پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام ببخشید تو یکی از مراحل بازي castlevania قسمت اولیه(chapter1)(اولین غول) بعد از اینکه جونش رو تموم می کنم رنگ غوله سفيد ميشه میگه دکمهR2 رو بزن(FINISHER) بعد از اینکه میپره رو سرش غوله دستش رو میاره و ما رو میگیره و پرت میکنه پایین
لطفا بگیید بعد از اینکه R2 رو زدم باید چیکار کنم؟

سلام ببخشید یه سوال در مورد اتصال کابل اچ دی ام ای به پی اس3:
من وقتی کابل اچ دی ام ای رو به پی اس3 وصل میکنم گرافیک تصویر فوق العاده میشه(1920*1080) اما یهyes or noمیاد اگه نه رو انتخاب کنم که وصل نمیشه اگه یس هم بزنم گرافیک بالا میره اما نه تا جد اولیه یعنی میشه(720*570) چی کار کنم همون 1920*1080بشه؟
البته تصویر با گرافیک بالا میشه فقط اون لحظه ای که یس و نُ رو میپرسه
چیکارکنم دایم با گرافیک عالی بمونه؟

yes رو اننتخاب کن:دی
سلام دوتا سئوال سخت دارم:أی*این قابلیت TV چجوریاست تو آپدیت جدید اومده؟!2. با این مودم 3G WIRLESS ها مثل فلش مموری میمونه میتونم آنلاین بازی کنم؟!سرعتش جواب میده؟!
یعنی هیچکی نیت جواب بده:دی

سلام دوتا سئوال سخت دارم:أی*این قابلیت TV چجوریاست تو آپدیت جدید اومده؟!2. با این مودم 3G WIRLESS ها مثل فلش مموری میمونه میتونم آنلاین بازی کنم؟!سرعتش جواب میده؟!
جواب نمیدیدی من یه سئوال دیگه اضاف میکنم:دی*
سئوال 3: من آپدیت 3 . 72 رو از سایت us.play stationبا پیسی دانلود کردم...بد دسگای خودم ریجن 3 هستش مثل این که آپدیت ریجن 2 یا یکه اگه نصب کنم بره دستگاه مشگلی پیش مییاره همین طور بره آنلاین؟!!مر 39*

چطوری میتونم با موس و کیبورد بازی مثل cod mod 2 بازی کنم؟؟ موس و کیبورد مخصوص میخواد یا میشناسه هر موس کیبردی؟

میتونین از این مدل ها که راحت هم پیدا میشه استفاده کنین :

fragfx-ps3-1.jpg

آقا من یه اسلیم 250 گیگ دارم
این فنش لامصب همیشه صدا میده زیاد بلند نیست صداش ولی خوب چون من مانیتورم کنار کنسول هست و من هم نزدیکش می شینم صداش همش تو گوشمه
الان یعنی کنسول مشکل داره؟
راهی نیست بشه این صدا رو قطعش کرد؟

yes رو اننتخاب کن:دی
خب میگم که:
میخوام با رزولوشن1920*1080 ببینم
یس برمیگردونه به720*570

مشکل از کابل HDMI هست که بهش وصل کردید. من خودم قبلا این مشکل رو داشتم. کابل ورژن 1.4 یا دیگه یه پله پایین تر 1.3 رو تهیه کنید. یه سری از دوستان کابل هم برای فروش داشتن تو بازارچه. بعد اون موقع که من رفتم کابل بخرم DIY ژاپن بود 40 - 50 تومن یه مورد چینی هم بود مارک BAFO 17 تومن. من اینو گرفتم راضی هم هستم.

آقا من یه اسلیم 250 گیگ دارم
این فنش لامصب همیشه صدا میده زیاد بلند نیست صداش ولی خوب چون من مانیتورم کنار کنسول هست و من هم نزدیکش می شینم صداش همش تو گوشمه
الان یعنی کنسول مشکل داره؟
راهی نیست بشه این صدا رو قطعش کرد؟
تو رو خدا کمک کنید:(

جایی که کنسولت رو گزاشتی بسته نیست؟
هوا جریان داره؟
هوا گرمه تو اتاقت؟ احتمالا به خاطر گرما اینجوری میشه
دسته 2 خریدی یا نو؟
یکمش طبیعیه نگران نباش
پشتش بازه هوا میرسه بهش
اتاق هم زیاد گرم نیست در حد 25 درجه
دست دو هست در ضمن کنسول داغ هم میشه یعنی دستت رو بزاری روش گرما رو حس میکنی
منو بگو خیال میکردم اسلیم از بس قوی هست هیچ مشکلی نداره:(

پشتش بازه هوا میرسه بهش

گرم شدن كه طبيعي هست و مشكلي نيست !
اون دور فن از همون اول كه كنسول رو روشن ميكني ميره بالا يا بعد از مدتي ؟؟؟
اگه درجا ميره بالا اين كار رو امتحان كن تا مطمعن بشي :
كنسول رو خاموش كن از برق درش بيار بزارش يه جاي خنك تو اون اتاقي كه هستي نذار بعد صبر كن تا كاملا سرد بشه بعد دوباره روشن كن اگه باز هم سريع دور فن رفت بالا به احتمال زياد كنسولت مشكل داره

پشتش بازه هوا میرسه بهش
خوبه
دماش هم بد نیست
ولی چون میگی دسته 2 خریدی احتمالا تو کنسول زیاد خاک رفته یه جارو برقی قوی بردار هر جا که ورودی یا خروجی هوا داره (پشت و جلو) رو با جارو برقی حسابی خاکشو بگیر
دسته ی جاروبرقی رو در بیار و فقط بزار لولش بمونه بعد روشنش کن بگیر جلوی اون مسیر هوا عجله هم نکن قشنگ نگه دار بزار خاکشو بکشه بیرون
اگه دیدی تو صدای فن تاثیری نداشت
میتونی کنسولو باز کنی و تمام قطعاتش رو جدا گرد گیری کنی که این کار هم تخصصی هستش هم زمان بره
من بار اول برای کنسول فت 10 ساعت وقت گزاشتم بازش کردم خاکشو گرفتم بعد جمعش کردم خیلی کاره سختیه ولی بتونی از پسش بر بیایی صدای کنسولت به صفر میرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or