خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم.
فکر نمیکنم دیگه ماکرو حرفی داشته باشه نمیخوام بحث کنم فقط میتونم بگم واقعا ماکرو سونی رو کشت با همین حرکت.....در ضمن XBOX ONE با کینکت 499 دلار هست و انقدر فن های سونی ماکرو رو به چالش نکشن.....
دیشب فوقالعاده بود
اصلا فکر نمیکردم این همه بازی نشون بدن..!
MGS5 و کوجیما اولین و بزرگترین بمب بود..خدای باورش خیلی سخته نسخه قبل انحصاری PS4 باشه این نسخه تو کنفرانس ماکرو نمایش داده بشه..
بازیها دیشب کنسول رو برای من Must Buy کردن.ولی چند تا نگرانی جدی وجود داره.
این قضیه هر 24 ساعت آنلاین شدن و بازیهای دست دوم.
قیمت بالا که همش هم از گور این کینکت لعنتی بلند میشه.اگر کینکت نبود هم قیمت کنسول رقیب بود.:d
مایکروسافت بازم مثل نسل قبل داره در باغ سبز نشون میده.البته امیدوارم این قضیه صد در صد اشتباه باشه چون من شدیدا این کنسول رو دوست دارم.از کجا مطمئن باشم بازم قراره عنوانی در حد Killer Instinct در ادامه نسل هم از Rare ببینیم؟!یا بازم حجمه زیادی از بازیهای انحصاری از استودیو های خارجی بودن من نگران ساپورت کنسول در آینده میکنن.
در کل مهمترینش همون بازیهای دست دوم.اگر اون درست شه بدون توجه به بقیه میرم سراغش:d
Plants vs. Zombies 2: It's About Time
Rabbids Invasion
این همه امکانات کنسول از رابطه کینکت و اسمارت گلاس گرفته تا اسکاپ twitch از اون ور امکانات TV و فیلم و آپلود بازی ها و هزارن امکانات دیگه
از این ور یک دو جین بازی انحصاری..