پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

تقصیر اون ea پول پرسته به ماکرو فشار اورد حالم از این ea بهم میخوره )x

همون EA به سونی هم میتونست فشار بیاره ولی میدونست سونی اینکارو نمیکنه یا اینکه تلاشش بی نتیجه موند پس مایکرو خودش خواسته و به EA و بقال سر کوچه ربطی نداره

همون EA به سونی هم میتونست فشار بیاره ولی میدونست سونی اینکارو نمیکنه یا اینکه تلاشش بی نتیجه موند پس مایکرو خودش خواسته و به EA و بقال سر کوچه ربطی نداره

داداش اون سونی بحثش فرق داره این ماکروسافت تازه کاره ( :d ) هنوز وارد نیست ...:dی

از برادران زحمت کش هکر خبر رسیده که مراحل مقدماتی و آماده سازی شناسایی راه های هک PS4 رو شروع کردن و در اولین فرصت خبرهای هک و پیشرفت پروژه رو به عموم مردم متدین و غیور کپی باز میرسونن :d

مشخصه ! پس واسه همین کل پروفایلت و تبدیل به آفریقا کردی :d
به جون خودم سوء تفاهم شده.افریفا چیه بابا؟بزار شفافسازی کنم این پایین:
اواتارم یه زمانی از گروه کویین بود.بعد با بعضی ها دهن به دهن شدم و ترجیح دادم به احترام اواتارم،عوضش کنم و اون رو قاطی این بحث ها نکنم.از اون به بعد یه عکس مسخره گزاشتم(خواننده گروه افریقایی die antwoord به نام نینجا) و پروفایلم هم به همین نام کردم.بعد به مدت 6 7 ساعت اواتارم رو امتیاز tlou از گیم اسپات رو گزاشتم و بعد احساس کردم کار درستی نکردم.عوضش کردم و عکس این خواننده از دهه ی 30 به اسم screemin jay hawkins رو گزاشتم که افریقایی هم نیست اححتمالا.یه اهنگ از این خواننده در بازی مافیا 2 هم بود.به نام i put spell on you
...
واسه اینکه اسپم نشه،
پرا خبری از agent , the last gourdian نشد؟

اشتباهت همینجاست . اصلا EA به شرکتی مثل سونی نمیتونه فشار بیاره . چون ییهو دیدی یهIP رو کرد و نسل اینا رو خشکوند :d

صبحه
هممونم تا صبح بیدار بودیم
مهم نیست، فحش خواهر مادر به مایکروسافت یا سونی بدین به خدا برام قابل هضم تره تا بیاین به هم توهین کنین و بحث شعور و این حرفها را باز کنین
خداییش، بینی و بین الله بیاین این آخر نسل با هم خوب باشین
2 نفر را به خاطر توهین بن کردم، نمیخوام بازم بن کنم

دم همتون گرم

آقا اصلا PS4 خدای طراحی :دی
دان:bighug::d
منم میگم که سبکشون تو طراحی تو یه حدوده ولی خب مگه چیز دیگه ای انتظار داشتیم؟:dنمیشه که مثلا کنسول رو مثلثی ساخت:dباید تو یه حجم استاندار یه طرح جذاب بدی دیگه تا قیافه شیکی داشته باشه....در کل من انتظار دیگه ای هم نداشتم خب ماکرو تبحر آنچنانی تو سخت افزار نداره بر عکس سونی کارش اینه ولی از اون طرف این 360 جدیده که دیشب معرفی شد خیلی زیبا بود

صبحه
هممونم تا صبح بیدار بودیم
مهم نیست، فحش خواهر مادر به مایکروسافت یا سونی بدین به خدا برام قابل هضم تره تا بیاین به هم توهین کنین و بحث شعور و این حرفها را باز کنین
خداییش، بینی و بین الله بیاین این آخر نسل با هم خوب باشین
2 نفر را به خاطر توهین بن کردم، نمیخوام بازم بن کنم

دم همتون گرم

اون 2 نفر که دیگه خیلی بی جنبه بودن ک سر کنسول بهم فحش دادن :d

نه بابا .. چهه ... اون بازی تازه مال ready at down بود ...

بازی سانتا رو نمایی بشه ... مثل یه شینرا تنسه بر صنعت گیم فرود میاد ...

ولی داشتن با کمک سانتا میساختن

در هر صورت خدا کنه یه Ip دیگه از سانتا ببینیم

حسین می خوای یه تاپیک تو بخش اخبار بزن که PS4 رسماً رونمایی شد با اطلاعاتش ! اینجوری هر کی الان بیاد نمی تونه بین این همه پست بفهمه چی به چیه ! آخه اسپمم توش زیاد ! نمی دونم اگه مدیرا طلاح می دونن اینجوری پست اولم همیشه بالاست همه می بینن !

این Division عحب بازیه خریه !!! اصلا عجب نسلیه این نسل !
شما گرافیک رو دریاب : http://www.shiaupload.ir/images/60432261520791357654.jpg
آدم یاد فیلم I Am Legend میافته

یعنی خدایی دیگه پُررو بازی حدی داره ! مایکروسافت له شد لول ! از بابت بازی که کاملا برتر بود انحصاریه بیشتر و کشوندن کوجیما روی سن و از چنگ در اوردن یکی از بهترین بازی های تاریخ ps که به قول خیلی بهترین بازیه تاریخشون ! انحصاریهای مایکروسافت هم به قدری شاخ هستند که نشه ایراد کوچیکی ازشون گرفت . نمایش bf3 برعکس ps4 اینبار روی x1 بوده اونم یه نمایش خارق العاده که بهترم بود ! معرفیه بازی Halo جدید و......... کوانتوم بریک از رمدی و ryse کرایتک و........
دیروز قیافیه x1 مثل رسیور بود و میشد خیلی زشت ! الان سونی رسیور دو طبقه زده میشه خیلی زیبا !
لابد پولی شدند بازیهای انلاین جزو نکات مثبت کنفرانس حساب میشد ؟!

تنها چیز و نکته مثبت کنفرانس فقط قیمتش بود اونم خب x1 کینکت را داره بازیهای دست دوم شرط میبندم اگه اخر سر هر دو یه سیاست را دنبال نکردند دستم را بزنم !

تنها نکته مثبت کنفرانس به نظر من فقط قیمتش بود در بقیه موارد به مراتب ضعیفتر بود .

بازیهای مولتی پلتفورم هم که خدا را شکر به نام ps4 رقم خوردند :bighug: این بازیه destiny = halo open world یه دفعه یه بازیه فوق العاده میشه و بانجی هم تا دیروز اله و بله چه محبوب شد :bighug: هرچند بالاخره این بازی روی x1 هم هست و.........

ولی داشتن با کمک سانتا میساختن

در هر صورت خدا کنه یه Ip دیگه از سانتا ببینیم

100 درصد میبینی .. سانتا به تمام استودیو های سونی در موارد تکنیکی و انجین کمک میکنه ... لیدر استودیو های سونیه ...

All Hail Sony
All Hail Kaz
All Hail Playstation
All Hail Sony 1st Party Studios
All Hail Jack Tretton
All Hail Andrew House
All Hail Shuhei Yoshida
All Hail Mark Cerny

44632808946698437061.gif

خارج از بحث طراحی (:دی) به نظرم هر دو تا کنفرانس از نظر گیم عالی بودن، سونی که مشخص بود پرقدرت میاد، مایکروسافت هم بعد از اون قضایای TV و اینا هر چی داشتن و نداشتن نشون داد و از این نظر چیزی از سونی کم نزاشت :دی برتری کنفرانس سونی تو قیمت کنسول و پشتیبانی بدون دردسر از بازی دسته دوم بود که این دو تا نکته خیلی مهم و با ارزشه. حالا قیمت کنسول رو با توجه به باندل شدن کینکت میشه قبول کرد ولی بازی دسته دوم رو اصلا نمیشه، مایکروسافت اینجوری هم از فروش کنسول ضرر میکنه و هم از فروش بازی های مولتی پلتفرم و به طبعش کاربرهای Live و همین طور فروش Gold و کلا خیلی ضرر میکنه :دی امیدوارم اینقدری ضرر کنه که سریع این مسخره بازیهاش رو جمع کنه، اون EA هم بره به درک :| البته تقصیر خود مایکروسافت هست بدون شک، وگرنه میتونست مثل سونی حرف EA رو قبول نکنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or