پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

قدرت سخت افزاری قویتر واسه عمه ی منه؟؟؟؟:|:|:|
انلاین بودن چی؟؟؟؟؟:|دست دوم؟؟؟
تازه کینکت رو هم برداری ایکس باکس بشه 400 دلار بازم گرونه!! چون سخت افزارش ضعیفتره!! DDR3--GDDR5

مگه من با سخت افزارش بازی میکنم!؟
X360 ام خیلی ضعیف تر لود ولی توی بازیای مولتی پلتفرم بهتر بود...پس عملا قدر

عکس های جدید

خداییش طراحیش فوق العادس!
هم یه حس نوستالوژیک به آدم دست میده که یاد دوران سلطان PS2 میفتیم هم شمایلش شبیه این بناهای فیلمای علمی تخیلی 100 سال بعده:d
فوق العاده شیک مثل اکثر طرح های دیگه سونی...
اونایی هم که میگن شبیه X وانه فقط ازشون میخوام عکس دوتا کنسول رو کنار هم ببینن بعد نظر بدن!
وزن و اندازه هم فکر کنم نصف وان باشه!

خب انصافن بازیای انحصاریش کمتر از مایکرو بود!
ظاهر ش ام که با X1 خیلی فرق نداشت!
تو اساسین ام که هنگ بود!
فقط قیمت رو 100 دلار پایین گفت...مایکرو ام کینکت رو از روش برداره میشه 400 دلار دیگه!
بعد چک آنلاین و بازیای دست دومش رو هم میتونه برداره ... مشکلی ندارن که!
و گرنه بخوای 15 دقیقه ی آخر کنفرانس سونی رو در نظر نگیری کلا اولش که تکراری بود...بیاند و لست آو آس!
وسطش ام اینقد فان بود ... 4 5 تا شاخصه بیشتر نبود!

KNACK----KZ:SHADOWFALL.......INFAMUS ............DRIVE CLUB....... بازی جدید دیوید کیج........بازی READY AT DOWN ..............بازی ویتنس انحصاری زمانی...... کلی بازیه مستقل که OOD WORLD توشون بود......

یه چیزی بگید با عقل بگنجه نه چیزی که تخصص سونیه یعنی انحصاری زدن هنوز عرق TLOU هم خشک نشده .....چی میگی داداش:))

تازه اگه FF انحصاری باشه وا مصیبتا....

الان داریوش اینجا کم داره که حسابی تلافی دیشب رو در بیاره ... جاش خالی

تنها بازی ای که به شدت باهاش حال کردم این بود : ( البته بعداز RYSE و QUANTUM BREAK )

این بازی جدید یوبی سافت خارق العاده هست . لامصبا چی درست کردن :-o:|

37559779756969572202.jpg

40955186611914527051.jpg

10182977276359547552.jpg
:| این خود گیم پلی بازی هست؟ یا فیلمه؟ اسمش چیه؟:bighug:
انصافا" این بازی خیلی گرافیک بالایی داره من که کنفرانس هیچ کدوم رو ندیدم چشممون با این باز شد:d
امیدوارم هر دو هک بشه گیمرهای گرامی بتونند از هر دو کنسول فیض ببرن
و در اخر بگم که فن هیچ کدوم نیستم اگر پول بود هر دو رو میخریم مثل این پلی3 و 360 و پس لطف کنید لوله تفنگتون رو سمت ما نگیرید با تشکر(یه نموره شبیه نینتندو هست ها این پلی4)

الان خیلی ها گرمن نمی شه چیزی گفت به موقش می گم، فعلا همین رو داشته باشید که ps plus برای بازی multi نیازه، (قابل توجه کسایی که منتظر بودن gold برداشته شه و به مفت بودن psn افتخار می کردن)

بقیش بعدا ;)
اره تازه بخشی از سیاست مقدس مایکرو رو در پیش گرفته!

بهترین نمایش به نظرم متال گیر داشت.مایکرو عحب ip ای رو تز چنگ سونی در اوورد.نمایشش دیوانه کننده بود.واسه ps4 هم میاد؟:d

قبلا سونی یه تیزر داده بود از شکل و شمایل کنسول الان هر چی فکر میکنم هیچ کدوم از اون تیکه ها رو نمیتونم رو این سوار کنم

جدا از تمام قدرت PS4 این طراحی PS2 گونه یه جورایی می خواد به ایکس باکس بگه اون موقعی که شما نبودی ما سلطنت می کردیم ! کلاً خیلی زیرکانه شبیه PS2 ـش کردن هم یادآوری کنسولی میشه که به زور خط تولیدش متوقف شد هم اینکه میگه دوران سلطنت بازگشته !

به نظر من خیلی کنفرانس حاشیه داشت... ماکرو خوبیش این بود 2/3 ام ه کنفرانس انحصاری بود اما سونی بیشتر سعی داشت ترول کنه مایکرو رو ... و بیشتر بازیهاش مولتی بود... من که هردو رو می خرم چون از هردو واقعا رازی بودم اما سونی واقعا از لحاظ انحصاری رازیم نکرد...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

آقا فاینال انحصاری نیست ؟ پس چرا یارو بعد اینکه تریلر تموم شد گفت این بازیها تو کنسول ها انحصاریه Ps4 ـه ؟ شاید واسه PC هم میاد که این حرف رو زده یا شاید کنسول مایکروسافت رو ریسیور حساب کرده :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or