emad_tava
کاربر سایت
شما برای هر بازی باید میزان رنگ و کنتراست و نور و روشنایی tv رو تنظیم کنی تا به اون چیزی که میخوای برسی من خودم هر بار این کار رو میکنم و بهترین نتیجه رو میگیرم tv موقعی خوب تنظیم شده که اگه یه ضمینه ی سیاه تو صفحه باشه واقعا سیاه دیده بشه نه اونطوری که کدر دیده میشه تنظیمات tv تو روز با تنظیمات همون tv توشب فرق میکنه یکم باهاش ور برین دستتون میاد قلق کار
ممنون ولی امتحان کردم زیاد فرقی نکرد فقط کم کردن کنتراست بهتره که اونم یه کم غیر نرمال میکنه رنگ صفحه رو
یک دنیا تشکر این کاری که فرمودین رو امشب امتحان میکنم جوابشو میدمبرو تو تنظیمان Display Settings اون گزینه RGB Full Range HDMI رو روی حالت Limited تنظیم کن . حالت RGB Full کنتراست بیشتری ارائه میده و در قبالش رنگها رو پر رنگ تر، کدرتر و مشکی تر میکنه . مثلا یه محیط تاریک در هر بازی رو میتونی روی این دو حالت امتحان کنی و نتیجش رو ببینی! اگر روی حالت RGB Full قرار داشته باشه تاریک تر از اون چیزی که هست نشون داده میشه در واقع کمی نور محیط رو به خاطر القای کنتراست بیشتر کم میکنه و رنگها به مشکی تمایل پیدا میکنن!
باور کنین سیاهی زیادش کلافم کرده#
دوستان از بازی های انحصاری که تو ps3 هست خیلی بیشتر از 360 خوشم اومد ولی خداوکیلی فارق از تعصب 360 تصویر روشن و رنگ های بهتری داره یه مقدار خیلی کمی هم AA بیشتری به نظرم داره یا شاید نویز تصویر ( تو هم رفتن رنگ ها حالا اصطلاحشو نمیدونم ) بیشتره...