پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

چجوری میشه بازی رو ریخت رو هارد؟ اگه بریزی سرعت لود ها کم میشه؟
بازی هایی که روی بلو-ری هستن رو نمیشه ریخت تو هارد و فقط بازی هایی که از PS Store دانلود میکنید توی هارد ریخته میشن.
یه سوال:دور فن ps3 که میره بالا باید به دستگاه استراحت بدی؟؟!!!
خیر...فن با توجه به مقدار سرعت پردازش و دمای دستگاه تغییر میکنه.

یه سوال من برای ps3 یم دو تا user ساختم حالا می خوام یکیشو پاک کنم باید چیکار کنم ؟؟!!:confused:
ضمنا اگه جوابش تو صفحه های قبلی هست قاطی نکنید شماره صفحه رو بدید.

یه سوال من برای ps3 یم دو تا user ساختم حالا می خوام یکیشو پاک کنم باید چیکار کنم ؟؟!!:confused:
با اون یکی که نمیخوای پاکش کنی لاگین کن بعد برو رو اونیکی مثلثو بزن و پاکش کن !

نمیشه برای user ها پسورد گذاشت؟؟
میشه.فقط اگه کسی بخواهد کاری کنه مثلا بازی یا استفاده از نت اول ازش Pass میخواهد!
ببخشید اگه بعد از بازی کردن و خاموش کردن دستگاه دکمه مادر بورد دستگاه رو خاموش مشکلی پیش میاد؟
خیر...
همونی که مورد نظرتون هست رو Login بشید بعد مثلث رو بزنید بعدشم گزینه ی Delete رو بزنید.

سلامی دوباره.2تا سوال داشتم.
1.چطوری میشه چیزایی که تو PS store هستو از طریق PC دانلود کرد؟...اصلا همچین چیزی میشه؟...مثل theme یا بازیای demo رو؟
2.من الان firmware کنسولم 2.76.....2.80 رو هم دانلود کردم.ولی یادم نیست که درست DL کردم یا نه؟....چطوری میشه فهمید که firmware که DL کردم چه ریجنیه؟....دقت کنید که میخوام بفهمم firmware چه ریجنیه نه خوده کنسول؟
با تشکر

1.چطوری میشه چیزایی که تو PS store هستو از طریق PC دانلود کرد؟...اصلا همچین چیزی میشه؟...مثل theme یا بازیای demo رو؟
2.من الان firmware کنسولم 2.76.....2.80 رو هم دانلود کردم.ولی یادم نیست که درست DL کردم یا نه؟....چطوری میشه فهمید که firmware که DL کردم چه ریجنیه؟....دقت کنید که میخوام بفهمم firmware چه ریجنیه نه خوده کنسول؟
با تشکر

1- پولی هاشو نمیشه ولی مجانی ها رو شاید فکر نکنم بشه
2-اگر از خود دستگاهت update کردی همون ریجن دستگاهت هست

با تشکر
1.هم demo هست theme .به نظر من فقط همين 2 تا هست.ولي اگه ميخواي از pc دمو بگيري از همون ps3 بگير بهتره.چون بايد دوباره از طريق لان به ps3 بريزي.
2. نميدونم.

1- پولی هاشو نمیشه ولی مجانی ها رو شاید فکر نکنم بشه
2-اگر از خود دستگاهت update کردی همون ریجن دستگاهت هست
1.عزیز من ....خودم میدونم که پولی هاشو نمیشه گرفت..منظور منم همون freeهاش بود.
2.متاسفانه یا خوشبختانه فایلشو از طریق PC دانلود کردم.
بازم ممنون به خاطر راهنماییت.

1.هم demo هست theme .به نظر من فقط همين 2 تا هست.ولي اگه ميخواي از pc دمو بگيري از همون ps3 بگير بهتره.چون بايد دوباره از طريق لان به ps3 بريزي.
2. نميدونم.

خب همین که از PC بگیرم چطوری؟....برنامه ای چیزی میخواد؟...از کدوم سایت بگیریم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or