پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

با کابل usb وصل میکنی به دستگات و شارژ میشه. به همین سادگی,به همین خوش مزگی!!!!!!
سلام منظورم این بود که موقع خاموش بودن دستگاه هم شارژ میشه ؟
یک سوال دیگه هم داشتم : موقع ای که میخوام بلوری رو از دستگاه دربیارم 2 بار یک صدایی میده درایو و بعد بلوری میاد بیرون ! میخواستم بدونم برای شما هم همین طوریه ؟

بازي كردنش كه مي شه اتفاقا با دوستم LBP بازي كرديم ايتم ها ي بيشتر بگيرم....
فقط چون من يه تبديل دسته ps2 به ps3 خريدم كه دوتا سر داشت و به خاطر همين مجبور بوديم به اضافه دسته خود ps3 سه نفره بازي كنيم ( همين جوري با اينكه تو يكي از فيشها دسته وصل نبود يه sackboy اضافه مي نداخت پايين ) آخرش عصبي شدم رفتم دسته كامپيوترم و اوردم وصل كردم درست شد.... فقط چون از اين دسته اشغالاست... :laughing: گفتم يه وقت مشكلي پيش نياد ( قصه گفتما...!!! ) به هر حال ممنون...
نه خیالت راحت !!!

برای گرفتن صدای دالبی 5.1 چطور باید به سیستم صدا متصل بشه اخه کابل hdmi به lcd وصل میشه ایا باید از خروجی lcd استفاده کرد؟
1- فكر كنم اگه بخواي صدا 5.1 بگيري ميتوني از كابل optical و اسپيكري كه ورودي اپتيك داشته باشه استفاده كني.
اگه منطورت اين باشه .

2- اگه ps3 به مانيتور وصل كردي و مانيتورت اسپيكر نداره بايد اسپيكرتو بزني به خروجي پشت مانيتور.

3- اگه ميخواي تصوير از lcd پخش بشه بعد صدا از اسپيكر 5.1 بگيري خود ps3 يه تنظيم براي خروجي صدا داره كه بايد تنظيمش كني...
اميدوارم كمكت كرده باشم...

آخرین ویرایش:
سلام منظورم این بود که موقع خاموش بودن دستگاه هم شارژ میشه ؟
یک سوال دیگه هم داشتم : موقع ای که میخوام بلوری رو از دستگاه دربیارم 2 بار یک صدایی میده درایو و بعد بلوری میاد بیرون ! میخواستم بدونم برای شما هم همین طوریه ؟
نه خیر شارژ نمیشه باید حتما دستگاه روشن باشه تا شارژ بشه
خوب شما اول از فیلم خارج بشید بعد بلوری را در بیارید :-"

DVI

سلام به همه :smile:
lcd monitor من ورودی dvi داره میشه به ps3 وصل شه بدون اینکه از کیفیت تصویر کم شه ؟
(چون احتمالن تبدیل ها کیفیت رو کم کنه اگه اشتباه میکنم راهنمییم کنین)

سلام به همه :smile:
lcd monitor من ورودی dvi داره میشه به ps3 وصل شه بدون اینکه از کیفیت تصویر کم شه ؟
(چون احتمالن تبدیل ها کیفیت رو کم کنه اگه اشتباه میکنم راهنمییم کنین)
تبدیل نمیخواد که شما استفاده کنین ... شما با یک عدد پورت Hdmi to DVI میتونین با بهترین کیفیت از بازی کردن لذت ببرید .. ( بهترین کیفیتی که مانیتورتون ارائه میده البته ! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or