پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Microsoft

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

44881963803178384072.jpg

درود.

خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم.

با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.

project spark - - -ویرایش - - -

'

گفتن سال اول 15 تا انحصاری می اد نگفتن همرو تو e3 معرفی میکنیم. وقتی اصلا نمیدونی چه خبره چرا الکی ترول میکنی؟

فکر کنم باید یه بار دیگه حرف های فیل اسپنسر رو تو کنفرانس 21 می گوش بدی ... پس این همه بحث ما 15 تا بازی انحصاری در e3 داریم مردم از خودشون در اوردن ... رسما قول نمایش 8 تا ip جدید تو e3 رو داد...

deAD rising 3 انحصاری ؟؟؟ آخر خلاقیت بود ها خیلی حال کردم باهاش

عاقا این فورتزا چرا اینفدر خوب بود؟:دی واقعا!

آقا راستشو بخوای نمیشه از حق گذشت فورزا بهترین بازی racing هست! از سری gt هم بهتره ولی من دیگه بعد از Nfs most wanted ps2 با هیچ بازی ریسینگی حال نمیکنم!=((

آقا نظرم عوض شد ! الان تریلر hd ـه Ryse دیدم گرافیک بازی فوق العاده ست ! گیم پلی هم بشدت عالی بنظر میاد . . .
93427528630148725084.jpg

52311290339733318528.jpg

27312484158795344127.jpg

74220616424356560786.jpg
پ.ن : فیلم سینمایی نیست؟!

Titan Fall که رسپاون میسازه برای PC و Xbox One عرضه میشه . یه نسخه 360 هم هست که یه تیم دیگه میسازه ( کلا زیاد رو این نسخه حساب نکنید :دی )

فکر کنم باید یه بار دیگه حرف های فیل اسپنسر رو تو کنفرانس 21 می گوش بدی ... پس این همه بحث ما 15 تا بازی انحصاری در e3 داریم مردم از خودشون در اوردن ... رسما قول نمایش 8 تا ip جدید تو e3 رو داد...

به نطرم شما باید بری دوباره گوش کنی. گفتن 15 انحصاری در سال اول. هیچ جا نگفتن کی معرفیشون میکنن.

پلتفورم مایکروسافت دیگه چه صیغه ای هست من نمیدونم؟!؟! بازی انحصاری به بازی گفته میشه که شما نتونی هیچ جای دیگه تاکید میکنم هیج جای دیگه بازی کنی. معنی انحصاری اینه حالا شما به زور میخوای یه چی دیگه قالب کنی من نمیدونم
در کل بد نبود کنفرانس ولی عالی هم نبود به شخصه اگر پولم برسه که بعید میدونم برسه یه xbox one خواهم خرید جهت بازی رمدی اگرم نرسه امیدوارم مثل الن ویک رو کامپیوتر بیاد ما هم بتونیم بازی کنیم

باردر عزیز اینها به جای 15 تا 16 تا انحصاری معرفی کردن 2 تا هم برای 360 معرفی کردن..

می تونید بشمارید دوست عزیز..

Ryse
Forza 5
Killer Instinct
Quantum Break
Kinect Sports Rivals
Titanfall
HALO 5
Dead Rising 3
Grimson Dragon
Spark
Below
Black Tusk Gam
D4
Sunset Overdrive
Project Spark
Minecraft

360
Max: The Curse of Brotherhood
World of Tanks

فکر کنم شما باید یه دور دیگه گوش بدین به حرفاش ... 15تا انحصاری در سال اول عرضه که 8تاشون IP جدید هستن و در E3 اطلاعات بیشتری در اختیار عموم قرار خواهد گرفتحالا هی ترول کنین

Ryse خیلی شاخ بود ... استایل بازی و جلو رفتنش منو یاد فیلم TROY میندازه...
--------------------
گوینده Gamespot وقتی مستر چیف صورتش مشخص شد واقعا تجب کرد و 1% هم فکر نمیکرد این Halo 5 باشه ...

این Sunset Overdrive هم بازی جالبی میزد:دی
qfpun576wd4uea6mflpu.jpeg

j47drhrwrxz91ntmfgu2.jpg

wbizwopc73y591ncl6q.jpg
خیلی شبیه کارای پیکسار بود (if you know what I mean ;;) :دی)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or