پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

مارک سرنی نبود به من حال نداد :(
خود کنسول خیلی کلاسیه ! دوس داشتم یکم اسپرت باشه ! :دی ولی با xbone مقایسش نکنید دوتا PS4 تو اون کیس جا میشه !
در مورد بازی و انحصاری و ... خیلی زوده واسه قضاوت کردن چنتا از اینا کنسل بشن چنتا مولتی بشن خدا میدونه ! نمایش Destiny فوق العاده بود و Division تو کنفرانس یوبی
400 دلار هم بهترین قیمت ممکنه
فقط عجیبه که امسال تو ژاپن ریلیز نمیشه آخه ماکرو گفت همه دنیا امسال ریلیز میشه xbone

من مسخره کردم ! :| من مثال از جایی زدم که بتونی درکش کنی :d فک کنم خودت هم عاشق آفریقایی !!! دیگه نباید IQ شما اینقدرا هم پایین باشه که متوجه نشده باشی که چرا از کلمه آفریقا استفاده کردم ! :d
خوب منم شوخی کردم.حکایت نینجا و افریقا هم اینجاست:d

خدا پدر و مادر این کاز رو بیومرزه که ما رو به ادامه صنعت گیم امیدوار کرد

آقا این یارو کاز تغلبی عجب جکی نفله:d

اونایی که میگن دوتا کنسول شبیه همن فقط و فقط یه قصد دارن اونم اینه که طراحی زشت تر وان رو زیر طراحی شکیل تر 4 قایم کنن!
درسته طرح هاشون نزدیک به همه ولی دلیل نمیشه بگیم عین همن که!حالا مقایسه ظاهری به کنار وزن کمتر و ابعاد به مراتب کوچیکتر 4 کاملا نشون میده که روی طراحیش وقت و هزینه خیلی بیشتری صرف شده و جوابم داده....

اونایی که میگن دوتا کنسول شبیه همن فقط و فقط یه قصد دارن اونم اینه که طراحی زشت تر وان رو زیر طراحی شکیل تر 4 قایم کنن!
آقا اصلا PS4 خدای طراحی :دی ولی هر کاریشون کنی از نظر طراحی شبیه به هم هستن (طراحی نه قیافه!). هر چند طراحی زیاد مهم نیست، این قضیه بازی دسته دوم مهمه که سونی به خوبی رعایت کرد. حالا میدونم چرا EA هر چی بازی داشت تو کنفرانس های مایکروسافت نشون میداد :دی دقیقا مشخصه EA و مایکروسافت از مدت ها قبل با هم هماهنگ بودن!

برای xone نتونستن کیسی بهتر از اون طراحی کنن
یه لحظه فکر کنید برای برد به اون بزرگی چطوری کیس میساختن؟ اگه کیس به اون بزرگی رو انحنا دار درست میکردن خیلی زشت تر میشد.
کیس بر اساس قطعات داخلی ساخته میشه نه هر چیزی که ما بخایم
مثلا" تو کیس ps4 دیگه منافذ ورودی هوا در جلو ما نمی بینم همش پشت دستگاهه که خیلی خوبه
ولی تو xone نمیشده که منافظ جلو نباشن ، هیت سینک به اون بزرگی و فنش باید یه ورودی هوا داشته باشن
خلاصه ماکرو جمع و جورش نکرده .
سونی خیلی بهتر عمل کرده و به نظرم اگه اون چراغ ال ای دی آبی سونی روشن بشه و کنسول عمودی باشه خیلی زیبا میشه.

میگم نمایشگاه بعدی چه ماهیه؟ منتظر ایپی نایتی و سانتا موندیدم حال گیری شد :(

من نمی خوام بگم طراحی PS4 شاهکار هست ولی بدون اغراق به مراتب زیباتر از X1 هست. و یک نکته این دو به هیچ وجه شبیه هم نیستن. ایت دو تصویرو خودم درست کردم که بهتر متوجه شید.

4wuq80usswepryc4tikg.jpg

آقا اصلا PS4 خدای طراحی :دی ولی هر کاریشون کنی از نظر طراحی شبیه به هم هستن (طراحی نه قیافه!). هر چند طراحی زیاد مهم نیست، این قضیه بازی دسته دوم مهمه که سونی به خوبی رعایت کرد. حالا میدونم چرا EA هر چی بازی داشت تو کنفرانس های مایکروسافت نشون میداد :دی دقیقا مشخصه EA و مایکروسافت از مدت ها قبل با هم هماهنگ بودن!

تقصیر اون ea پول پرسته به ماکرو فشار اورد حالم از این ea بهم میخوره )x

تاریخ دوباره تکرار شد البته برعکس:d
اشتباهات مایکروسافت تازه داره شروع میشه,در حالی که سونی از اشتباهاتش درس گرفته!!

پس واسه همین بود خبری از CALL OF نبود و به جاش با بتلفیلد رو برو شدیم که انصافا هم فک برانداز بود . در عوض ACTIVION برگشت با آغوش باز سونی :d اصلا واسه سونی مهم نیست که EA باشه یا نباشه . اونقدر استدیوهای دسته اول قدرتمند داره که کل صنعت گیم و میتونه جمع کنه . ضمن اینکه یوبی سافت که از EA سگ تره تو قضیه کپی رایت و DRM ، رسما در آغوش سونی داره فعالیت میکنه :d پس نتیجه میگیریم مایکرو این نسل نابوده :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or