پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

خوبي پلاس اينه كه Drive club مجانيه.
Upon launch of the PS4, PS Plus members will get access to Drive Club, free
ولي بازم با اضافه كردن Cross -game chat و كلي امكانات ديگه عاليه و مشكلي نداره

آخرین ویرایش:
بعد از کنفرانس 21 می به مدت 10 روز تو اون تاپیک مایکروسافت رو ترول کردید، حالا چند نفر اومدن اینجا همه مدعی شدن :biggrin1:
من کنفرانس رو ندیدم ولی لیست بازی ها رو دیدم مشخص بود از نظر گیم عالی بوده و چیزی کم نداشته. بازی دسته دوم و آنلاین و اینا رو هم که مشکلی نداره که دیگه عالیه :biggrin1: قیمتش هم که 100 دلار کمتره و خیلی به نفع PS4 هست. فقط در مورد طراحی کنسول به دوستان توصیه میکنم سری بعدی اینقدر سریع راجع به یه چیزی نظر ندن، اگه XOne زشت باشه، اینم زشته چون عملا طراحیشون شبیه به هم هست :biggrin1: حالا چطور میشه اون یکی میشه خیلی زشت و این یکی میشه خیلی قشنگ، من نمی دونم :biggrin1: البته طراحی کنسول که خیلی اهمیتی نداره، به نظر من هر دو تا طراحی شیکی دارن. فقط اون قضیه بازی دسته دوم منو خیلی خوشحال کرد، مایکروسافت مجبوره راه سونی رو در پیش بگیره وگرنه شکست بدی میخوره.

حالا چون جفتشون مکعب مستطیلن عین همن ؟ :دی X1 خیلی بزرگ تر از PS4 ـه تازه اون ظرافتی و دو تیکه بودن PS4 رو نداره از دور PS4 زشت به نظر می رسه اما عکس های با کیفیتش رو ببین که چقدر قشنگ طراحی شده یه چیزی تو مایه های PS2 به نظرت PS2 زشت بود ؟ می تونست خیلی خوشگل تر باشه PS4 اما خدایی از X1 خیلی قشنگ تره !
شما برو ببین X1 رو چجوری گرفته بود دستش انگا یه کیسه 50 کیلویی برنج دستش بود ! البته بزرگ بودن دلیل بر زشت بودن نیست اما می تونه زشتم باشه !

بعد از کنفرانس 21 می به مدت 10 روز تو اون تاپیک مایکروسافت رو ترول کردید، حالا چند نفر اومدن اینجا همه مدعی شدن :biggrin1:
حرف اون کنفرانس رو نزن که لکه ی ننگی بر صنعت گیم بود و گذشت و رفت.جای ترول هم داشت ولی تو این کنفرانس و کنفرانس E3 مایکروسافت جای ترول کردن نمیبینم.
در مورد شکال ظاهری هم باید بگم که بحث سلیقست ولی اینکه شبیه همند اینطور نیست. بچه ها عکس گذاشتن کنار هم صفحه ی قبل میتونی ببینی ولی من که خیلی خوشم اومد.

دوستان یکی بگه چه بازی هایی معرفی شد؟ چه تیکه هایی انداخته شد؟:d

صفحه رسمی پلی استیشن در فیس بوک نوشته :
Both Final Fantasy XV and Kingdom Hearts III are coming to PS4! And FFXIV is coming exclusively to PS3 and PS4!

باورم نمیشه! اما اگه واقعا FF انحصاری باشه (که هست انگار) سونی ترکونده و حرف و حدیثی باقی نمیمونه...

داداش فک کردی اینجا " آفریقاست " که ما خودمونو بزنیم به اون راه :d یا نه فک کردی دارم حرکات نینجا برات بازی میکنم :d
فکر نکنم زندگی در افریقا انقدر ها هم بد باشه که بخوای مسخره کنی[-(:d
شرمنده اگه بد صحبت کردم.ما همه گیمریم.همه دوستیم:)
کنفرانس مایکرو خوب بود.سونی هم خوب بود.قیافه کنسول هاشون هم خوبه.طراحی دسته هاشون هم خوبه:bighug:

من کاری به بقیه ندارم ولی هنوزم بنظرم PS4 طراحی به مراتب بهتری تا Xbone داره و کلاً ابهت PS2 FAT رو تو ذهن تداعی میکنه :

92763606128856803755.jpg

با توجه به ابعاد کنسول ، نکته ای که ذهنم رو درگیر کرده و میخوام روش بحث بشه اینه که سونی چجوری 8GB GDDR5 رو تو کنسول قرار داده؟

من کاری به بقیه ندارم ولی هنوزم بنظرم PS4 طراحی به مراتب بهتری تا Xbone داره و کلاً ابهت PS2 FAT رو تو ذهن تداعی میکنه :

92763606128856803755.jpg

اول که از روبرو نشون داد .. اصلا حالم گرفته شد .. گفتم چه زشته ... ولی وقتی چرخوندش ..چشام 4 تا شد .. ظرافت زیبایی و sci -fi ازش میباره

خدایی محمد حالا نمیدونم من اینجوری احساس کردم یا واقعا اینطوری بود. بازی هایی که به صورت ریل تایم سونی نشون داد به مراتب گرافیک بالاتر و در حد CG (بدون اغراق) داشتن. اما تو بازی های مایکروسافت به غیر از کوانتوم بریک بازی دیگه ای منو انگشت به دهن نذاشت.
من Forza 5 رو که می بینم باور نمیشم In Game باشه و فکر میکنم اینا دارن خالی می بندن :دی بازی های سونی رو هم ندیدم ولی خب از همون کنفرانس اول مشخص بود از نظر گرافیکی فوق العاده هستن. هنوز هم نظرم اینه حداقل تو سال های اول تفاوت زیادی بین گرافیک بازیهاشون وجود نداره.
یعنی میخوام باور کنم که تو کنفرانس مایکرو رو ندیدی ؟
مهندس کنفرانس سونی رو گفتم :دی
در مورد شکال ظاهری هم باید بگم که بحث سلیقست ولی اینکه شبیه همند اینطور نیست. بچه ها عکس گذاشتن کنار هم صفحه ی قبل میتونی ببینی ولی من که خیلی خوشم اومد.
سلیقه که مشخصه، فقط طراحی رو گفتم که به نظر من شبیه به هم هستن :دی حتی شبیه هم نباشن به نظرم اونقدری تفاوت ندارن که XOne شده بود خیلی زشت و این شده خیلی قشنگ :دی

فکر نکنم زندگی در افریقا انقدر ها هم بد باشه که بخوای مسخره کنی[-(:d
شرمنده اگه بد صحبت کردم.ما همه گیمریم.همه دوستیم:)
کنفرانس مایکرو خوب بود.سونی هم خوب بود.قیافه کنسول هاشون هم خوبه.طراحی دسته هاشون هم خوبه:bighug:

من مسخره کردم ! :| من مثال از جایی زدم که بتونی درکش کنی :d فک کنم خودت هم عاشق آفریقایی !!! دیگه نباید IQ شما اینقدرا هم پایین باشه که متوجه نشده باشی که چرا از کلمه آفریقا استفاده کردم ! :d

Xone شبیه PS4 ؟:|
خجالت هم خوب چیزیه:|
آدم وانو که میبینه یاد اون دستگاه های رسیور ارزون می افته که تو خالی و سبک بودن قیمتشون هم 40 تومن بود/:)
پلی4 شبیه پدربزرگش شده:bighug:

عزیزم بنده تو اطراف کابل زندگی نمی‌کنم که نتونم آنلاین باشم و نیازی هم ندارم بازی ارجینالی که می‌خرم رو بفروشم. فشار به کجام داره میاد؟:دی

الان تو کابل نتش از ایران قویتره.:dایران آخرین کشور سرعت کم اینترنت رو داره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or