پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

Oh Snap!

13079845578398322945.gif

link

آخرین ویرایش:
دوستان از GT6 چیزی نشون دادن؟ ....

نشون دادن یه چیزایی اما باید صبر کرد لینکش بیاد، چون متاسفانه من لایو ندیدیم !
اما تا چند ساعت دیگه لینک همشون میاد

آدم شب امتحان کنفرانس ماکروسافت رو ببینه شارژ بشه صبح بلندشه کنفرانس سونی رو هم نصفه ببینه شاژ بشه بره سر امتحان 8 صبح دیگه چی میشه امتحان .:d

خرید PS4 هم روز اولی شد . اما یک چیزی رو دقت کردین این کنسول به این قویی چطور انقدر از کنسول ماکروسافت کوچیکتره انگار از همین الان اسلیم زده سونی دیگه در طول نسل نمیخواد کوچیک کنه کنسول دیگه .:d

دوستان قیمت کنسول و بازی هاش و همینطور پی اس ان رو هم بگید ممنون میشم !؟

اگر لینک های کنفرانس هم اومده برای دانلود بدید

قیمت کنسول چقد شد آخرش ؟ :دی کجای این شبیه X1 هست ؟:| به این خوشگلی بعد شما وقتی کنسول مایکرو بود میگفتین طراحی ساده و مدرن حالا نوبت ps4 شد شما گفتین ....
هرچند اصلا ps4 ساده نیست :دی

بچه ها من نبودم. یکی خلاصه این 70 صفحه رو میگه ببینم چی شد دیشب. 7 صفحه جلو رفتم همه اسپم داده بودید.ممنون

دوستان قیمت کنسول و بازی هاش و همینطور پی اس ان رو هم بگید ممنون میشم !؟

اگر لینک های کنفرانس هم اومده برای دانلود بدید

قیمت دستگاه 399 دلار هست.

لینک ها هم اینجا هست بچها زحمت کشیدن گزاشتن
[h=3]E3 2013 Trailers | E3 2013[/h]

بچه ها من نبودم. یکی خلاصه این 70 صفحه رو میگه ببینم چی شد دیشب. 7 صفحه جلو رفتم همه اسپم داده بودید.ممنون

خیلی خلاصه بگم : سونی مایکروسافت رو ناک اوت کرد ! :دی .. مخصوصا با سخنان پایانی Jack Tretton .. !

سونی ترکوند افسانهps2بازم تکرار میشه
البته هنوز ماکرو رونکشته میتونه با حذف کینکت قیمت رو پایین بیاره این انلاین بودن و بازی دست دو هم بیخیال بشه
که امیدوارم اینطوری بشه
ماکرو فن هام باید از سونی ممنون باشن هم قیمت پایین میاد هم این مسخره بازی رو بیخیال میشه

رسما سونی ماکروسافت رو تو دقایق آخر کنفرانس ترکوند . واقعا 399 دلار خیلی خوبه . شاید اشتباه ماکروسافت توی قیمت گذاشتن به خاطر این بوده که کینکت رو همراهش داره میده بیرون اگه جدا جدا بود ، قطعا قیمت هر دو کنسول یکسان بودش .
ولی کار اصلی که ماکروسافت رو نابود کرد این بودش که به صورت کاملا صریح اومد گفتش که حتما نباید روزی 1 بار آنلاین بشین و بازی های دست دوم رو هم ساپورت میکنه . به طور قطع باعث میشه ماکروسافت از این سیاستش دست بکشه .
از نظر بازی های انحصاری تقریبا هر دو در یک سطح بودن ولی من به شخصه یه مقدار بیشتر با بازی های انحصاری ایکس باکس وان حال کردم .
TLG و Agent رو هم دیگه باید از مخمون بکنیم بیرون :|
نشون ندادن Beyond G&E 2 هم توی هیچ کدوم از کنفرانسا خشم منو برانگیخته کرد :|:دی
هر دو تا کنسول رو قیافه هاشونو دوست دارم . شباهت های زیادی هم با هم دارن ولی نشون دادن که PS4 کوچیکتر از X1 هستش .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or