پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

اقا من هنگ کردم ... چرا سر معرفی فاینال 15 برگرده بگه ... فاینال 14 انحصاری کنسول های سونیه ... پس نسخه pc فاینال 14 پر ؟... یا اشتباه لپی اقای بویز بود ؟؟؟

اخه ورسوس یه نسل سونی فن ها رو مسخره خودش کرد بعد بیاد مولتی بشه ...؟؟؟

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در کل من باب کنفرانس فقط میشه گفت

tumblr_ml7vmaTkiX1r358q4o4_250.gif

بابا یکی خلاصه بگه چه بازیهایی رو نمایش دادن چندتا انحصاری بود !!؟
چرا اینطوری میکنید اخه ؟ :| :d
اقا یه فکری به حال این جوونا بکنید ! شونصد صفحست !

من داشتم با داداشم نگاه می کردم. وقتی دستگاه رو نشون دادن، من به داداشم گفتم که سونی اومده PS2 رو تکرار کنه.
یعنی وقتی Versus و KH III رو اعلام کردن داشت گریه ام می گرفت.

همه چیز عالی بود. از نظر بازیهای انحصاری هم قطعا کمبودی نخواهد بود. چون همونطور که همه میدونن خیلی از استودیوهای سونی هنوز مشغول ساخت بازی واسه PS3 هستن و اینا واسه PS4 که بازی بسازن، مسلما کمبودی نخواهد بود.

بدون شک یکی از بهترین کنفرانس های 5-6 سال اخیر بود واسه من.
"همه با هم روز جمعه به کاز هیرای رای بدیم":دی

از صفحه 10 به بعد و بخون تا صفحه فک کنم 45 یا 50 اخرشه

خوب چه کاریه حالا :d این همه صفحه رو با هم بخونه؟
=================================
خلاصه کنفرانس برای دوستانی که ندیدن :
به غیر از نمایش عناوین انحصاری که قبلا هم معرفی شده بودن ، یه بازی جدید از استودیو ی Ready At Dawn معرفی شد بنام The Order 1886 . همچنین KillZone Shadow Fall و InFamous نمایش گیم پلی جدیدی داشتند.چنتا بازی مالتی پلتفرم هم نشون دادن اما بالاخره FF:Versus هم نمایش دادن و همچنین kingdom Hearts برای PS4 . عنوان جدید Bungie بنام Destiny نمایش خیره کننده ای داشت و پیشنهاد میشه حتما نگاه کنید.
در انتها ، جک ترتون بار دیگه روی استیج اومد و اعلام کرد که PS4 هیچگونه محدودیتی برای اجرای بازیهای دست دوم نداره . امکانات Plus رو نشون دادن و اینکه مالتی پلیر نیاز به اکانت پلاس خواهد داشت. و در انتها قیمت PS4 رو 399$ اعلام کردن. هنگام اعلام این خبرها از سوی جک ترتون ، کل سالن شروع به تشویق کردن کردن و این سخنان میشه گفت باعث شد سونی کار مایکروسافت رو تموم کنه.

الان ماکروسافت از سونی تقلید کرده یا سونی از ماکروسافت..؟

اونهای که به XBOX ONE میگفتن دستگاه VHS بیان تحویل بگیرن..

6c760a1c-961a-4e39-9c32-2c24036572b3.png

مثله اینکه $399 میخوان بفروشن . تو گوگل گشتم زده بود 399$ . چه کاریه ، عشق است Xbox One :bighug:

این همه رسیور ما رو مسخره کردن ، اون وقت ماله خودتون که رسیورش ضایع تره حالم بهم خورد :دی

الان ماکروسافت از سونی تقلید کرده یا سونی از ماکروسافت..؟

اونهای که به XBOX ONE میگفتن دستگاه VHS بیان تحویل بگیرن..

6c760a1c-961a-4e39-9c32-2c24036572b3.png

باز ترولهای شما شروع شد؟این اصلا کجا شبیه اون قوطیه؟بعضی اوقات شک میکنم که آیا میاکرو به شما پول داده که واسش تبلیغ کنی

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Terova
اینم زیاد آخرت زیبایی نیست و شبیه PS2 هست ولی خیلی زیباتر از X1 هست و حداقل عمودی هم میشه .

console1_620x414.jpg

واقعا باید از یک سری دوستان تعجب کرد امیدوارم این کنفرانس بهشون نشون بده که زود قضاوت نکن وگرنه این جوری بلای به سرشون میاد..

خب دیگه دوران انحصاریهای فک انداز تموم شده دیگه معلومه و همه میدونن رو چه کنسولی چه بازیایی قراره باشه مساله قیمت و امکانات و راحتی استفادس که مسلما تو این زمینه PS4 جلوتره ...
یه دستگاهی که صبح تا شب داره جاسوسی گیمر رو میکنه بدون اینکه خیلی تاحالا مرود استقبال گیمرا باشه بعنوان یه Accessory اجباری روی کنسول و ۱۰۰ دلار اضافه کردن به قیمتش و اون فاجعه ی همیشه آنلاین بودن (با دیدن سابقه ی DRM) و بازی های دسته ۲ ... فقط توی یه حالت اوضاع بدتر از این میشد اونم اگه یه کلت اتوماتیک میذاشتن جای کینکت روبروی گیمر .

خوب چه کاریه حالا :d این همه صفحه رو با هم بخونه؟
=================================
خلاصه کنفرانس برای دوستانی که ندیدن :
به غیر از نمایش عناوین انحصاری که قبلا هم معرفی شده بودن ، یه بازی جدید از استودیو ی Ready At Dawn معرفی شد بنام The Order 1886 . همچنین KillZone Shadow Fall و InFamous نمایش گیم پلی جدیدی داشتند.چنتا بازی مالتی پلتفرم هم نشون دادن اما بالاخره FF:Versus هم نمایش دادن و همچنین kingdom Hearts برای PS4 . عنوان جدید Bungie بنام Destiny نمایش خیره کننده ای داشت و پیشنهاد میشه حتما نگاه کنید.
در انتها ، جک ترتون بار دیگه روی استیج اومد و اعلام کرد که PS4 هیچگونه محدودیتی برای اجرای بازیهای دست دوم نداره . امکانات Plus رو نشون دادن و اینکه مالتی پلیر نیاز به اکانت پلاس خواهد داشت. و در انتها قیمت PS4 رو 399$ اعلام کردن. هنگام اعلام این خبرها از سوی جک ترتون ، کل سالن شروع به تشویق کردن کردن و این سخنان میشه گفت باعث شد سونی کار مایکروسافت رو تموم کنه.

درایو کلاب هم نمایش داشت ؟‌ و اینکه آیا ترکوند ؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or