سلام دوستان من جدیدا یه ps3 خریدم و یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم خودش تمش عوض میشه مثلا صبح یه رنگه و شب که میشه رنگش عوض میشه . منظورم اینه که با تغییر ساعت رنگ تم هم عوض میشه.
لطفا راهنمایی کنین
سلام دوستان من جدیدا یه ps3 خریدم و یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم خودش تمش عوض میشه مثلا صبح یه رنگه و شب که میشه رنگش عوض میشه . منظورم اینه که با تغییر ساعت رنگ تم هم عوض میشه.
لطفا راهنمایی کنین
من دستگاهم ورژن 2.60 حالا نمیدونم چقدر قدیمیه ولی اگر شما پست رو تا ته میخوندی منوجه میشدی که من خود سر فصل USERرو منظورم نبود!!!بلکه USER خاصی که میخواد اسمشو عوض کنه هست!!!البته من احتمالا چون 3 تا USER دارم نیاز به زدن ضبدر دارم!
در آخر هم دیگه کسی به اسب سرکش من نگه قدیمی
با سلام....
كنسول من region 3 هست و من بازي LBP رو region 2 خريدم ميخواستم ببينم تو بخش انلاين مشكلي پيش نمياد؟
مي تونم راحت مرحله up يا يخصد كنم؟
با تشكر
با سلام....
كنسول من region 3 هست و من بازي LBP رو region 2 خريدم ميخواستم ببينم تو بخش انلاين مشكلي پيش نمياد؟
مي تونم راحت مرحله up يا يخصد كنم؟
با تشكر
سلام دوستان من 2 هفته بیشتر نمیشه که ps3 خریدم ولی همه چیش با x مثلا برای اینکه برم سر بازی باید x بزنم. ولی دستگاه پسر داییم که همون اولی که ps3 اومد خرید با دایره هستش. به نظر شما مثل عوض شدن تم اینم مدلشه؟
اگه باید آپدیت کنم باید چیکار کنم؟