پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

ببخشید مثل اینکه بد متوجه شدم.:blushing:
آخه گفتی:
منم فکر کردم شاید اونجوری که من گفتم بشه.
حالا اگر بذارم بعد از مثلا 4ساعت خاموش بشه دفعه بعد که دنبالشو نمیگیره؟...میگیره؟
من میخوام با PCبدانلودم:((

یعنی کنسل نکنم؟....ببخشیدا قاطی کردم...بالاخره میشه یا نه؟
هر وقت خواستم DC بشم سیم lanرو همینجوری بکشم بیرون؟

ببین دوست من من الان حدود 3 روزه دارم یک فایل رو دانلود می کنم از ساعت 3 تا 7 می زارم دانلودشه و بعد دستگاه رو خاموش میکنم و دوباره فرداش از ساعت 3 تا 7 میزارم بقیش دانلود شه
می خوام بگم مثل pc هروقت خوای می تونی بقیشو دانلود کنی تازه از pc هم بهتره

ببین دوست من من الان حدود 3 روزه دارم یک فایل رو دانلود می کنم از ساعت 3 تا 7 می زارم دانلودشه و بعد دستگاه رو خاموش میکنم و دوباره فرداش از ساعت 3 تا 7 میزارم بقیش دانلود شه
می خوام بگم مثل pc هروقت خوای می تونی بقیشو دانلود کنی تازه از pc هم بهتره

دوست عزیز خیلی ممنون.حالا یه سوال دیگه برام پیش اومد.(الانه که بن بشم:-")
وقتی که بعد از 3ساعت میخوای کنسول رو خاموش کنی مطمئنا دانلود رو که کنسل نمیکنی؟
میخوام اینو بپرسم که بعد از 3ساعت باید چکار کرد؟...اگر بزاریم رو تایمر که خاموش بشه دفعه بعد خودش ادامشو میگیره؟
مدیران و ناظران محترم خواهشا پست های منو با اسپم اشتباه نگیرید و پاکش نکنید.به خدا گیرم.
با تشکر

دوست عزیز خیلی ممنون.حالا یه سوال دیگه برام پیش اومد.(الانه که بن بشم:-")
وقتی که بعد از 3ساعت میخوای کنسول رو خاموش کنی مطمئنا دانلود رو که کنسل نمیکنی؟
میخوام اینو بپرسم که بعد از 3ساعت باید چکار کرد؟...اگر بزاریم رو تایمر که خاموش بشه دفعه بعد خودش ادامشو میگیره؟
مدیران و ناظران محترم خواهشا پست های منو با اسپم اشتباه نگیرید و پاکش نکنید.به خدا گیرم.
با تشکر

دانلود رو کنسل نمیکنی فقط اون رو متوقف(pause) میکنی و فرداش یا یک ماه بعد میای resume رو میزنی

دانلود رو کنسل نمیکنی فقط اون رو متوقف(pause) میکنی و فرداش یا یک ماه بعد میای resume رو میزنی

خدایی ایول.
انشالا عروسیت جبران کنم.:biggrin1:
اگر هم متاهلی انشالا واسه تجدید فراش جبران کنم.:cheesygri

خدایی ایول.
ویه چیز دیگه برای اطمینان بیشتر سیم رو وقتی تو اینترنته نکش برو تو Network Setting > Internet Connection رو بزار رو Disable و بعد سیم رو بکش و وقتی خواستی دوباره بری انترنت با PS3 بزارش Enable

ویه چیز دیگه برای اطمینان بیشتر سیم رو وقتی تو اینترنته نکش برو تو Network Setting > Internet Connection رو بزار رو Disable و بعد سیم رو بکش و وقتی خواستی دوباره بری انترنت با PS3 بزارش Enable
خب عروسی تو هم جبران میکنم.:cheesygri
خیلی ممنون از راهنمایی های شما دوستان خوب.
موفق باشید.:x:peace:

خدایی ایول.
اصلا لازم نیست pause هم بکنی وقتی دستگاه خاموش میشه بعد وقتی روشنش میکنی خودش اتوماتیک دانلود رو ادامه میده!
چرا دیگه هست دوست عزیز شما هر وقت خواستید DC شید بعد که وصل شید ادامش میره.
شما منظور منو متوجه نشدی! با dap یا هر دانلود منیجری میشه یه ساعت خاصی در نظر گرفت برای خاموش شدن میشه یه ساعاتی رو در نظر گرفت که فقط در اون ساعات دانلود کنه و غیره ! اما در ps3 شما یه همچین امکاناتی در اختیار نداری و محدود هستی به یک انتخاب

شما منظور منو متوجه نشدی! با dap یا هر دانلود منیجری میشه یه ساعت خاصی در نظر گرفت برای خاموش شدن میشه یه ساعاتی رو در نظر گرفت که فقط در اون ساعات دانلود کنه و غیره ! اما در ps3 شما یه همچین امکاناتی در اختیار نداری و محدود هستی به یک انتخاب

میثم جان منظور منم این بود که مثل DAP یا هر برنامه ی دانلود منیجر دیگه ای از خود کنسول هم بشه ادامشو گرفت و همون طور که تو و بقیه دوستان گفتن میشه.الان حال و حوصله ی دانلود رو ندارم.شب میزارم واسه DL ببینم به کجا میرسم.

دوستان
من ps3 دارم 40 گیگ هستش میخوام god of war های 1 و 2 رو اورژینالش رو بخرم آیا رو این دستگاهم بالا میاد
توی قسمت بازی توی دستگاه نوشته که درست کردم مموری ps2 فقط کافی بسازمش همین . دیگه کاره دیگه نمیخواد بکنم . ؟

دوستان
من ps3 دارم 40 گیگ هستش میخوام god of war های 1 و 2 رو اورژینالش رو بخرم آیا رو این دستگاهم بالا میاد
توی قسمت بازی توی دستگاه نوشته که درست کردم مموری ps2 فقط کافی بسازمش همین . دیگه کاره دیگه نمیخواد بکنم . ؟
ببین عزیز تنها 60 و 80 گیگهای قدیمی میتونن بازیهای ps2 رو اجرا کنن بقیه مدلها نمیتونن اجر کنن!

دوستان
بارها گفته شده فقط 20 , 60 و 80gbهای قدیم بازیهای ps2 رو اجرا میکنن.;)

تو STORE تو قسمتadd ons یک برانامه ای بود به نام ps2 system نمیدونم چی چی :biggrin1: !این به چه دردی میخوره؟
اقا منم همین سوال را دارم این برای چی نه ماله من از قدیمی ها هست دانلود کردم ولی اجرا نشد نمی دونم ماله چی حیف که انگلیسی سر در نمیارم مگر نه میخوندم ببینم چی نوشته بود :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or