old_snake
کاربر سایت
بله ... مانیتور شما DVI داره و HDCP ساپورت هم هست ... فقط شما نیاز به یک عدد کابل Hdmi to DVI دارن ...من lcd samsong t1900 دارم dvi بهش مي خوره..؟!
بله ... مانیتور شما DVI داره و HDCP ساپورت هم هست ... فقط شما نیاز به یک عدد کابل Hdmi to DVI دارن ...من lcd samsong t1900 دارم dvi بهش مي خوره..؟!
این الان چه ربطی به عنوان تاپیک داره ؟!این رو ببینید این BOXSHOT رسمی هستش!!! اون زیباییش رو از دست داده.![]()
ببخشید اینو میپرسما:blushing:....بی سوادی و هزارتا دردسر:cheesygri
فرق بازی های platinum با معمولی چیه؟
با تشکر
موفق باشید
اه اه حالم بد شد.:laughing::cheesygri....همون بهتر معمولی بگیریم.جلدشو دیده بودم گفتم شاید مثل limited edition ها یه چیز اضافی داشته باشهplatinum به بازیهای گفت میشه که جلد روشان از پلستیک نقری رنگ استفاده شده و به انوانه بازیهای که بهترین فروش رو داشتن. فرق خاصی هم با بازیهای دیگه هم نداره فقط زشت تره.
سونی هم شوره شو در اورد با این PS3شاین رو ببینید این BOXSHOT رسمی هستش!!! اون زیباییش رو از دست داده.![]()
دوستان خواهشا كمك كنيد كارم گيره لطفا سريع جواب بده هر كي ميدونه!:biggrin1:
كابل پاور ps3 رو از توپخونه ميشه پيدا كرد؟ اگه آره قيمتش چقدره؟ و يه سوال ديگه اين كه كابل پاورش كه چيز خاصي نداره موقع خريد بهش توجه كرد؟
این رو ببینید این BOXSHOT رسمی هستش!!! اون زیباییش رو از دست داده.![]()
كسي نبود سوال ما رو جواب بده؟ كارم گيره!
راستي يه سوال ديگه هم دارم:biggrin1:
از كابل معمولي كه به پاور كامپيوتر وصل ميشه هم ميشه استفاده كرد؟
ببخشید اینو میپرسما:blushing:....بی سوادی و هزارتا دردسر:cheesygri
فرق بازی های platinum با معمولی چیه؟
با تشکر
موفق باشید
حالا چرا اسمشو گذاشتن platinum.منه نوعی که نمیدونم چه فرقی داره فکر میکنم که شاید محتوای خاصی داشته باشه.ولی مثل این که بی محتواتره:laughing:بله میشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با قیمتی کمتر در بسته بندی خاص
![]()
Killzone 2 Platinum £16.99 @ Amazon
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002K8Q91O/ref=nosim/?tag=hotukdeals-21
نهحالا چرا اسمشو گذاشتن platinum.منه نوعی که نمیدونم چه فرقی داره فکر میکنم که شاید محتوای خاصی داشته باشه.ولی مثل این که بی محتواتره:laughing:
امکان داره به خاطر قیمت پایین تری که داره کم و کسری نسبت به خوده بازی داشته باشه؟....هم از نظر مخلفات بسته بندی هم از نظر خود بازی؟
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!الان من ps3 حدود 1 سال و نيم گرفتم.
بعد از اين مدت قائدتا توش گردو خاك رفته.
راه پيشنهادي شما براي تميز كردن داخله ps3 چيه؟