پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Microsoft

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

44881963803178384072.jpg

درود.

خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم.

با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.

آقا نظرم عوض شد ! الان تریلر hd ـه Ryse دیدم گرافیک بازی فوق العاده ست ! گیم پلی هم بشدت عالی بنظر میاد . . .
93427528630148725084.jpg

52311290339733318528.jpg

27312484158795344127.jpg

74220616424356560786.jpg
پ.ن : فیلم سینمایی نیست؟!

ryse که خارق العاده بود اگه اون پستیتو که قبلا گفته بودی خوشت نیومده دیده بودم یه چیزی بهت میگفتم! :d
واقعا بازی نبود فیلم بود اصلا یه همچین چیزی من تا به حال تو عمرم ندیده بودم (اط نظر گرافیکی) چیزی که باعث شد من زیاد خوشم نیاد گیم پلیش بود که یکم خسته کننده میزد البته نمایش کوتاه بود اون قسمت که سپرارو میگرفتن تا تیر نخورن جالب بود.

درسته که جایی گفته نشده هر 15 تا انحصاری رو تو E3 نشون میدیم اما هیچ جا هم گفته نشده که هرچی تو E3 نشون دادیم به سال اول عرضه ی کنسول میرسه ;)
===
به نظر من بهترین نمایش کنفرانس MGS V بود. به قول دوستمون اپیلاسیون شدیم :دی
در مورد BF 4 هم باید اغراق کنم که چیز شاخی بود :دی
از Ryse خوشم اومد کلا خوب به نظر می رسید ولی بیش از حد QTE زده بودن تنگش.
تیزر هیلو جالب بود.
Quantom Break رو همچنان نفهمیدم جریانش چیه.
Titanfall هم خوب به نظر میرسید. امیدوارم بعد از یه مدت از انحصار در بیاد.
The Witcher 3 هم عالی بود.

من عاشق مایکیم یا همون dead rising , ryse سونی رو رسماْ کله پا کرد :d
بر و بچ فن ایکس باکس وان یه امضای جدید در نظر بگیرید اونی که مال تاریخ e3 بود دیگه قدیمی شده :d
راستی از همین الان میشه به همون قیمتی که مایکروسافت گفت ۴۹۹ دلار کنسولو به طور قانونی پیش خرید کنیم ؟

ryse که خارق العاده بود اگه اون پستیتو که قبلا گفته بودی خوشت نیومده دیده بودم یه چیزی بهت میگفتم! :d
واقعا بازی نبود فیلم بود اصلا یه همچین چیزی من تا به حال تو عمرم ندیده بودم (اط نظر گرافیکی) چیزی که باعث شد من زیاد خوشم نیاد گیم پلیش بود که یکم خسته کننده میزد البته نمایش کوتاه بود اون قسمت که سپرارو میگرفتن تا تیر نخورن جالب بود.
آخه من 240 از گیم اسپات میدیدم هی ام فطع وصل میشد ! ولی الان HD دیدم رسماً گرخیدم !!! بهترین گرافیک کنفرانس داشت از نظر من .

Ryse خیلی شاخ بود ... استایل بازی و جلو رفتنش منو یاد فیلم TROY میندازه...
--------------------

من که با رایز زیاد حال نکردم کلا 7,8 نوع کشتن بیشتر نداشت و زودی خسته کننده میشه:(حالا صحنه های سینمایی شاید به هیجان بیارن ولی در کل باید نحوه ی کشتنو بیشتر کنن تا تکراری نشه

درسته که جایی گفته نشده هر 15 تا انحصاری رو تو E3 نشون میدیم اما هیچ جا هم گفته نشده که هرچی تو E3 نشون دادیم به سال اول عرضه ی کنسول میرسه ;)
===
به نظر من بهترین نمایش کنفرانس MGS V بود. به قول دوستمون اپیلاسیون شدیم :دی
در مورد BF 4 هم باید اغراق کنم که چیز شاخی بود :دی
از Ryse خوشم اومد کلا خوب به نظر می رسید ولی بیش از حد QTE زده بودن تنگش.
تیزر هیلو جالب بود.
Quantom Break رو همچنان نفهمیدم جریانش چیه.
Titanfall هم خوب به نظر میرسید. امیدوارم بعد از یه مدت از انحصار در بیاد.
The Witcher 3 هم عالی بود.

خوب نرسه که چی؟ :دی
مشکلی پیش میاد؟ :دی

کوانتوم برک هم که اگه فیلم butterfly effect رو دیده باشی یا دربارش خونده باشی میفهمی با چی طرفی:bighug:

Ryse
Forza 5
Killer Instinct
Quantum Break
Kinect Sports Rivals
Titanfall
HALO 5
Dead Rising 3
Grimson Dragon
Spark
Below
Black Tusk Gam
D4
Sunset Overdrive
Project Spark
Minecraft

360
Max: The Curse of Brotherhood
World of Tanks
تازه به اینا
بازسازی Fable
Halo Spartan Assaul
Fantasia بازی هارمونیکس
بازی جدید ویکتوریا
بازی جدید Lionhead
و بازیای کینکتی دیگه که تو گیمزکام معرفی میشن رو اضافه کن. اون 15 بازیای انحصاری X1 بود که الان با ویندوز و 360 رونمایی‌ها داره از 20 میزنه بالاتر.

خیلی شبیه کارای پیکسار بود (if you know what I mean ;;) :biggrin1:)
بهترین پست تاپیک :))

چرا هیچکس از اسپارک نمیگه؟ :دی فقط من باهاش حال کردم؟ خیلی بازیه جالب و خلاقانه ای بود:bighug:

من اسپارک و رایز و فورتزا و کوانتوم بریک و بتل و متال گیر رو بیشتر از بقیه پسندیدم :bighug:

چیزی که منو خیلی نگران کرده غیبت epic games بود.
نکنه واسه سونی انحصاری جدید بزنه ؟ :-s
غلط کرده ، مگه هرکی هرکیه ؟ :| :d

خوب نرسه که چی؟ :دی
مشکلی پیش میاد؟ :دی

کوانتوم برک هم که اگه فیلم butterfly effect رو دیده باشی یا دربارش خونده باشی میفهمی با چی طرفی:bighug:
نه مشکلی پیش نمیاد صرفا جهت یاد آوری گفتم :دی

این فیلم که گفتی رو هم ندیدم ولی یادم میمونه که حتما پیدا کنم ببینم ولی منظورم از اینکه نفهمیدم چی بود سبک و گیم پلیش بود بیشتر :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or