Ἁlireza
کاربر سایت
اگه تو دانلود لیستت نباشن نه !دو تا بازی مجانی رو هنوزم می شه دانلود كرد؟من فقط Dead Nation رو به اكانتم اضافه كردم و دانلود كردم،يه دونه ديگه رو يادم رفت...
اگه تو دانلود لیستت نباشن نه !دو تا بازی مجانی رو هنوزم می شه دانلود كرد؟من فقط Dead Nation رو به اكانتم اضافه كردم و دانلود كردم،يه دونه ديگه رو يادم رفت...
کنسول PS3 برای بازی کردن Free ریجن هست یعنی هر بازی با هر ریجنی رو می تونی باش بازی کنی چه سینگل چه مولتی.دوستان یک کنسول اگر پال باشه
و بازی رجین 3 باشه مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟
با سیم تست کردی ؟ اگه نه که وصلش کن به Ps3 بعد امتحان کنسلام دوستان
ps دسته رو نمیشناسه هرکاری میکنم ! چیکار کنم؟؟؟
عجب سوالی .سلام
دوستان یه سوال چطوری میتونم فیلمهای ایمیج بلوری رو که روی هارد دارم با ps3 ببینم یا اجراش کنم
این مشکلت منو یاد X360 می ندازه که وقتی Autodownload روشن بود صفحه سیاه می شد بعد از 10ثانیه خواموش اما آتودانلود تو PS3 یه شکل دیگست .سلام
من یک مشکل عجیب داره هرکی میدونه دریغ نکنه : نمیدونم چرا وقتی کنسول با کابل اترنت مستقیم به مودم وصله وقتی turn off رو میزنم صفحه نمایش سیاه میشه و چراغ سبز هی چشمک میزنه و اگه تا قیامت چیزی نشه و زلزله ایی نیاد یا برقا قطع نشه یا .... همینجوری میمونه و خاموش نمیشه ( امتحانش کردم از شب تا صبح گذاشتم خاموش نشده ) و حتما باید با دست دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش شه اما وقتی کابل اترنت رو از پشت میکشم بیرون و turn off میزنم بلافاصله خاموش میشه راهی هست بشه درستش کرد ؟؟ کنسول اسلیم 250 گیگ هست.
هر کمک و جوابی شدیدا قدر دانی میشه .
این مشکلت منو یاد X360 می ندازه که وقتی Autodownload روشن بود صفحه سیاه می شد بعد از 10ثانیه خواموش اما آتودانلود تو PS3 یه شکل دیگست .
حالا تو تنظیماتت چک کن ببین AUTO دانلود روشنه یا خاموش .خاموشش کن اگه روشنه اینجوری بهتره ... هر چند فک نکنم ربطی داشته باشه.
من ایمیل ps3 بازان خارجی یا نمایشگاهای بازی را می خواستم
سلام
میشه PS3 رو با HDMI به لپتاپایی که HDMI ساپورت میکنن وصل کرد ؟! من یه لپتاپ دارم ویندوزش 7ـه میخواستم بدونم چجوری میشه اجراش کرد ، مرسی !