پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام...
من ps3 رو گداشتم تو یک کیس کامپیوتر ! البته تو کیس رو کلا خالی کردم و دور تا دوره کیس رو فن بستم.میخواستم بدونم که مشکلی که پیش نمیاد؟من مداوم اگه خیلی بازی کنم 1 ساعت هستش

درود
ببخشين ميشه من رو ps3 ريم رمز بذارم يا مثلا ps3 رو به دو بخش تقسيم كرد يعني من با اكانت خودم وارد ps3 بشم وبرادرم با اكانت خودش.
نه نمیشه روی پلی 3 رمز گذاشت
ولی میشه به دو بخش تبدیلش کنید
بله میشه شما میتوانی تا 100 تا یوزر بسازی مشکلی نداره

آخرین ویرایش:
درود
ببخشين ميشه من رو ps3 ريم رمز بذارم يا مثلا ps3 رو به دو بخش تقسيم كرد يعني من با اكانت خودم وارد ps3 بشم وبرادرم با اكانت خودش.
بله میشه.
اونم میشه.
روزی 1 ساعت.
دوستان ناراحت نشن ولی خداییش اینجا که Chat Room نیست.;)
سلام...
من ps3 رو گداشتم تو یک کیس کامپیوتر ! البته تو کیس رو کلا خالی کردم و دور تا دوره کیس رو فن بستم.میخواستم بدونم که مشکلی که پیش نمیاد؟من مداوم اگه خیلی بازی کنم 1 ساعت هستش
اگر هوا رو بدن بیرون (فن ها)خیر.
خب این چه کاریه آخه!!!
ای بابا اینا که چیزی نیست ما سه تا برادر هستیم که از ps3استفاده می کنیم و یکبار حدود سه روز روشن بود .
من خسته نباشید عرض میکنم به شما برادران گیمر:biggrin1:
درسته دستگاه غول شاخ خفن یا هر چی که شما فکرشو میکنید!ولی دیگه نمیشه مثل یه سرور باهاش برخورد کنید یه استراحتی بدید تا دستگاتون زرد (چراغ)نشه!!!
نه عزیز من.فکر کنم من سوالمو اشتباه مطرح کردم.منظور من از آپدیت،firmware نبود.منظورم این بود که سایتی یا جای دیگه ایی نیست که آواتارهای قشنگتر داشته باشه.مثلا تو خود PSN یا جاهای دیگه.
با تشکر
خیر...

دوست هممیهنم من منظور شما رو نفهمیدم من فقط می خوام بدونم پشت ps3 که داغ شه مشکلی هست یا نه اگه جواب منو بدی ممنون می شم.

دوست هممیهنم من منظور شما رو نفهمیدم من فقط می خوام بدونم پشت ps3 که داغ شه مشکلی هست یا نه اگه جواب منو بدی ممنون می شم.
خیر ماله همه گرم میشه خب وسیله ی الکترونیکیه دیگه گرم میشه و کاریشم نمیشه کرد.(تازه تابستون هم هست)

ممنون
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
دیگه چی می خواهی بگم!
:دی
خوب عزیز من اون برای اینکه بازی حجیم هست و لود تایمش زیاد میشه برای اینکه منو شما دیگه زیاد وقتمون تلف نشه سر این Loading های کسل کننده این Install Data نصب میشه تا تایم این لودینگ کم شه!
بازم توضیح بدم!:((:biggrin1:

یگه چی می خواهی بگم!
:biggrin1:
خوب عزیز من اون برای اینکه بازی حجیم هست و لود تایمش زیاد میشه برای اینکه منو شما دیگه زیاد وقتمون تلف نشه سر این Loading های کسل کننده این Install Data نصب میشه تا تایم این لودینگ کم شه!
بازم توضیح بدم!:((:biggrin1:
اقا میلاد سلام
سری به صفحات قبل زدی
حالا من چون چندتا از اینا(:confused:) گذاشتم یعنی اسگل شدم و نفهمیدم:biggrin1::biggrin1::laughing:

ممنون

سلامی دوباره به بر و بکس گل.
شرمنده ها ولی اگر میشه لینک تاپیکی که مربوط به firmware های کنسول رو بزارید ممنون میشم.
من یه بار دیدمشا ولی الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم.
با تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or