آقا نظرم عوض شد ! الان تریلر hd ـه Ryse دیدم گرافیک بازی فوق العاده ست ! گیم پلی هم بشدت عالی بنظر میاد . . .پ.ن : فیلم سینمایی نیست؟!![]()
![]()
![]()
![]()
آخه من 240 از گیم اسپات میدیدم هی ام فطع وصل میشد ! ولی الان HD دیدم رسماً گرخیدم !!! بهترین گرافیک کنفرانس داشت از نظر من .ryse که خارق العاده بود اگه اون پستیتو که قبلا گفته بودی خوشت نیومده دیده بودم یه چیزی بهت میگفتم! :d
واقعا بازی نبود فیلم بود اصلا یه همچین چیزی من تا به حال تو عمرم ندیده بودم (اط نظر گرافیکی) چیزی که باعث شد من زیاد خوشم نیاد گیم پلیش بود که یکم خسته کننده میزد البته نمایش کوتاه بود اون قسمت که سپرارو میگرفتن تا تیر نخورن جالب بود.
Ryse خیلی شاخ بود ... استایل بازی و جلو رفتنش منو یاد فیلم TROY میندازه...
--------------------
عاقا این فورتزا چرا اینفدر خوب بود؟واقعا!
درسته که جایی گفته نشده هر 15 تا انحصاری رو تو E3 نشون میدیم اما هیچ جا هم گفته نشده که هرچی تو E3 نشون دادیم به سال اول عرضه ی کنسول میرسه
===
به نظر من بهترین نمایش کنفرانس MGS V بود. به قول دوستمون اپیلاسیون شدیم
در مورد BF 4 هم باید اغراق کنم که چیز شاخی بود
از Ryse خوشم اومد کلا خوب به نظر می رسید ولی بیش از حد QTE زده بودن تنگش.
تیزر هیلو جالب بود.
Quantom Break رو همچنان نفهمیدم جریانش چیه.
Titanfall هم خوب به نظر میرسید. امیدوارم بعد از یه مدت از انحصار در بیاد.
The Witcher 3 هم عالی بود.
به نطرم شما باید بری دوباره گوش کنی. گفتن 15 انحصاری در سال اول. هیچ جا نگفتن کی معرفیشون میکنن.
تازه به ایناRyse
Forza 5
Killer Instinct
Quantum Break
Kinect Sports Rivals
Titanfall
HALO 5
Dead Rising 3
Grimson Dragon
Spark
Below
Black Tusk Gam
D4
Sunset Overdrive
Project Spark
Minecraft
360
Max: The Curse of Brotherhood
World of Tanks
بهترین پست تاپیکخیلی شبیه کارای پیکسار بود (if you know what I mean:biggrin1
![]()
نکنه واسه سونی انحصاری جدید بزنه ؟چیزی که منو خیلی نگران کرده غیبت epic games بود.
نه مشکلی پیش نمیاد صرفا جهت یاد آوری گفتمخوب نرسه که چی؟
مشکلی پیش میاد؟
کوانتوم برک هم که اگه فیلم butterfly effect رو دیده باشی یا دربارش خونده باشی میفهمی با چی طرفی:bighug: