پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان من يك سوال مبتديانه دارم
من يك 250 گيگ ريجن 2(پال) دارم و ميخوام يك بازي littel big plant1 ريجن 3 بخرم
اينطور كه من متوجه شدم ريجن بازي با دستگاه فقط براي اينكه بخواي انلاين بازي كني مهمه و در غير اين صورت اگر ريجن بازي با ريجن دستگاه يكي نباشه مشكلي ايجاد نميشه درست گفتم؟
سوال دوم به نظرتون littel big plant1 بخرم يا littel big plant2؟
littel big plant1 با قيمت 25 تومن منصفانه هست البته ريجن 3 هست؟؟

سلام دوتا سئوال سخت دارم:أی*
این قابلیت TV چجوریاست تو آپدیت جدید اومده؟!
2. با این مودم 3G WIRLESS ها مثل فلش مموری میمونه:دی میتونم آنلاین بازی کنم؟!سرعتش جواب میده؟!

دوستان من يك سوال مبتديانه دارم
من يك 250 گيگ ريجن 2(پال) دارم و ميخوام يك بازي littel big plant1 ريجن 3 بخرم
اينطور كه من متوجه شدم ريجن بازي با دستگاه فقط براي اينكه بخواي انلاين بازي كني مهمه و در غير اين صورت اگر ريجن بازي با ريجن دستگاه يكي نباشه مشكلي ايجاد نميشه درست گفتم؟
سوال دوم به نظرتون littel big plant1 بخرم يا littel big plant2؟
littel big plant1 با قيمت 25 تومن منصفانه هست البته ريجن 3 هست؟؟
بله درسته
معلومه 2 اش را بخر که خیلی بهتره تا 1 اش

دوستان من خیلی اتفاقی دسته ی پلی استیشنم رو زدم به پی سیم که شارژ بشه !!! (حال نداشتم برم جلو کنسول و بزنم بهش) و بعد خیلی اتفاقی دیدم که پی سی دسته رو انالیز کرد و شناختش !!
الان رفته جزو دیوایس هام به اسم پلی استیشن 3 کنترلر !!
خواستم ببینم میشه به عنوان دسته ازش استفاده کرد ؟؟ ینی کار مکینه روی گیم های کامچیوتر ؟

سلام
یه سوال فنی
استاید که اطلاع دارند بگند
شارژ کردن دسته ها و مو ها با PC با سیستم عامل 7 که کاملا دسته ها رو شناسایی میکنه میتونه مشکل ساز بشه یا نه؟؟؟
باعث خرابی میشه یا نه؟؟؟
ممنون

دوستان من خیلی اتفاقی دسته ی پلی استیشنم رو زدم به پی سیم که شارژ بشه !!! (حال نداشتم برم جلو کنسول و بزنم بهش) و بعد خیلی اتفاقی دیدم که پی سی دسته رو انالیز کرد و شناختش !!
خواستم ببینم میشه به عنوان دسته ازش استفاده کرد ؟؟ ینی کار مکینه روی گیم های کامچیوتر ؟
دوسته عزيز نزن دسته رو به pc چون باعث ميشه دسته شما باتريش زودتر خراب بشه و بعد از چند وقت سريع شارژش تموم ميشه

بله شناسایی میکنه ولی برای استفادش باید یه درایور مخصوص هست دانلود کنید البته من دانلود کردم و نشد راه بندازمش
در ضمن وصل کردن دسته برای شارژ به pc هیچ اختلال خرابی و ایرادی برای باطری دسته و بقیه قطعات ایجاد نمیکنه حتی تو دفترچه خود دستگاهم نوشته میتونید با pc شارژ کنید فقط موقعی مشکل ایجاد میشه (حالا چه به کنسول وصل باشه یا pc و یا هر وسیله ی دیگری) که شما بعد از شارژ بزارید متصل بمونه به usb اونوقته که ممکنه صدمه ایجاد بشه کلا برای سالم موندن باطری های شارژی این چند نکته رو رعایت کنید (هم برای موبایل هم برای باطری های قلمی شارژی هم برای دسته ps3 و... )
1- از خالی شدن باطری خودداری کنید یعنی نزارید به جایی برسه که خود دستگاه خاموش بشه حتما یه مقدار شارژ مونده بزنید پر بشه (خودم این اشتباه رو کردم و باطری اصلی موبایلم که 40 تمن پولش بود داغون شد)
2- بعد از اتمام شارژ حتما از شارژر قطعش کنید چون صدمات جدی به ماده ی داخل باطری زده میشه که عمر اونو کم میکنه
من تمام این نکات رو برای دسته های ps3 رعایت کردم و دسته کنسولم از 2008 تا الان مدت زمان شارژش اصلا تغییری نکرده

سلام من نمیدونم جای مناسبی سوالم را پرسیدم یا خیر ...
من GTA IV نصب کردم ، اما وقتی اجرا میشه بین 3-4 تا تصویر هی سویچ میکنه و وارد بازی نمیشه
پدرمو در آورده ...
لطفا راهنمایی کنید ... باتشکر و احترام

سلام
دو تا سوال دارم میخواستم بدونم چطور میشه:
1.از پروفایل(کل سیو ها،تروفی ها و ...)بک آپ بگیرم؟
2.چطور میشه از یک بازی دمو که از روی بلو ری ریختم کپی بگیرم؟
اگه گزینه 2 مربوط به هک میشه بگین که در کجا بپرسم.
ممنون

1 تروفی ها رو بعد از زدن مثلث روشون با سرور سینک میکنه که خودش یه جور بکاپه سیو و بقیه چیزا رو هم باید بری تو قسمت ستینگ و بکاپ بزنی سیو کنه رو کول دیسک یا هارد اکسترنال
2 باید بری تو قسمت jailbreak بپرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or