من یه ps3 pal 40gb دارم که تازه گرفتم از کجا میتونم متوجه شم که جیپیوش 65 نانومتری هست یا 90 اخه شنیدم اخرین سریه 40گیگ جیپیوش 65 نانومتری هست ممنون میشم جوابمو بدید
اگر جدول را نگا کنی Cell/RSX 65nm/90nm
2 تا چیپ داره
یه چیپ65nm=Cell و یه چیپ دیر چیپ گرافیک RSX=90nm Nvidia
خیال شما راحت سری 40گیگ جیپیوش Cell 65 است
آن مدل 80 است که
CECHK
65nm/90nm 80GB
///////////////////////////////////////////
CECHL
65nm/65nm 80GB
اگر جدول را نگا کنی Cell/RSX 65nm/90nm
2 تا چیپ داره
یه چیپ65nm=Cell و یه چیپ دیر چیپ گرافیک RSX=90nm Nvidia
خیال شما راحت سری 40گیگ جیپیوش Cell 65 است
آن مدل 80 است که
CECHK
65nm/90nm 80GB
///////////////////////////////////////////
CECHL
65nm/65nm 80GB
تبدیل نمیخواد که شما استفاده کنین ... شما با یک عدد پورت Hdmi to DVI میتونین با بهترین کیفیت از بازی کردن لذت ببرید .. ( بهترین کیفیتی که مانیتورتون ارائه میده البته ! )
سلام
یک سوال داشتم : من وقتی بازی رو میزارم تو کنسول یا در میارم درایو کنسول 3 بار یک صدایی میده البته نه بلند ! میخواستم ببینم برای شما هم همین جوریه ؟
تبدیل نمیخواد که شما استفاده کنین ... شما با یک عدد پورت Hdmi to DVI میتونین با بهترین کیفیت از بازی کردن لذت ببرید .. ( بهترین کیفیتی که مانیتورتون ارائه میده البته ! )
doroste,dar mohite menu kar mikone amma too bazi aziat mikone.tanha dasteye computeri ke mishe bahash rahat bazi kard daste haye sherkate logitech hastesh.
این dns برای شهرستانی ها کار میکنه و مدم من router است و فقط یدونه جای lan وusb است می خوام مستقیم ویا از طریق کامپیوتر به ps3 وصل بشم لطفا کامل توضیح میدید
صدا رو از همون کابل 3رنگ بگیر (قرمز و سفید):biggrin1:
یا هم با کابل optical :biggrin1:
پ.ن:چون همه دارن با ps3 بازی میکنند و وقت سر زدن به سایت رو ندارن:laughing::cheesygri