پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Microsoft

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

44881963803178384072.jpg

درود.

خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم.

با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.

اقا یکی بیاد منو توجیه کنه ! این Quantum Break واقعا داخل بازی و ریل تایم بود ؟؟!!!!!!!!!!!!! یعنی خدایی بگن قراره فقط به صورت اسکرین شات هم ریل تایم اجرا بشه باورش برام سخته ! اخه اول نسلی یه همچین گرافیکی دیگه 2 و 3 سال بعدش میخواند چیکار کنن ؟! :| یعنی رمدی را باید تحسین گفت عجب عجوبه هایی دارند تو تیمشون . یه تیم کوچیک ( الته الان بیشتر شدند ) ولی ساخت یه همچین انجینهای هیولایی واقعا ..............!

دوستان دقت کردین این شخصیت مردی تو بازی Quantum Break که عکسش بالاست چقدر شبیه آرنولد خودمونه!!!!فکر کنم از رو اون ساختنش
خیلی ابهت داره:bighug:صورت زنه که از صورت زنای ایرانی طبیعی تره:|:))

هرچی میبینم باورم نمیشه ! چجوری این ریل تامه !!!!
12713508519387776757.jpg

73547534661881596589.jpg

73943915362580795104.jpg

اقا یکی بیاد منو توجیه کنه ! این Quantum Break واقعا داخل بازی و ریل تایم بود ؟؟!!!!!!!!!!!!! یعنی خدایی بگن قراره فقط به صورت اسکرین شات هم ریل تایم اجرا بشه باورش برام سخته ! اخه اول نسلی یه همچین گرافیکی دیگه 2 و 3 سال بعدش میخواند چیکار کنن ؟! :| یعنی رمدی را باید تحسین گفت عجب عجوبه هایی دارند تو تیمشون . یه تیم کوچیک ( الته الان بیشتر شدند ) ولی ساخت یه همچین انجینهای هیولایی واقعا ..............!

سم لیک توی کنفرانس گفت که In-Engineـه این ویدیو.

از گرافیک Ryse اصلاً خوشم نیامد !

حقیقتا منم اصلا ازش خوشم نیومد ، نه از گرافیکش و نه از گیم پلی کوییک تایمش ...
اتمسفر خیلی خوب و گیرایی داشت اما در کل اصلا فیوریتم نشد .

اما راجع به کل کنفرانس :

باید بگم عالی بود در یک کلام ....
MGS V که شروع شد مخم سوت کشید ، عاشقش شدم :x بیشتر از قبل ! fox engine هم به نظرم عالی بود.
Forza motorsport 5 هم که مثل همیشه فکمون رو روانه ی زمین کردم با اون گرافیک خفنش (رسما تو حلقم ) ، فقط هنوز معلوم نیست اب و هوای داینامیک داره یا نه !
Ryse اصلا در حد انتظاراتم نبود ، اصلا !
Quantum Break فوق العاده بود اقا ، فوق العاده .... چه اتمسفری داشت ! خیلی خفن بود :x
Battlefield 4 هم خوب بود ، گرافیک خوبی داشت اما مثل همیشه به گیم پلی شک دارم !
Killer Instinct وای وای وای دیوونم کردی تو ......
The Witcher 3 این قسمت کنفرانس که رسید خرید کنسول رو قطعی کرد واسم :bighug: گرالت کجایی که بشینم صب تا شب بازیت کنم ؟!!!!
TitanFall وای خدای من عجب گیم پلی خفنی داشت ( بهترین گیم پلی که امشب تو کنفرانس نشون داده شد ) ، حرف نداشت خدایی این گیم پلی ، ایمان بیاورید به این استدیو
Halo یعنی بهترین تریلر امشب بود بدون شک ، ابهتی داشت که تو هیچی دیگه نمیشد دید این ابهت رو :bighug:

راجع به قیمت $ 499 خیلی هم عالیه ، الان ادم یه اسمارت فون میخره 600 دلار پولشو میده ، با این همه امکانات 500 دلار میرزه .
THANKS MICRO :x

آقا قشنگترینش این RYSE بود، خیلی جالب بود لامذهب:d ای کاش اینو واسه ی PC هم میدادن، عاشق اون دوره های تاریخ هستم، بازی خیلی هم Brutal بود، کلا عالی بود نمایش RYSE ، دم کرایتک گرم.
ویرایش: آقا حرفمو پس میگیرم بهترینش The witcher 3 wild hunt بود. خدارو شکر این یکی اصالتا مال PC هستش:d. چه عظمتی بود محیط های بازی، خلی عالی بود.

آخرین ویرایش:
باور نمایش BF4 خیلی سخته..اصلا باورم نمی شد سونی رو ول کنه بیاد پیش ماکرو..
از اون سخت تر باور نمایش 60 فرم بازی رو XBOX ONE هست..

کنفرانسو کامل دیدم
اصلا خوب نبود
هیچ چیزه هیجان انگیزی درکار نبود
هیچ نو آوری حیرت آوری رو نشد ، فقط کمی گرافیک شارج شده (اونم قابل پیش بینی بود )

چرا ؟:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or