مگه من گفتم یکی بوده؟؟؟ منظور من رو درست متوجه نشدی برادر
الان مگه غیر از اینه که انچارتد در انحصار سونیه؟ خوب پس رو پلاتفورم های دیگه نمیاد
اونجا بحث انحصاری مایکروسافت بود که شما میگفتی چون رو ویندوز میاد انحصاری نیست و مولتی پلاتفورمه من هم این مثال رو زدم
حالا اگر شما ناراحت نمیشی نظره من اینه که چون رو کنسولهای دیگه مثل سونی یا نینتندو نمیاد انحصاریه همین .
قشقرق رو دوستان شما راه انداختن که تریلر یک سال پیش رو به جای تریلر کنفرانس امشب به خورد مردم میدن
- - -ویرایش - - -
[
اینجا نه ولی توتاپیک رونمایی از xbox one شما و دوستانتون خیلی فعال بودین :dحالا من کاری به کسی ندارم ولی شما از من به شخصه ترول دیدی؟ حرفی که من زدم معنیش تروله؟
بعد هم آنچارتد مثال درستی نیست چون ورژن ویتا و ps3 کلا با هم فرق دارن و کلا دو تا بازی مختلفن ولی الن ویک pc و ایکس باکس دقیقا یکی هستن من ایکس باکس ندارم ولی روی کامپوتر تمومش کردم گیرز آو وار یک رو هم همینطور اینجور بازیا رو من انحصاری نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم
ایشالا آنچارتد هم روی کامپیوتر بیاد خیلی از اونایی که ps3 ندارن بتونن تمومش کنن اتفاقا من از مایکرو خیلی هم ممنونم به بعضی مثل من که بودجشون به دو تا کنسول نمیرسه بعضی اوقات یه حالایی میدن
خواهش میشه فعالیت از خودتونهاینجا نه ولی توتاپیک رونمایی از xbox one شما و دوستانتون خیلی فعال بودین :d
شما الن ویک xbox و pc رو مثال زدی خوب برادر من اون دوستمون هم میگفت که اینها در انحصار مایکروسافت هستن .بگذریم!!!
کشتش تموم شدکنفرانس تموم شد؟مایکرو تونست سونی رو بکشه یا نه؟
http://news.xbox.com/~/media/Images...e/360/Xbox360E_Console_Sensor_78_RGB_2013.pngعکسی از 360 اسیلم جدید نیومده؟
حقیقتا منم اصلا ازش خوشم نیومد ، نه از گرافیکش و نه از گیم پلی کوییک تایمش ...
THANKS MICRO![]()
E3 2013: Microsoft Comes Out Swinging - IGNOn this evidence, though, it's a promising future if you like the kind of games that Xbox has always been best for – and there were glimpses here of something more, too, in Below, Ryse and the other new exclusives. This was a fan-pleasing conference, which was exactly what was needed after the past three weeks