پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

عزيزه من شما با دقت گوش كردي:-/ اخه اونجور كه همه شنيدن عمو جك گفتش،psn فري هست و شما مي تونيد با پرداخت ٥$ در ماه عضو پلاس شيد و بازيه مجاني بگيريد نه اينكه اجباره:)
:lol::lol:lol::lol:lol::lol: خجالت بكش :|
عزیزم اجباره واسه بازی کردن انلاین اطلاعاتتو اول درست بگیر بعد

شما ها همونایی نیستین که قیافه ی X1 رو مسخره میکردین!؟ :|
الان PS4 که همونه!!!!!

خب عزیز من...این که کلا 6 تا بیشتر نبود!
انحصاری زماین که چیزِ خاصی نیست! دی ال سی های بازایی دیگه و بتل 4 ام تو انحصار زمانیِ مایکروئه!
یه چه دردی میخوره؟!
از این 6 تا که گفتی یکیش که انحصار زمانیه هیچ!
یکیش ام که آرکید ئه
بازی دیوید کیج ام که اصن هنوز معلوم نیست چی هست !!
یه دمو بود فقط!
کلا شد 4 تا! بقیه که مولتی بود از دم!

شما ها میگفتین از نظر بازی مایکرو ضعیفتره! حالا چی شد به دستِ دوم بودن بازی اکتفا کردید!؟

به نگاه به سرگذشت PS3 و X360 تو انحصاری ها بنداز ...استدیوهای سونی رو بشناس.......اینم بدون که کله گنده های سونی بازی انحصاریشونو هنوز رو نکردن یعنی خود سانتا نایتی داگ مدیا مولکول....

بعد باهم حرف میزنیم ولی یه چیزی رو بدون تو انحصاری به سونی ایراد نگیر چون سابقش مشخصه ;)

پولی شدن انلان رو نمیدونم کجای دلم بزارم ولی باز از اینکه هر روز وصل شیم اینترنت و نتونیم بازی قرض بدیم بهتره در ضمن بانجی ترکوند عجب چیزی ساخته

آقایون مایکرو فن ، شما مگه خودتون کنفرانس ندارید که اینجا تلپ شدید؟:d
فقط یه نکته در مورد انحصاریها بگم ، همین TLOU و Beyond می ارزن به خیلی از انحصاری های نسل بعد X1 . مایکرو اومد واسه 360 چی معرفی کرد؟ Max ? خواهشا حرف انحصاری نزنید. فقط به تعداد نیست.جمع کنید بند و بساط ترول بازیتون رو.
وای به حال فردامون که بچه سن های فن مایکرو بریزن اینجا چه خبر میشه. شانس اوردیم الان خوابن یا اینکه خودشون رو به خواب زدن

46007843383510782613.png

:d:))

خب زیاد فرقی نداره شما رو ایکس باکسم باید گلد باشین تا بتونین انلاین بازی کنین اونجاهم مایکروسافت هزینش رو میگیره

به نگاه به سرگذشت PS3 و X360 تو انحصاری ها بنداز ...استدیوهای سونی رو بشناس.......اینم بدون که کله گنده های سونی بازی انحصاریشونو هنوز رو نکردن یعنی خود سانتا نایتی داگ مدیا مولکول....

بعد باهم حرف میزنیم ولی یه چیزی رو بدون تو انحصاری به سونی ایراد نگیر چون سابقش مشخصه ;)

خسته نباشی...اینو که خودم میدونم , خودم PS3 دارم!
من انتظارم از سونی بیشتر بود...بازیای انحصاریش کم بود!
نمایشِ رونماییِ اولش خیلی بهتر از این بود

آقایون مایکرو فن ، شما مگه خودتون کنفرانس ندارید که اینجا تلپ شدید؟:d
بعد از کنفرانس 21 می به مدت 10 روز تو اون تاپیک مایکروسافت رو ترول کردید، حالا چند نفر اومدن اینجا همه مدعی شدن :دی
من کنفرانس رو ندیدم ولی لیست بازی ها رو دیدم مشخص بود از نظر گیم عالی بوده و چیزی کم نداشته. بازی دسته دوم و آنلاین و اینا رو هم که مشکلی نداره که دیگه عالیه :دی قیمتش هم که 100 دلار کمتره و خیلی به نفع PS4 هست. فقط در مورد طراحی کنسول به دوستان توصیه میکنم سری بعدی اینقدر سریع راجع به یه چیزی نظر ندن، اگه XOne زشت باشه، اینم زشته چون عملا طراحیشون شبیه به هم هست :دی حالا چطور میشه اون یکی میشه خیلی زشت و این یکی میشه خیلی قشنگ، من نمی دونم :دی البته طراحی کنسول که خیلی اهمیتی نداره، به نظر من هر دو تا طراحی شیکی دارن. فقط اون قضیه بازی دسته دوم منو خیلی خوشحال کرد، مایکروسافت مجبوره راه سونی رو در پیش بگیره وگرنه شکست بدی میخوره.

لازم هست اینا رو بگم؟که چند ساعت از کنفرانس میگزره ولی کنفرانس سونی تازه تموم شده و باید قبول کنیم کنفرانس مایکرو فوق العاده بود و کلی انحصاری معرفی شد و از بازی های یزرگی مثل متال گیر نمایش گزاشتن.یا داری شوخی میکنی؟
واقعا همچین ادمی هستی که خودتو بزنی به اون راه؟یا باز داری شوخی میکنی؟

داداش فک کردی اینجا " آفریقاست " که ما خودمونو بزنیم به اون راه :d یا نه فک کردی دارم حرکات نینجا برات بازی میکنم :d

والا همه به قیافه ی Xbox One ایراد میگرفتن.
ولی خدا وکیلی قیافه ی PS4 همچین قشنگتر هم نیستا..... !!!
( با انصاف برخورد کنید )

بعد از کنفرانس 21 می به مدت 10 روز تو اون تاپیک مایکروسافت رو ترول کردید، حالا چند نفر اومدن اینجا همه مدعی شدن :دی
من کنفرانس رو ندیدم ولی لیست بازی ها رو دیدم مشخص بود از نظر گیم عالی بوده و چیزی کم نداشته. بازی دسته دوم و آنلاین و اینا رو هم که مشکلی نداره که دیگه عالیه :دی قیمتش هم که 100 دلار کمتره و خیلی به نفع PS4 هست. فقط در مورد طراحی کنسول به دوستان توصیه میکنم سری بعدی اینقدر سریع راجع به یه چیزی نظر ندن، اگه XOne زشت باشه، اینم زشته چون عملا طراحیشون شبیه به هم هست :دی حالا چطور میشه اون یکی میشه خیلی زشت و این یکی میشه خیلی قشنگ، من نمی دونم :دی البته طراحی کنسول که خیلی اهمیتی نداره، به نظر من هر دو تا طراحی شیکی دارن. فقط اون قضیه بازی دسته دوم منو خیلی خوشحال کرد، مایکروسافت مجبوره راه سونی رو در پیش بگیره وگرنه شکست بدی میخوره.
خدایی محمد حالا نمیدونم من اینجوری احساس کردم یا واقعا اینطوری بود. بازی هایی که به صورت ریل تایم سونی نشون داد به مراتب گرافیک بالاتر و در حد CG (بدون اغراق) داشتن. اما تو بازی های مایکروسافت به غیر از کوانتوم بریک بازی دیگه ای منو انگشت به دهن نذاشت.

برای آنلاین مولتی پلیر بازی کردن باید عضو پلاس باشی. چیزی مثل گلد لایو.

یعنی قبلا رایگان بود که الان پولی شده !؟

به !! :biggrin1: سپهبد ، سرلشکر ممد ایکس باکس زاده :)) داداش چه خبر از اینورا ؟! :biggrin1: یعنی میخوام باور کنم که تو کنفرانس مایکرو رو ندیدی ؟! :biggrin1: تو خودت معاونت کل فن بویسم و به عهده داشتی :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or