پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

یا حرفه دهنت را میفهمی ! یا اینکه گذارشت میکنم .

ولی اون قسمتی که بولد کردم ! گفتم که یا خودت را زدی اون راه یا فکر میکنی کاربرها نمیشناسنت ؟! اطلاعات درست ؟ تو همون کسی هستی که خبرها را با کلی دست کاری میزاری تو سایت تاپیکهاشون هم موجود هست که تو اخبارات چقدر در گیری سر این مسئله پیش اومده !

از جمله اشخاصی هستی که با گذاشتن خبر توی سایت باید رفت منبع اصلی را چک کرد :)

Dude گزارش بعدم بیخیال بابا چرا اینقدر اعصاب خودتو خورد میکنی ؟
sony بسیار ضعیف بود...
ظاهر ps4 که خیلی بچه گانه..
در کل 1/10
از اسمت پیداست از کجا داری می کشی :)))))

چه ربطی داره ؟ منمیگم تو مراسم مایکرو بازیهای بزرگسال و واقع گرایانه تری نشون دادن . اما تو مراسم سونی نه !!!! این حرف من و شما درک کنی ، اونطوری جواب نمیدی !
خیله خوب باشه آروم بگیرین دارین کار همون دو تارو میکنین.:d

اتفاقا من منظور شما رو کاملاً فهمیدم دارم میگم اگه به نظر شما بازیای واقع گرایانه و خشن بازی های شاخین پس شما Logic توی FF رو درک نکردین و فکر میکنین بزرگسالها بازیش نمیکنن.

داداش واسه چی حرف منو کپی میکنی ؟! :d از خودت حرف بزن خوب :|

برای بار هزارم ! هر وقت بیاد بچه ها میذارن :| هزاربار تو پست های مختلف توضیح دادیم :|

به جان حسین من رفرش نکردم که ببینم چی نوشتی :d

اون دوستمون گفته فقط اچ دی ام ای پشتیبانی میکنه منم نقل قول کردم :d

خیله خوب باشه آروم بگیرین دارین کار همون دو تارو میکنین.:d

اتفاقا من منظور شما رو کاملاً فهمیدم دارم میگم اگه به نظر شما بازیای واقع گرایانه و خشن بازی های شاخین پس شما Logic توی FF رو درک نکردین و فکر میکنین بزرگسالها بازیش نمیکنن.

نه اقا جون . اون فاینال فانتزی کلا تم خاصی داره . با اینکه برای بزرگسال ساخته شده . اما عملا درصد خشونت و خون ریزیش خیلی پایینه به نسبت مثلا بازی DEAD RISING 3 یا RYSE !1 تو بازی RYSE طرف شمشیر و میکرد تو گردن دشمن ، خون فواره میکرد ! اما تو فاینال فانتزی ، طرف با شمشیر دشمن و میزد ، یه سری رخص نور و افکت های رنگارنگ زرد و قرمز و ... به وجود میومد !! ( مثل تیکن ) . گرفتی منظورمو ؟

الان تیکن با مورتال کمبات هم هینطوریه ! هر 2 تاشون برای بزرگسال جماعت ساخته شدن ، اما تو تیکین وقتی مشت میزنی به طرف ، انواع و اقسام افکت هایشاد و میبینی ، اما تو کمبات اینطورنیست !

Gartall یکی از 3 عضوی هست که من واقعا روی حرفهاش حساب باز میکنم و اون رو به عنوان کسی که واقعا یه چیزی بارش هست میشناسم.البته فقط من نیستم.
ایشون عضوی هست با سابقه و محترم.
الان که دیدم چطوری باحاش صحبت شد و بهش بی احترامی شد، دیگه خودم احساس امنیت اینجا نمی کنم.ممکنه هر بی احترامی به فن های مایکرو سر بزنه.
بخدا خجالت داره

بالاخره جریان FF ها KH III چی شد؟ انحصاری یا نه؟

Final Fantasy 15 که ظاهراً فقط برای پلتفرمهای سونی میاد یعنی PS3 و PS4 .
Kingdom Hearts III هم تا اینجا کار تو انحصار PS4 ـه ولی کلاً باید صبر کنیم ببینیم !

دوستان پي اس ان پولي شد ؟ خواهشا جواب بدين اضطراريه :|

Gartall یکی از 3 عضوی هست که من واقعا روی حرفهاش حساب باز میکنم و اون رو به عنوان کسی که واقعا یه چیزی بارش هست میشناسم.البته فقط من نیستم.
ایشون عضوی هست با سابقه و محترم.
الان که دیدم چطوری باحاش صحبت شد و بهش بی احترامی شد، دیگه خودم احساس امنیت اینجا نمی کنم.ممکنه هر بی احترامی به فن های مایکرو سر بزنه.
بخدا خجالت داره
(نمیدونم چرا انقدر نوشته ها بزرگ شد.سایز رو هم نمیشه تغییر داد)

هر کی که هست باشه . جای این بحث ها هم اینجا نیست . ایشون اطلاعتش نصف اون کسایی هم که من میشناسم نیست .

- - -ویرایش - - -

ببین من گفتم یه بار، پستتات رو میخونم و(:))... دقیقا هم با این جور کامنت دادنات آشنام.

متاسفانه اینقدر جنبه تو و امثال تو پایین هست که به خاطر خبرهایی که من از MS زدم (که بیشترش خوب بوده) کینه گرفتید :)). اصولا بحث با اشخاصی مثل تو جایز نیست.
بیخیال فرهاد شخصیتت خودت را نیار پایین . بزار حال کنه با خودش .

از دوستان عزیز خواهشمندیم از یکم از جَو E3 بیایین بیرون که The Last of Us در شُرُف عرضه شدنه :d Launch Trailer ـــش حرف نداره :d:x

نه اقا جون . اون فاینال فانتزی کلا تم خاصی داره . با اینکه برای بزرگسال ساخته شده . اما عملا درصد خشونت و خون ریزیش خیلی پایینه به نسبت مثلا بازی DEAD RISING 3 یا RYSE !1 تو بازی RYSE طرف شمشیر و میکرد تو گردن دشمن ، خون فواره میکرد ! اما تو فاینال فانتزی ، طرف با شمشیر دشمن و میزد ، یه سری رخص نور و افکت های رنگارنگ زرد و قرمز و ... به وجود میومد !! ( مثل تیکن ) . گرفتی منظورمو ؟

الان تیکن با مورتال کمبات هم هینطوریه ! هر 2 تاشون برای بزرگسال جماعت ساخته شدن ، اما تو تیکین وقتی مشت میزنی به طرف ، انواع و اقسام افکت هایشاد و میبینی ، اما تو کمبات اینطورنیست !

منم میگم که گرفتم منظورتون رو باز شما دارین یه چیز دیگه میگین. من دارم میگم به نظر شما FFXV بازی شاخی نیست که دارین اشتباه میکنین.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or