رفیق تست زدی مورد نداشته باشه ؟ مشکلات همیشگی صدا و تصویر .سلام دوستان کنفرانس خوبی بود (گرچه من فن سونی ام !!! D: ) ولی منتظر کنفرانس قدرت مند سونی هم باشید
راستی به خاطر این اومدم
دانلود کنفرانس HD ماکرو
http://download.gamespotcdn.com/d5/gsc/2012/06/169_e32012_microsoftpressconf_060412_2800.mp4
من اسپارک و رایز و فورتزا و کوانتوم بریک و بتل و متال گیر رو بیشتر از بقیه پسندیدم :bighug:
نکنه واسه سونی انحصاری جدید بزنه ؟
غلط کرده ، مگه هرکی هرکیه ؟:d
سلام دوستان کنفرانس خوبی بود (گرچه من فن سونی ام !!! D: ) ولی منتظر کنفرانس قدرت مند سونی هم باشید
راستی به خاطر این اومدم
دانلود کنفرانس HD ماکرو
http://download.gamespotcdn.com/d5/gsc/2012/06/169_e32012_microsoftpressconf_060412_2800.mp4
نه مشکلی پیش نمیاد صرفا جهت یاد آوری گفتم
این فیلم که گفتی رو هم ندیدم ولی یادم میمونه که حتما پیدا کنم ببینم ولی منظورم از اینکه نفهمیدم چی بود سبک و گیم پلیش بود بیشتر![]()
یعنی الان چون انچارتد هم رو ps3 هست هم رو vita پس انحصاری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-oپلتفورم مایکروسافت دیگه چه صیغه ای هست من نمیدونم؟!؟! بازی انحصاری به بازی گفته میشه که شما نتونی هیچ جای دیگه تاکید میکنم هیج جای دیگه بازی کنی. معنی انحصاری اینه حالا شما به زور میخوای یه چی دیگه قالب کنی من نمیدونم
در کل بد نبود کنفرانس ولی عالی هم نبود به شخصه اگر پولم برسه که بعید میدونم برسه یه xbox one خواهم خرید جهت بازی رمدی اگرم نرسه امیدوارم مثل الن ویک رو کامپیوتر بیاد ما هم بتونیم بازی کنیم
داداش نظرت کاملا محترمه فقط باید چه چیزی تو کنفرانس میبود که شمارو شگفت زده کنه؟باید صبر کرد و دید دوستان میتونن با قیمت 500 دلار و اینترنت 1.5 مگا بایت واقعی و کنسول آنلاین و بازی یکبار مصرف و شایدم 2 بار مصرف در صورت دوست بودن بیش از 1ماه و پرداخت هزینه که قابل پرداخت در ایران نیست بدلیل تحریم مبادلات بانکی بین المللی و...عبور کنن یا خیر.البته من به عنوان یه گیمر کاملا معمولی به این کنفرانس یه نقدی دارم.اونم اینه که:
1:ما سونی را خواهیم کشت
2:ما دنیا رو شگفت زده خواهیم کرد
3:ما....
ممکنه فن های مایکرو معترض بشن ولی ولله قسم من الان اونقدری که با 30 دقیقه اول بازی the last of us شگفت زده شدم با کل این کنفرانس هیجان زده هم نشدم.کاری هم به سونی و مایکرو ندارم که این چیکار کرد یا اون چی گفت من فقط دنبال لذت گیم هستم که فعلا فقط سونی تونسته قانعم کنه که 2000000 پول کنسول بدم.
مشک آنست که ببوید نه آنکه عطار بگوید.
دوستان این مطلب رو خدایی نکرده توهین حساب نکنن,فقط نظرمو گفتم
نه دیگه!!! اگر تو کنفرانس سونی بود حتما شگفت زده میشد ولی تو کنفرانس مایکرو نه :dداداش نظرت کاملا محترمه فقط باید چه چیزی تو کنفرانس میبود که شمارو شگفت زده کنه؟
بیش از 90 دقیقه فقط داشتن بازی معرفی میکردن
شما که نام کاربریت MG یعنی با MGS5 شگفت زده نشدی؟
صحیحش مگا بیته ، تقریبا 400 kb/s سرعت خیلی شاخیم نیستباید صبر کرد و دید دوستان میتونن با قیمت 500 دلار و اینترنت 1.5 مگا بایت واقعی و کنسول آنلاین و بازی یکبار مصرف و شایدم 2 بار مصرف در صورت دوست بودن بیش از 1ماه و پرداخت هزینه که قابل پرداخت در ایران نیست بدلیل تحریم مبادلات بانکی بین المللی و...عبور کنن یا خیر.البته من به عنوان یه گیمر کاملا معمولی به این کنفرانس یه نقدی دارم.اونم اینه که:
1:ما سونی را خواهیم کشت
2:ما دنیا رو شگفت زده خواهیم کرد
3:ما....
ممکنه فن های مایکرو معترض بشن ولی ولله قسم من الان اونقدری که با 30 دقیقه اول بازی the last of us شگفت زده شدم با کل این کنفرانس هیجان زده هم نشدم.کاری هم به سونی و مایکرو ندارم که این چیکار کرد یا اون چی گفت من فقط دنبال لذت گیم هستم که فعلا فقط سونی تونسته قانعم کنه که 2000000 پول کنسول بدم.
مشک آنست که ببوید نه آنکه عطار بگوید.
دوستان این مطلب رو خدایی نکرده توهین حساب نکنن,فقط نظرمو گفتم