پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

خوب به multiplayer و نیاز داشتن plus اشاره کردم

الان که یکم خنک شدن بعضی ها اشاره می کنم به HDMI Only بودن ps4

الان قیافه بعضی ها دیدن داره خداییش

بقیش بعدا ;)

[LTR]Sony has confirmed that the PS4 is HDMI only. That means the console will not display games on non-HDTVs. The Xbox One also lacks the ability to be played through component or S-Video.
This seems like a necessary sacrifice and an expected one. I’m not too bummed out about it personally though I will miss being able to use the same cable as I did on my PS2 on my PS3 for S-Video. That was always a neat little nod to previous Playstation consoles.
It was pretty obvious the PS4 lacked a non-HDMI port once we got a good look at the back of the console, as you can see below.
[/LTR]

یکی بیاد بگه اصلا سونی چی نشون داد ؟
کنسول چه شکلی بود اگه اونیه که براش تاپیک زدن خیلی زشت :|

الان دیگه وقته بری جیش ، بوس ، لالا :d

[LTR]Sony has confirmed that the PS4 is HDMI only. That means the console will not display games on non-HDTVs. The Xbox One also lacks the ability to be played through component or S-Video.
This seems like a necessary sacrifice and an expected one. I’m not too bummed out about it personally though I will miss being able to use the same cable as I did on my PS2 on my PS3 for S-Video. That was always a neat little nod to previous Playstation consoles.
It was pretty obvious the PS4 lacked a non-HDMI port once we got a good look at the back of the console, as you can see below.
[/LTR]

اگه غیر از این بود باید تعجب میکردی ! نسل 4K اومده ! نکنه انتظار داری هنوز پورت COMPONENT و پشت کنسول ببینی !!! RGB هم الان از دور خارج شده ! حالاCOMPONENT و COMPOSITE جای خود !

هرکی اینو نبینه ضرر کرده رسما خداس!! :d
نحوه دادن بازی دست دوم به دوستان در PS4

68336865018017732038.jpg

HD Quicktime 2.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 6.6MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 1.5MB Download

برای من به اندازه یه کنفرانس ارزش داشت:d

الان که یکم خنک شدن بعضی ها اشاره می کنم به HDMI Only بودن ps4
عزیزم اینجا کسی به HDMI بودن ـه ماکرو به اون صورت گیر نداده بود . میتونی بری پستا رو بیاری فقط 1 نفر گفته بود که من میخام X1 رو تو CRT بازی کنم که همه از جمله سونی فنا مسخره کردن .

Try Harder :دی

دوستان این نسل 4k پشتیبانی میکنه انتظار دارین پورت سه فیشه براتون میزدن ؟؟؟:|

sony بسیار ضعیف بود...
ظاهر ps4 که خیلی بچه گانه..
در کل 1/10

انصافا به جز Online پولی ( که تازه شده مثل Live :دی) هیچ نکته منفی نداشت و به جاش قیمتش اون نکته منفی رو شست . بهترین کنفرانس E3 بود واسه من . و به طبع یکی که با هیلو و فورزا حال میکنه بهترین کنفرانس کنفرانس ماکرو هست . موشکلی نداره که :دی

Gartall
Go Home

عزیزم اینجا کسی به HDMI بودن ـه ماکرو به اون صورت گیر نداده بود . میتونی بری پستا رو بیاری فقط 1 نفر گفته بود که من میخام X1 رو تو CRT بازی کنم که همه از جمله سونی فنا مسخره کردن .

Try Harder :دی
یعنی واقعا انتظار داشتین نسل بعد only HDMI نشه ؟ :|

اوه اوه اوه چه کرد سونی :دی! آن مرد (سونی) آمد. آن مرد با یک تریلی آفتابه آمد. هی چپ و راست آفتابه رو میگرفتن رو ماکروسافت :)) این کلیپ Share کردن بازی دست دوم هم رسما آخرتش بود :))

حالا برا مراسم ختم و شب هفت و باقی مجالس کی و کجا حضور بهم رسانیم؟ :دی
===
جدا کجای PS4 به Xbox one شباهت داره؟ من هر چی نگاه میکنم شباهت زیادی نمی بینم :دی
===
بالاخره جریان FF ها KH III چی شد؟ انحصاری یا نه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or