پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

تو STORE تو قسمتadd ons یک برانامه ای بود به نام ps2 system نمیدونم چی چی :biggrin1: !این به چه دردی میخوره؟

اقا منم همین سوال را دارم این برای چی نه ماله من از قدیمی ها هست دانلود کردم ولی اجرا نشد نمی دونم ماله چی حیف که انگلیسی سر در نمیارم مگر نه میخوندم ببینم چی نوشته بود :confused:

چیزی که از مترجم گوگل متوجه شدم اینه که باعث میشه بازی هایی ps2 که به هارد نیاز دارن به قالب بازی های ps3 دربیان و روی playstation 3 نصب شن و اجرا شن

یه نگاهی هم به اینجا بندازید من اون متن توضیحات روکه زیر ایتم نوشته بود رو اینجا ترجمه کردم شاید یه چیزی دستگیرتون بشه

http://translate.google.com/translate_t#en|fa|playstation%20system%20data%20allows%20playstation%202%20format%20software%20requiring%20hard%20disk%20installation%20to%20be%20played%20on%20the%20playstation3

چیزی که از مترجم گوگل متوجه شدم اینه که باعث میشه بازی هایی ps2 که به هارد نیاز دارن به قالب بازی های ps3 دربیان و روی playstation 3 نصب شن و اجرا شن

یه نگاهی هم به اینجا بندازید من اون متن توضیحات روکه زیر ایتم نوشته بود رو اینجا ترجمه کردم شاید یه چیزی دستگیرتون بشه
http://translate.google.com/transla...installation to be played on the playstation3
مرسی متوجه شدم :biggrin1:

تو STORE تو قسمتadd ons یک برانامه ای بود به نام ps2 system نمیدونم چی چی :biggrin1: !این به چه دردی میخوره؟

من دانلودش کردم
ولی چجوری نصب میشه
یا الان خودبهخود بنصب شده؟
هیچ آیکونی ندیدم نه تو ستینگ نه توی جای دیگه .
کسی امتحان کرد ببینه میشه یا نه
god of war روی هارد ps2 کپی میشد. یا نه ؟

آخرین ویرایش:
پس این قضیه که مموری ps2 درست میکنه چیه . الکیه ؟
حالا اینا یه غلطی کردن شما ببخشیدشون! :دی خوب وقتی فریم ور میدن نمیتونن که 2-3 ورژن بدن بیرون که ! چون فریم ور برای 60-20-80 هم هست مجبورن این قسمت رو بذارن تو فریم ور!
ولی من احتمال زیادی میدم که یه روزی :دی با ارائه فریم ور از طرف سونی بازیهای ps2 رو همین مدل های جدید که چیپ اجرا بازیهای ps2 رو ندارند اجرا خواهد شد!

با سلام هنگام بازی کردن میشه آهنگ هم پخش کرد یا نه :confused:
مثلا هنگام بازی گراند توریسم آهنگ دیگه ای پخش کرد:biggrin1:
بعضی بازی ها!مثلا KZ2 قسمت مالتی پلیرش میشه!
خیلی حال میده Heavy Metal بزاری!میری تو جو!:biggrin1:

سلام
یک سوال بازی های PS3 تمامشان trophy دارند ؟
مثلا بازی FIFA 09 براساس چیزی که من داخل بعضی سایت ها دیدم Trophy دارد ولی بازی که من دارم trophy ندارد یا بازی Naruto بازی که من خریدم trophy ندارد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or