟؟ حالا میخوام بدونم کسی این مشکلو داشته وچکار کرده {خواهشن نگید بنداز دور و یکی دیگه بخر چون مایه دار نیستیم!!} وایا این نوار مغناتیسی سبز رنگ رو جائی میفروشند که بشه بتعویضیم و قیمتش چنده ممنونم
باید حتما بخرییک سوال
من یک مانیتور LED 20 اینچ ال جی دارم که با اون بازی هایم رو از روی ایکس باکس انجام میدم
میخواستم بدونم که ایا میشه توی مانیتور من بازی هایی که در ps3 قابلیت 3D را دارند انجام بدم و یا این که باید حتما مانیتور یا تلوزیون 3D بخرم
اگه فایلی بزرگتر از 4 گیگ تو بازیتون باشه روی فت32 نمیشینه و کپی نمیشههاردم fat32 هست
منم اکثر سایتها و فرومهای معتبر رو معمولا برای اینجور مشکلات سرچ کردم و میکنم . کنسول شما مشکلی نداره در حال حاضر . به نظرم حساسی روش . دیگه بعد از نیم ساعت طبیعیه کنسول داغتر بشه و صدای فن بره به خاطر خنک کنندگی و بیرون دادن گرما بالا بره . پردازنده های فت ها هم که اکثرا 90 نانومتری هست نمیشه تو این موارد انتظاری که از اسلیم داریم رو از فت ها هم داشته باشیم .نهایتش نیم ساعت ساکت بود بعدش دوباره شروع به سر صدا کردن کرد