برای چی این جور کردی؟سلام...
من ps3 رو گداشتم تو یک کیس کامپیوتر ! البته تو کیس رو کلا خالی کردم و دور تا دوره کیس رو فن بستم.میخواستم بدونم که مشکلی که پیش نمیاد؟من مداوم اگه خیلی بازی کنم 1 ساعت هستش
نه نمیشه روی پلی 3 رمز گذاشتدرود
ببخشين ميشه من رو ps3 ريم رمز بذارم يا مثلا ps3 رو به دو بخش تقسيم كرد يعني من با اكانت خودم وارد ps3 بشم وبرادرم با اكانت خودش.
بله میشه.درود
ببخشين ميشه من رو ps3 ريم رمز بذارم يا مثلا ps3 رو به دو بخش تقسيم كرد يعني من با اكانت خودم وارد ps3 بشم وبرادرم با اكانت خودش.
روزی 1 ساعت.
اگر هوا رو بدن بیرون (فن ها)خیر.سلام...
من ps3 رو گداشتم تو یک کیس کامپیوتر ! البته تو کیس رو کلا خالی کردم و دور تا دوره کیس رو فن بستم.میخواستم بدونم که مشکلی که پیش نمیاد؟من مداوم اگه خیلی بازی کنم 1 ساعت هستش
خیر...نه عزیز من.فکر کنم من سوالمو اشتباه مطرح کردم.منظور من از آپدیت،firmware نبود.منظورم این بود که سایتی یا جای دیگه ایی نیست که آواتارهای قشنگتر داشته باشه.مثلا تو خود PSN یا جاهای دیگه.
با تشکر
خیر ماله همه گرم میشه خب وسیله ی الکترونیکیه دیگه گرم میشه و کاریشم نمیشه کرد.(تازه تابستون هم هست)دوست هممیهنم من منظور شما رو نفهمیدم من فقط می خوام بدونم پشت ps3 که داغ شه مشکلی هست یا نه اگه جواب منو بدی ممنون می شم.دوستان ناراحت نشن ولی خداییش اینجا که Chat Room نیست.
دیگه چی می خواهی بگم!ممنون
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
اقا میلاد سلامیگه چی می خواهی بگم!
:biggrin1:
خوب عزیز من اون برای اینکه بازی حجیم هست و لود تایمش زیاد میشه برای اینکه منو شما دیگه زیاد وقتمون تلف نشه سر این Loading های کسل کننده این Install Data نصب میشه تا تایم این لودینگ کم شه!
بازم توضیح بدم!:biggrin1: