پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

خوب با توصیح ایشون من متوجه شدماصلا ربطی به دستگاه نداره چون ربطش فقط به بازی هست توی هر دو مدل اسلیم و فقط سنسورهاش کار میکنن
منظورم از آک همون آکبند بود بابا :دی مثلا تو یه بازی مثل HR میگه دسته رو بالا پایین کن یا واسه شکستن یه شیشه باید دسته رو محکم به طرف راست یا چپ بکشی.خلاصه میخواستم ببینم دسته های فت Dual Shock 3 هستن یا نه؟ یعنی بالای Sixaxis نوشته Dual Sock 3 یا نه؟!

منظورم از آک همون آکبند بود بابا :دی مثلا تو یه بازی مثل HR میگه دسته رو بالا پایین کن یا واسه شکستن یه شیشه باید دسته رو محکم به طرف راست یا چپ بکشی.خلاصه میخواستم ببینم دسته های فت Dual Shock 3 هستن یا نه؟ یعنی بالای Sixaxis نوشته Dual Sock 3 یا نه؟!
بله فت هم dual shock3 داره فقط باید رو جعبه بنویسه مدل 80 و به بالا معمولا شوک دار هستن

لطفا پچ بازی های dance on broadway + tiger woods pga tour 12 را در اینجا قرار دهید .

ضمنا در بازی 007 چگونه باید از دوربین عبور کرد ؟ همان دوربینی که X دور دایره میچرخد و دایره ها داخل هم میچرخند؟

سلام دوستاي عزيز من يه سوال داشتم
من ps3 رو به مانيتور وصل كردم مانيتورم هم خودش اسپيكر نداره براي داشتن صدا چي كار بايد بكنم؟ خواهشا كمك كنين
مانيتورم samsung 23 هستش و فقط يه خروجي dvi داره

سلام دوستاي عزيز من يه سوال داشتم
من ps3 رو به مانيتور وصل كردم مانيتورم هم خودش اسپيكر نداره براي داشتن صدا چي كار بايد بكنم؟ خواهشا كمك كنين
مانيتورم samsung 23 هستش و فقط يه خروجي dvi داره
سلام بر شما
شما میتونی صدا رو جدا از طریق همون کابل 3 فیشی که داخل خود کنسول بوده بگیری میرید تو قسمت settings و بعد تو قسمت sound settings (اگه اشتباه نکنم) اونجا میتونی تعریف کنی خروجی صدات از کجا باشه الان کنسول داره صدا رو از طریق همون hdmi میفرسته که شما چون فقط تصویر رو میبینی و نمیتونی صدا رو بشنوی

• Like
Reactions: faraz_n
دوستان سلام، 3 تا سوال دارم.
من قراره PS3 بگیرم و کپی خور هم نخواهم کرد. آیا باید حتما ورژن 3.6 به بالا وردارم یا 3.5 هم میشه ؟ گویا PSN Password برای ورژن های جدید مجانیه .
من روی میزم برای PS3 جا ندارم. اگه همیشه ایستاده باشه ایراد داره ؟ چون همیشه دیسک بلوری توشه.
هنوز هیچ راهی برای کپی کردن دیسک رو هارد نیومده عین حالت Xbox?
ممنون و شرمنده بابت پرچونگی

شما 3.72 کن راحت:دی
فرقی نداره ایستاده یا نشسته:دی
خیر این یکی عمرا جواب بده اون بره اب گرم کن 360 داداش من:دی
خدا ببخشیه:دی
در ضمن دیگه کپی دورانش به سر رسید:دی

• Like
Reactions: sooski
پي اس ٣ ميتونه زيرنويس فارسي فيلمها رو هم نشون بده؟؟؟ خيلي ضروريه لطفا جواب بديد

نه خرچنگ قورباغه نشون ميده يه دوستي دارن روش كار ميكنن از تيمه" ا اس تيم" يه نسخه بتا دادن كه ايراد داشت بايد منتظر بود نسخه final رو بدن

پس dvd بزارم زيرنويسش رو نشون نميده؟؟؟؟
چرا اون تیپ زیرنویس ها رو نشون میده بیشتر میخوان با فایل ویدیوییشون یه زیرنویس هم کنارش بزارن، اون تیپ زیرنویس ها با اون آموزشی که گفتم میتونی اجرا کنی
ولی بهت پیشنهاد میکنم با کنسول فیلم dvd نبین چون معلوم نیست اینا رو چجوری رایت میکنن و ممکنه به لنز دستگاهت فشار بیاره و ضعیفش کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or