پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

آقا کسی چرا به این نکته اشاره نکرد ! مولتی پلیر PSN دیگه مجانی نیست ! باید حتما PLUS باشی :|

البته منکر نمیشم که ترجیح میدادم کنسول 600 دلار باشه ... ولی این قابلیت مجانی .... ولی خوب دیگه با این شرایط اگه اینم مجانی میشد ... میشد خونه خاله ... مفت خوری

آقا کسی چرا به این نکته اشاره نکرد ! مولتی پلیر PSN دیگه مجانی نیست ! باید حتما PLUS باشی :|

خوب گفتی دیگه :d

پ.ن.پ انحصاری ماکرو سافته :d

MGS 5 !؟!!!!!! نه بابا ! چون بازی مولتی شد ، روی XBOX ONE پخش شد !!1 انحصاری منحساری خبری نیست ! تازه قراره برای X360 هم بیاد :d

اونطوری با کلاس تره که :d خبرشو بده به ما ;;)

حتما :d

با انصاف نگاه کنیم تقریبا هردو کنسول از لحاظ ظاهری زشتن:d
ولی باطنی دیگه بعد کنفرانس حرفی باقی نمونده:d

اخه این دوتا کجاشون شبیه همه؟!!
آهان همینو میخواستم
دوستان یه مقایسه کنن تا ببینن چه جواهری طراحی کرده سونی:dیا بهتره بگیم چه شر و وری طراحی کرده ماکرو:dیا هر دو:d
شما اگه بدونی هر ماه چه بازیایی فیری میدن رو نت برای پلاسی ها تا الان صد دفه پلاس شده بودی:d
هزینشم اونقدری نیس که.در ضمن تازه شد مثل هزینه 360 و به مراتب بهتر از روزی یه بار آن شدن و هزینه کردن برای بازی دست دوم و ایناس...

من فقط از دو تا چیز ناراحت شدم. یکی اینکه مولتی رو مثل مایکرو پولی کرد و اینکه قیافه دستگاه ها خیلی شبیه به هم شدن. تقریبا مثل همون x1 که از بقل کشیدی یکم خوابیده شده.
بیخیال !!! این دو تا شبیه هم هستن؟

اینجوری بخوای حساب کنی همه چی شبیه همدیگه هستن

من فقط از دو تا چیز ناراحت شدم. یکی اینکه مولتی رو مثل مایکرو پولی کرد و اینکه قیافه دستگاه ها خیلی شبیه به هم شدن. تقریبا مثل همون x1 که از بقل کشیدی یکم خوابیده شده.

مولتی رو پولی کرد یعنی چی ؟! منظورت بازیهای PSN ــه ؟

خب شما اگه 10 دلارم ماهیانه بدی می کنی به عبارتی سالی 120 دلار اونم واسه مولتی که به عبارتی می کنه بعد یه سال تازه یه ایکس 1 ، هوتوتو سابیدن به الک ! :دی
دیگه این همه عنوان و قیمت پایین و آنلاین نبودن و ... یه قسمت ضد حالم باید داشته باشه ! موردی نداره شما فک کن 500 دلار بوده اون 100 تارو بزار واسه مولتی پلیر :دی

الان خیلی ها گرمن نمی شه چیزی گفت به موقش می گم، فعلا همین رو داشته باشید که ps plus برای بازی multi نیازه، (قابل توجه کسایی که منتظر بودن gold برداشته شه و به مفت بودن psn افتخار می کردن)

بقیش بعدا ;)
عزيزه من شما با دقت گوش كردي:-/ اخه اونجور كه همه شنيدن عمو جك گفتش،psn فري هست و شما مي تونيد با پرداخت ٥$ در ماه عضو پلاس شيد و بازيه مجاني بگيريد نه اينكه اجباره:)
:lol::lol:lol::lol:lol::lol: خجالت بكش :|

پلاس خدايي خيلي توپه باو اينقد بازي ميده كه ادم نميدونه كدومو دان كنه بنظرمن همچين ضدحالم نيست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or