پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان آپدیت شدن تروفی تو سایت Us.playstation تاخیر داره ؟ من دیشب یه چند تا تروفی گرفتم سینک هم کردم ولی تو سایت که میرم خبری از تروفی هایی که دیشب گرفتم نیست .

Portable IDـت رو Refresh کردی ؟!
آره . عجیبه تعداد تروفی رو درست نشون میده ولی بازی که باهاش اخرین تروفی هارو گرفتم نشون نمیده . یعنی من دیشب 4 تا تروفی از Sport champions گرفتم شده 103 تا تروفی . تو سایت Uk.ps درست نشون میده و تو لیست Sport Champion هم هست ولی تو سایت US.ps همون 103 تارو مینویسه ولی تو لیست گیم ها اصلا Sport Champion نیست :دی

آره . عجیبه تعداد تروفی رو درست نشون میده ولی بازی که باهاش اخرین تروفی هارو گرفتم نشون نمیده . یعنی من دیشب 4 تا تروفی از Sport champions گرفتم شده 103 تا تروفی . تو سایت Uk.ps درست نشون میده و تو لیست Sport Champion هم هست ولی تو سایت US.ps همون 103 تارو مینویسه ولی تو لیست گیم ها اصلا Sport Champion نیست :دی
خب منم زیاد قبول ندارم سایتش رو uk... بهتره ! آپدیت تر هم هست !

دوستان چند وقت پیش چند قطره آب نمیدونم از جای شارژ دسته یا از طرفهای انالوگ متاسفانه وارد دسته شد و منم حواسم نبود بزارم کامل خشک بشه یا با سشوار خشکش کنم زدم و روشنش کردم که از اون موقع به بعد یه جورائی قاطی کرده و کلیدهای دایره L1 و L2 کار نمیکنه یه چند جا هم بردم برای تعمیر که نتونستن خودم حدس میزنم مشکل از نوار مغناتیسی سبز رنگ باشه چون اگه از برد بود که روشن نمیشد !!؟؟ حالا میخوام بدونم کسی این مشکلو داشته وچکار کرده {خواهشن نگید بنداز دور و یکی دیگه بخر چون مایه دار نیستیم!!} وایا این نوار مغناتیسی سبز رنگ رو جائی میفروشند که بشه بتعویضیم و قیمتش چنده ممنونم

دوستان چند وقت پیش چند قطره آب نمیدونم از جای شارژ دسته یا از طرفهای انالوگ متاسفانه وارد دسته شد و منم حواسم نبود بزارم کامل خشک بشه یا با سشوار خشکش کنم زدم و روشنش کردم که از اون موقع به بعد یه جورائی قاطی کرده و کلیدهای دایره L1 و L2 کار نمیکنه یه چند جا هم بردم برای تعمیر که نتونستن خودم حدس میزنم مشکل از نوار مغناتیسی سبز رنگ باشه چون اگه از برد بود که روشن نمیشد !!؟؟ حالا میخوام بدونم کسی این مشکلو داشته وچکار کرده {خواهشن نگید بنداز دور و یکی دیگه بخر چون مایه دار نیستیم!!} وایا این نوار مغناتیسی سبز رنگ رو جائی میفروشند که بشه بتعویضیم و قیمتش چنده ممنونم
توپخونه رو گشتی؟ من مسیرم به بازار زیاد میخوره تا 3-4 روز دیگه آمارشو میگیرم یادم بنداز بهت بگم هست یا نیست

من ميخوام تعدادي بازي كپي شده كه روي هارد كامپيوترم هست را روي يك هارد اكسترنال كپي كنم متاسفانه هركاري ميكنم كپي نميشه روي سه تا هارد امتحان كردم بازم نشد. ايا روش خاصي داره براي كپي كردن بازيها؟!!!!!

یک سوال
من یک مانیتور LED 20 اینچ ال جی دارم که با اون بازی هایم رو از روی ایکس باکس انجام میدم
میخواستم بدونم که ایا میشه توی مانیتور من بازی هایی که در ps3 قابلیت 3D را دارند انجام بدم و یا این که باید حتما مانیتور یا تلوزیون 3D بخرم

یک سوال
من یک مانیتور LED 20 اینچ ال جی دارم که با اون بازی هایم رو از روی ایکس باکس انجام میدم
میخواستم بدونم که ایا میشه توی مانیتور من بازی هایی که در ps3 قابلیت 3D را دارند انجام بدم و یا این که باید حتما مانیتور یا تلوزیون 3D بخرم
باید حتما بخری
چون مانیتورت قابلیت 3d رو نداره

هاردم fat32 هست
اگه فایلی بزرگتر از 4 گیگ تو بازیتون باشه روی فت32 نمیشینه و کپی نمیشه
و بهتره تو تاپیک خودش بپرسید تا بهتون بهتر کمک کنن
ps3 jailbreak
==========================
دوستان من رفتم تو اینترنت نزدیک 200 تا سایت رو مطالعه کردم تو این چچند روز در مورد اینکه چرا صدای فن کنسول یه دفعه مثل f14 یا بوئینگ 747 میشه و تقریبا به نظر های مشابهی تو تعداد زیادی از سایت ها بر خوردم
کلا این برای کنسول های فت 40-60 و برخی از 80 گیگ ها اتفاق میوفته و مشکلشم نه از گرد و خاکه نه از فن دستگاه چون من خودم دیروز کنسولم رو باز کردم و حسابی تمیزش کردم و خمیر سیلیکون روشو عوض کردم (با بهترین مدلی که تو بازار بود) نهایتش نیم ساعت ساکت بود بعدش دوباره شروع به سر صدا کردن کرد
امروز هم رفتم بازار و تمام تعمیر کار هایی که میشناختم رو دیدم و ازشون پرسیدم که مشکل از چیه جالبه اونها هم همون نظراتی رو که تو سایت ها خونده بودم بهم گفتن
تنها راه حل این قضیه اینه که از سیو ها و اطلاعات هارد کنسول بکاپ بگیرید و کنسولتون رو فقط برای پخش مدیا و نهایتش دانلود روشن کنید و اقدام به خرید یک کنسول جدید اسلیم بکنید چون این قضیه راه حلی نداره البته خیلی از تعمیر کار ها گفتن همینجوری هم تا 1 سالی کار میکنه براتون و توصیه کردن به حالت ایستاده کنسولو قرار بدید و سعی کنید هر 2 ساعت نیم ساعت به کنسول استراحت بدید و در فکر خرید یه کنسول اسلیم باشد چون اسلیم از این مشکلات نداره مخصوصا تولید 2010
این حاصل چند روز تحقیق من بودش خودمم مشکلم همینه و از الان تو فکر خرید کنسول جدید هستم
خدایی نکرده وسط بازی آنچارتد داغ کنه و خاموش بشه و YLOD بده هممون سکته رو میزنیم

آخرین ویرایش:
بالا رفتن صدای فن که در فت ها برای خنک کنندگی و کولینگ سریعتر هنگام داغ شدن کنسوله . منتها این مواردی که بعد از یکی دو دقیقه فن میره روی دور تند مشکل سازه .
نهایتش نیم ساعت ساکت بود بعدش دوباره شروع به سر صدا کردن کرد
منم اکثر سایتها و فرومهای معتبر رو معمولا برای اینجور مشکلات سرچ کردم و میکنم . کنسول شما مشکلی نداره در حال حاضر . به نظرم حساسی روش . دیگه بعد از نیم ساعت طبیعیه کنسول داغتر بشه و صدای فن بره به خاطر خنک کنندگی و بیرون دادن گرما بالا بره . پردازنده های فت ها هم که اکثرا 90 نانومتری هست نمیشه تو این موارد انتظاری که از اسلیم داریم رو از فت ها هم داشته باشیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or