پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

کنفرانس رو کامل دیدم ..

انصافا این e3 امسال رو کنفرانس مایکرو برد ش .. خیلی قشنگ بود کنفرانس مایکرو .. بعد کنفرانس مایکرو هم کنفرانس ubisoft انصافا خوب بود ..

سوی بیشتر به کنسول پرداخت چیز خاصی ندیدیم ..

فقط قیمتش مناسب بود .. خب طبیعی بود کینکت نداره ..

کینکت خودش عالمی هستش واسه خودش

من ترجیح میدم 400 هزار تومن بیشتر بدم ولی کنسول مایکروسافت رو بخرم ! چون انحصاریهاش واقعا دلربا بود

موفق باشید

بابا دقت کنید ترو خدا سونی 5 تا انحصاری بیشتر داره از ماکرو تو سال اول

تو انحصاری ها هم که به سونی هیچ شکی نیست

قیمت کنسول عالیهه یعنی بهتر از این نمیشههه 399$ عالیهه
تو دیروز چی بودی که الان چی بشی ؟ اومدی خودت را میشناسونی ! کله فعالیتت تو سایت شده اخبار ضد مایکروسافت اینها را به کسی بگو که نشناستد !

منم جز طرفداری شما از Microsoft چیزه دیگه ای تو این سایت ندیدم

هرکی اینو نبینه ضرر کرده رسما خداس!! :d
نحوه دادن بازی دست دوم به دوستان در PS4

68336865018017732038.jpg

HD Quicktime 2.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 6.6MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 1.5MB Download

حتما بچه ها اینو دانلود کنید . یعنی سونی با این حرکت تو فیلم رسما مایکروسافت و له کرد :d

کاری به قیافه وشکلش ندارم . اما خدایی کنترلر X ONE واقعا زیباست . واقعا شیکه و واقعا توی دسته الگوی طراحی هنری رومیشه دید . بدی کنفرانس سونی هم این بود که بازی فوق العاده شاخ و انحصاری که ملت و میخکوب کنه نداشت ! همین . وگرنه بقیه چیزایی که نشون داد از جمله بحث اتصال اینترنت و .... لذتش شنیدنش بیشتر از لذت شندین اسم بازی های انحصاری بود ! :d

وقتی FFXV معرفی شد من قلبم گرفت شما میگین شاخ نبود.

از نظر کنفرانس که مایکروسافت انصافا عالی بود، این می اومد یه بازی نشون میداد بعدش میرفت سریع نفر بعدی می اومد. بیشتر مشکل مایکروسافت همین قضیه دسته دوم و آنلاین شدن و DRM هست که از قبل وجود داشت و خب رو کنفرانس هم تاثیر میزاره. اگه این حماقت رو نمی کردن، در مجموع یکی از بهترین کنفرانس های چند سال اخیر میشد ولی این قضیه چیزی نیست که بشه راحت ازش گذشت. مایکروسافت بعد از مدت ها داره رو افزایش بازی های انحصاریش سرمایه گذاری میکنه، حالا که به یه حد خوب رسیده داره با این DRM کار خودش رو خراب میکنه! در عوض سونی تو همه بخش ها عالی بود، هم بازی و هم قضیه DRM ـی که کلا واسه PS4 وجود نداره :دی خارج از این بحث ها که این زد اون رو کشت به نظرم بهترین E3 چند سال اخیر بود، که البته با توجه به شروع نسل جدید خیلی هم عجیب نیست :دی

البته از این دریچه هم میشه به قضیه نگاه کرد شاید از نظر یکی کنفرانس ماکرو بهتر بوده ! از نظر ما سونی ! و شما هیچ وقت نمی تونی بفهمی حق با کیه ! چون حق و ما نمی تونیم تشخیص بدیم ! در نتیجه درگیر نشید با هم دوستان :دی این نتیجه فلسفی قضیه است

برای اولین بار خودمم عاشق این بازی شدم . اما بازیهای واقع گرایانه بزرگسال با خشونت بالا تو مراسم مایکرو بیشتر بود .

اگه به نظر شما فانال فانتزی بازی بچه گانه است که دیگه من نمیتونم چیزی بگم...

اقا با کی بحث میکنید ..بزارید خوش باشن تو رویاهای خودشون ... که چند وقت دیگه باید هر روز 7 صبح صبحگاه پادگان حاضر بشن ...

انحصاری های دیوید کیج و مدیا مولکول و یه فاینال فانتزی انحصاری ... (تا کنفرانس خود اسکوار تا تکلیف 15 و کینگدوم هارتز 3) معلوم شه ... فقط 7 تا دانلودی فوق العاده نشون دادن ... بعدم سونی 3 تا کنسول رو به زیبایی ساپورت کرد و همه رو راضی ... نه یه کنسول !!!!

سونی راضی .. فن ها راضی ... باقی گیمر ها راضی ... یه عده هیتر پوکر فیس

نه من هنوز نتونستم کنفراس رو بیبنم واز حرف های بچه ها چند مورد رو متوجه شدم ولی انصافا سونی سنگ تموم گذاشت هم از قیمت از از اجرای دست دوم بازی ها راستی چیزی از استفاده PS4 EYE نشون داد

خوب این e3 هم اومد و رفت . شب عجیبی بود . اولش که موقع کنفرانس مایکروسافت مهمونی بودم و فقط لایوبلاگارو دنبال می کردم . وقتی فهمیدم کوجیما داره متالگیر رو توی کنفرانس ماکرو نشون میده بسی ضد حال خوردم . اما بعدش که اومدم و تریلرشو دیدم .خفنیت بازی باعث شد خیانت استاد از دلم پاک شه:d . به نظر من بهترین نمایش دیشب ماکرو متعلقه به ویچر 3 بود که یه بازی مولتی پلتفرمه . بعدشم متالگیر5 .
ولی بریم سر اصل مطلب و کنفرانس خودمون . بیاند نمایش معرکه ای داشت . فوق تصور بود . عالی بود . کیلزون شدوفال نا امیدم کرد . با اینفیموس کلی حال کردم . گذشت و گذشت تا رسید به فاینال فانتزی و ... به نظرم بهترین نمایش دیشب مربوط به این بازی بود . کینگدام هارت 3 هم که دیگه رسما ترکوند . تک دموی دیوید کیج هم خیلی خوش ساخت بود و یاد تک دموی اولیه هوی رین افتادم . نمایش دستینی هم بسی عالی بود اون گرافیک و گیمپلی با اون دنیای عظیم واقعا محشر بود. کلا شب عالی بود . طراحی کنسول هم توی حلق همه :d قیمتم که دیگه نگو :d

من همونیم که 4تا فعالیت درست داره 4تا اطلاعات درست تو این سایت میزاره تا امثال بی سوادی مثل تو بیان یاد بگیرن و حرف منطقی بزنن. زور داره به خدا تویی که هیچ چی جز MS بودن حالیت نیست، بیایی به من بگی ضد ماکروسافت. بچه جون برو خبرهای من رو بخون ببین کی بیشتر خبرهای MS رو تو این سایت زده. تا دیرزو لینک میزاشتی التماس میکردی برات ترجمه کنم حالا زبون در آوردی؟

[Go home..[/QUOTE
گیری دادی بره خونه چرا :)) خونشونه خوب ! مثلا بگو برو بخواب :d
اگه به نظر شما فانال فانتزی بازی بچه گانه است که دیگه من نمیتونم چیزی بگم...

شما کجای پست من کلمه " بچه گانه " رو دیدی ؟ :|

یکی بیاد بگه اصلا سونی چی نشون داد ؟
کنسول چه شکلی بود اگه اونیه که براش تاپیک زدن خیلی زشت :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or