پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

مگه من با سخت افزارش بازی میکنم!؟
X360 ام خیلی ضعیف تر لود ولی توی بازیای مولتی پلتفرم بهتر بود...پس عملا قدر

قیمتش به سخت افزارش ربط داره یا نه؟؟؟؟ در مورد قیمتش گفتی جواب دادم حالا میزنی جاده خاکی دیگه خود دانی

مگه من با سخت افزارش بازی میکنم!؟
X360 ام خیلی ضعیف تر لود ولی توی بازیای مولتی پلتفرم بهتر بود...پس عملا قدر

پسر جون اول برو ادبیات نوشتن فارسی رو باد بگیر . بعد بیا اینجا شاخ شو :d

حصین بروسلی خودت قاچاقی میگیری ؟؟؟؟؟ :d

اگه میگیری خواستی بری بگیری بگو با هم بریم :d

ممد ! حسین اونطوریه ؟! :d سربازان گمنام باشگاه من اونطرفا فعالیت زیادی دارن . معمولا هم بازارتهران و اونا میچرخونن :d یه اماری میگیرم ببینم چی میشه. باید بندازیم بریم مریوان :d

آقا کسی چرا به این نکته اشاره نکرد ! مولتی پلیر PSN دیگه مجانی نیست ! باید حتما PLUS باشی :|

پسر جون اول برو ادبیات نوشتن فارسی رو باد بگیر . بعد بیا اینجا شاخ شو :d

ممد ! حسین اونطوریه ؟! :d سربازان گمنام باشگاه من اونطرفا فعالیت زیادی دارن . معمولا هم بازارتهران و اونا میچرخونن :d یه اماری میگیرم ببینم چی میشه. باید بندازیم بریم مریوان :d

اونطوری با کلاس تره که :d خبرشو بده به ما ;;)

اخیش دوباره به دوران اوج بر میگردیم این نسل یکم اذیت شدیم اما همه بدونند که سونی سلطان مطلق بازی های ویدئوییه:bighug:

بچه ها تمام تریلرها رو میتونید همین الان داغ داغ از شوتیوب بگیرید!!!
اگه خواستید یه روش صد درصد عملی دارم در عرض 10 ثانیه میتونید بگیرید {بدون قند شکن}

KNACK----KZ:SHADOWFALL.......INFAMUS ............DRIVE CLUB....... بازی جدید دیوید کیج........بازی READY AT DOWN ..............بازی ویتنس انحصاری زمانی...... کلی بازیه مستقل که OOD WORLD توشون بود......

یه چیزی بگید با عقل بگنجه نه چیزی که تخصص سونیه یعنی انحصاری زدن هنوز عرق TLOU هم خشک نشده .....چی میگی داداش:))

تازه اگه FF انحصاری باشه وا مصیبتا....

شما ها همونایی نیستین که قیافه ی X1 رو مسخره میکردین!؟ :|
الان PS4 که همونه!!!!!

خب عزیز من...این که کلا 6 تا بیشتر نبود!
انحصاری زماین که چیزِ خاصی نیست! دی ال سی های بازایی دیگه و بتل 4 ام تو انحصار زمانیِ مایکروئه!
یه چه دردی میخوره؟!
از این 6 تا که گفتی یکیش که انحصار زمانیه هیچ!
یکیش ام که آرکید ئه
بازی دیوید کیج ام که اصن هنوز معلوم نیست چی هست !!
یه دمو بود فقط!
کلا شد 4 تا! بقیه که مولتی بود از دم!

شما ها میگفتین از نظر بازی مایکرو ضعیفتره! حالا چی شد به دستِ دوم بودن بازی اکتفا کردید!؟

:| این خود گیم پلی بازی هست؟ یا فیلمه؟ اسمش چیه؟:bighug:
انصافا" این بازی خیلی گرافیک بالایی داره من که کنفرانس هیچ کدوم رو ندیدم چشممون با این باز شد:d
امیدوارم هر دو هک بشه گیمرهای گرامی بتونند از هر دو کنسول فیض ببرن

37559779756969572202.jpg

10182977276359547552.jpg

و در اخر بگم که فن هیچ کدوم نیستم اگر پول بود هر دو رو میخریم مثل این پلی3 و 360 و پس لطف کنید لوله تفنگتون رو سمت ما نگیرید با تشکر(یه نموره شبیه نینتندو هست ها این پلی4)

نمیدونم چی چی TOM CLANCY بود !!! فک کنم DIVIDS تام کلانسی بود ! یه چی تو همین مایه ها :d تصویر هم کاملا REAL TIME هست از گیم پلی که تو مراسم یوبی سافت پخش شد .

آقا فاینال انحصاری نیست ؟ پس چرا یارو بعد اینکه تریلر تموم شد گفت این بازیها تو کنسول ها انحصاریه Ps4 ـه ؟ شاید واسه PC هم میاد که این حرف رو زده یا شاید کنسول مایکروسافت رو ریسیور حساب کرده :دی

نه برادر من ! :d نه خواهر من :d احتمالا منظورش محتوای انحصاری بود !

من فقط از دو تا چیز ناراحت شدم. یکی اینکه مولتی رو مثل مایکرو پولی کرد و اینکه قیافه دستگاه ها خیلی شبیه به هم شدن. تقریبا مثل همون x1 که از بقل کشیدی یکم خوابیده شده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or