پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Microsoft

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

44881963803178384072.jpg

درود.

خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم.

با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.

من دوباره با کیفیت hd واقعا گرافیک متال گیر خیره کننده بود و اسب سواریش خیلی بهتر از red dead redemption بود کیه این کوجیما

واییییی قیافه سازنده BF4 با حال بود دموشون فریز کرد 2 -3 دقیقه گیر کرد ملت خندیدن :d

MGS وقتی وارد گیم پلی شد کف و خون قاطی کردم عالییی بود

Kinect Sports Rivals تایید شد، بازی واسه لانچ XOne هست، تریلرش چند دقیقه دیگه تو Spike TV نمایش داده میشه! این دیگه چه مدلش هست؟ :دی

خوشحال باشید
با این اینترنتی که داریم داره کنسولهای جدید هم میاد
هر روز بدتر از دیروز ...
تو این سایت هم که 4 نفر میان سرورهاش میپوکه .

آخرین ویرایش:
گرافیک Quantum Break دقیقا دو نسل جلوتر بود به جای یک نسل..!

نقد Gaming Bolt از کنفرانس :دی
The Good:

Focus squarely on games, and nothing more. The games they did show off all uniformly looked incredible, and made a great case for why Xbox One should be considered by gamers.
The Bad:
The price is too high, almost unreasonably so; technical glitches in the conference galore
Conclusion:
Good job, Microsoft. Now the Xbox One actually matters again, at least in terms of what matters.
Score: 8.5
http://gamingbolt.com/microsoft-e3-2013-press-conference-review

Kinect Sports Rivals تایید شد، بازی واسه لانچ XOne هست، تریلرش چند دقیقه دیگه تو Spike TV نمایش داده میشه! این دیگه چه مدلش هست؟ :دی
مایکرو سابقه اینجور کارارو داره امکانش هست موقع کنفرانس سونی یا بعدش یه بازی دیگه ام معرفی کنه.

این بازیهایی که نشون دادن ارزش 15 بار آنلاین شدن تو 24 ساعتو داره یه بار که شوخیه!!:d

یه انحصاری هم تو کنفرانس EA معرفی شد lol :دی
Plants vs Zombies: Garden Warfare، البته انحصاری زمانی هست ولی جالب بود کلا :دی

بهترین قسمت کنفرانس برای من Quantum Break بو، همه چی چی فوق العاده بود، موزیک، گرافیک، انیمشن صورت بهترین چیزی بود که دیدم

آخرین ویرایش:
این وصل شدن به twitch عالیه ملت میان رو بازی کردنت نظر میدن آدم قوت قلب می گیره..

این بنده‌های خدا تایم کم آوردن 7-8 تا انحصاریشون موند بیرون کنفرانس :دی فک کن تازه یدونه بازی فقط واسه کینکت معرفی شده که صددرصد تو گیمزکام میشه 4-5 تا.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or