پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم کابلی هست که بشه ps3 رو وصل کرد به ال سیدی های کامپیوتر
ورودی مانیتور من از نوع vga است اگه امکان داره شکل اونم بذارین

سلام نمیدونم این سوالی که میپرسم جاش اینجاس یا نه !

من دسته PS3 م چند روزه که هی برا خودش تو بازی به سمت چپ می پیچه ! و دکمه دایره هم بعضی مواقع گیر میکنه ! خواهشن بگید مشکل از کجاس ؟مال یکی از دوستام هم همینطو شده الکی میپیچه !

سلام نمیدونم این سوالی که میپرسم جاش اینجاس یا نه !

من دسته PS3 م چند روزه که هی برا خودش تو بازی به سمت چپ می پیچه ! و دکمه دایره هم بعضی مواقع گیر میکنه ! خواهشن بگید مشکل از کجاس ؟مال یکی از دوستام هم همینطو شده الکی میپیچه !
چربی مربای چیزی نرختید روش!
چون یکی از دوستان بنده هم اول صبح با دست چقری بازی کرد تا اینکه اون رو دکمه ی ضربدرش چسبید و بعدشم با این اسپری های مخصوص تمیزش کرد و درست شد!

برای من یک مدتی این جوری شده بود ولی مربعش گیر کرده بود !!رفته بود تو!این دستگاه من موقعی که LBP رو در می ارم دستگاه ریست می شه !

چربی مربای چیزی نرختید روش!
چون یکی از دوستان بنده هم اول صبح با دست چقری بازی کرد تا اینکه اون رو دکمه ی ضربدرش چسبید و بعدشم با این اسپری های مخصوص تمیزش کرد و درست شد!
نه :دی بابا مربا چیه ؟:دی اون حالا قابل تحمله ولی این که هی می پیچه رو چیکار کنم ؟

برای من یک مدتی این جوری شده بود ولی مربعش گیر کرده بود !!رفته بود تو!این دستگاه من موقعی که LBP رو در می ارم دستگاه ریست می شه !
Killzone منم همینطوری میشه!
برای اینکه وقتی میای به سرور وصل بشی(قسمت مالتی پلیر) بعد دیسی میشی اون وقته که دستگاه ریس میشه.

سلامی دوباره...من میخوام یه بازی واسه داداش کوچیکم بگیرم.عزیز دله داداشه دیگه:love:(10 سالشه)....میخواستم ازتون بپرسم چه بازی ای براش خوبه.LBP خوبه مثلا؟....یا ratchet بهتره؟
البته اگر LBP رو بگیرم منم یه دست میزنما:blushing:
اگر هم هر کسی یه بازیه خوب داره بگه البته با قیمت منصفانه.اگر هم پستم ربطی به این تاپیک نداشت معذرت.
با تشکر

مشکلش چیه؟

سلام .
روی ps3 من یک چراغ زرد , وقتی در حال کاره روشن وخاموش میشه (چشمک می زنه) که تا دیروز نمی شد .
مشکلش چیه؟
چیکار کنم درست شه؟

اگه مشکلی نیست چرا تا حالا نبوده؟

سلام .
روی ps3 من یک چراغ زرد , وقتی در حال کاره روشن وخاموش میشه (چشمک می زنه) که تا دیروز نمی شد .
مشکلش چیه؟
چیکار کنم درست شه؟

اگه مشکلی نیست چرا تا حالا نبوده؟
چرا بوده به احتمال زیاد شما دقت نکردید
اون برا اینه که درایو یا هارد شما داره اطلاعات رو میخونه

نه :دی بابا مربا چیه ؟:دی اون حالا قابل تحمله ولی این که هی می پیچه رو چیکار کنم ؟
فکر میکنم دسته افتاده رو زمین آسیب دیده مگرنه تا حالا چنین چیزی نشنیدم بشخصه!
سلامی دوباره...من میخوام یه بازی واسه داداش کوچیکم بگیرم.عزیز دله داداشه دیگه:love:(10 سالشه)....میخواستم ازتون بپرسم چه بازی ای براش خوبه.LBP خوبه مثلا؟....یا ratchet بهتره؟
البته اگر LBP رو بگیرم منم یه دست میزنما:blushing:
اگر هم هر کسی یه بازیه خوب داره بگه البته با قیمت منصفانه.اگر هم پستم ربطی به این تاپیک نداشت معذرت.
با تشکر
جفتش خوبه.
شما ببین عزیز دل برادر از کدوم بیشتر خوشش میاد:biggrin1:
kia جان شما مطمئن هستید .
منظورم همون چراغی که کنار usb هستش .
ممنون.
درسته اون چراغ زرد همنجور که کیارش جان هم عرض کرد برای HDDـیه PS3 هست و اصلا جای نگرانی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or