پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام. من ps3 slim 160 گرفتم ولی با HDMI تصویر ندارم ولی تا یه DVD بازی میگذارم میره تو و تصویر میاد ولی وقتی از بازی خارج میشم که بازی کپی اجرا کنم تصویر میره . با کابل سه فیش هم وصل کردم ولی تصویر ندارم

با تشکر از کاربر 400 Kg،
منتها سوال من اینه :
به من میگن تو که نمی خوای کپی خور کنی بیا 3.55 وردار و آپدیت کن. به عده هم میگن 3.60 وردار و پسورد psn مجانی داشته باش. درستی بخش دوم سوالم رو نمی دونم. آیا ارزش داره دنبال 3.60 بگردم یا همون 3.55 رو وردارم و آپدیت کنم ؟
ای پول psn رو باید چی کار کنم؟
ممنون

سلام. من ps3 slim 160 گرفتم ولی با HDMI تصویر ندارم ولی تا یه DVD بازی میگذارم میره تو و تصویر میاد ولی وقتی از بازی خارج میشم که بازی کپی اجرا کنم تصویر میره . با کابل سه فیش هم وصل کردم ولی تصویر ندارم
شما دستت رو رو دکمه ی پاور نگه دار وقتی روشن کردی تا بوق دوم رو بزنه بعد تنظیمات HDMI تون ریست میشه احتمالا کنسول منوش رو 1080 تنظیمه و تلویزیونتون بیشتر از 720 رو ساپورت نمیکنه این مکارو که گفتم بکن درست میشه

به من میگن تو که نمی خوای کپی خور کنی بیا 3.55 وردار و آپدیت کن. به عده هم میگن 3.60 وردار و پسورد psn مجانی داشته باش. درستی بخش دوم سوالم رو نمی دونم. آیا ارزش داره دنبال 3.60 بگردم یا همون 3.55 رو وردارم و آپدیت کنم ؟
ای پول psn رو باید چی کار کنم؟
ممنون
شما اینطور که گفتی میخوای اوریجینال بازی کنی تا جایی که میتونی فریمور بالا بردار چون هم کنسولت جدیدتر میشه (منظورم تاریخ تولیدشه) هم خیالت راحته مغازه دار بازش نکرده ور بره باهاش
پوله PSN هم به صورت کارت PSN به فروش میرسه هم اینجا هم جا های دیگه طریقه استفادشم خیلی راحته و مثل کارت شارژ همراه اول و ایرانسل میمونه اون کد رو تو اکانتتون وارد میکنی بعد از تایید کد به اندازه ی همون مقدار اکانتتون شارژ میشه و میتونید خرجش کنید

با سلام،
من برای 2 تا سوال زیر همه جا رو گشتم ولی جوابی پیدا نکردم.
1- فرق بین دیسک پلات یا پلاتینیوم با دیسک معمولی چیه ؟
2- من دستگام ریجن 2 هستش. الان گیمی که میخرم باید حتما ریجن 2 باشه یا میتونم ریجن 1 یا 3 هم بخرم ؟ کلا کاربرد ریجن دیسک توی آنلاینه یا باید حتما با ریجن دستگاه یکی باشه؟
ممنون

با سلام،
من برای 2 تا سوال زیر همه جا رو گشتم ولی جوابی پیدا نکردم.
1- فرق بین دیسک پلات یا پلاتینیوم با دیسک معمولی چیه ؟
2- من دستگام ریجن 2 هستش. الان گیمی که میخرم باید حتما ریجن 2 باشه یا میتونم ریجن 1 یا 3 هم بخرم ؟ کلا کاربرد ریجن دیسک توی آنلاینه یا باید حتما با ریجن دستگاه یکی باشه؟
ممنون
از نظر دیسک و محتوا هیچ فرقی ندارن کلا بازی های پلات بازی هایی هستن که انحصاری سونی هستن و فروششون عالی بوده و به خاطر همین سونی اومده یه بار دیگه این بازی رو تولید کرده و با قیمت کمتر وارد بازار جهانی کرده تا بتونه بیشتر مخاطب جذب کنه تنها فرقشون تو رنگ قابشونه و دفترچشون هم سیاه سفیده برای کسانی (مثل من) که براشون مهم نیست بازی پلات و غیر پلات اینجور بازی ها مناسبتر هستن ولی خیلی ها برای آرشیو کردن به غیر پلات رجوع میکنن
در مورد سوال دومتون
نه نیازی نیست هم ریجن بخرید هم ریجن بودن فقط تو فیلم های بلوری مهمه یعنی فیلمتون و ریجن دستگاهتون باید 2 باشه تا بتونید اون فیلم رو تو دستگاهتون ببینید وگرنه تو بازی ها هر ریجنی رو میشه گزاشت و بازی کرد برای آنلاین زدن هم خود من که ریجن 3 داشتم با ریجن 1 و 2 بازی کردم پس میشه گفت تو امر آنلاین هم نیازی به هم ریجن بودن نیست معمولا ریجن 2 تهیه میشه به خاطر اینکه اگه زمانی خواستید بفروشید بازی رو راحت تر فروش بره

سلام.دوستان من یه سوال داشتم،آیا میشه صدای بازیها رو با استفاده از هدست مستقیما ازps3گرفت یا هدست فقط برای گوش دادن موزیک وآنلاین بازی کردن اسفاده میشه؟لطفا زود جواب بدین خیلی واجبه.ممنون

بله دوست عزییز هدست کلا بره صداست فرقی نمیکنه بازی کنی یا موسیقی گوش بودی یا فیلم نیگاه کنی یا وسط بازی آهنگ گوش بدی:دی..........خیلی هم خوبه

دوستان سلام.
میشه یه جوانمرد لطف کنه بگه چه چیزهایی توی جعبه PS3 هست ؟
میخوام موقع خرید مطمئن بشم چیزی رو از توش درنیاورده باشن.
ممنون

دوسته عزیز تمامه کنسولها رو جعبش مینویسه که چه چیزهایی داخلش هست
حتی تعدادش هم مینویسه

سلام.دوستان من یه سوال داشتم،آیا میشه صدای بازیها رو با استفاده از هدست مستقیما ازps3گرفت یا هدست فقط برای گوش دادن موزیک وآنلاین بازی کردن اسفاده میشه؟لطفا زود جواب بدین خیلی واجبه.ممنون
هدستی که مستقیما به ps3 میخوره 2 مدل تو بازار هستش یه مدل که فقط صدای صحبت کردنتون رو به همدیگه میرسونه قیمتی حدود 70-80 تومان داره
یه مدل دیگه هم هست (تو پروفایلم قسمت آلبوم عکسشو گزاشتم) هم صدای بازی رو و هم صدای صحبت کردنتون رو منتقل میکنه این مدل تازه به بازار اومده و قیمتش حدود 170-180 تومان هستش البته فعلا تو بازار نایاب شده تا ببینیم کی دوباره میاد تو بازار
هدست نوع اول رو هم میشه از هدست های بلوتوثی خود موبایل ها استفاده کرد مدل jabra هستش که خیلی ها تهیه کردن و راضی هستن ازش ولی اگه هدست خدا میخواهید من اون مدل رو که خودم دارم توصیه میکنم نهایت صدا رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or