پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Microsoft

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

44881963803178384072.jpg

درود.

خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم.

با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.

این بچه های گیم‌اسپات همه کنفرانس ها رو به ... میدن :d
کنفرانس EA هم ساعت 12:30 دیگه آره؟؟ :| :d
دانلود مجانی دیگه کم کم از 1 و اینا شروع میشه بقیه کنفرانس هارو باید دانلود کنیم ببینیم
ولی جالبه هیچی در مورد سخت افزار نگفتن :|
راستی چالبه RYSE به جای کینکت با دسته بود :O

کنفرانس واقعاً خوبی بود ! کلی بازی پشت سر هم که عنوان های خیلی جالبی هم بین ـشون به چشم میخورد.
بریم تریلرهای HD رو بگیریم ببینیم چه خبره ! :دی بعضی بازی ها خیلی خیره کننده بودن و تحمل ندارم که تریلرهاشون رو بگیرم.
اون تریلر Halo غوغا بود ! اولش فکر کردم Titanfall هست و یه دفعه اون پوشش Master Chief رفت کنار و ... خیلی ژست خفنی داشت ! :دی
فقط این قیمت کنسول من رو متحیر کرد ! :دی

خب بریم گرم کنیم برا کنفرانس بعدی پسر مایکرو خیلی خوب کار کرد نمایشش راضی کننده بود یه 'gears of war نسل جدید کم داشت

آخرین ویرایش:
بچه ها می شود ان 15 تا بازی را نام ببرید و بگویید چند تا از انها انحصاری می باشد ؟

به نظرم کنفرانس عالی بود خیلی چسبید مخصوصا DR3 و BF4 و TITANFALL و رونمایی از هیلو که به بهترین شکل ممکن انجام شد و اینکه سال 2014 هم میادش.

یه جوون مردی خیلی خلاصه بگه تو کنفرانس مایکرو کلاً چی گذشت و چه بازیهایی نمایش داشتن :d

وقتی mgs تو کنفرانس مایکروسافته حتما fable تو کنفرانس سونیه !

آخرین ویرایش:
holy mother of god :o
نمیدونم کلمه ای بالاتر از ترکوند داریم یا نه، ولی مایکروسافت واقعا ترکوند !
سر تریلر هیلو قشنگ خشک شدم!!

من هیچی از کنفرانس نفهمیدم!:| انقدر سرعت بد بود فقط یه سری تصاویر و صدای منقطع عایدم شد!:| اعصابم خورده!:|

عاغاااااااااااااااااا تموم شد

عجب کنفرانسی بود

خوشحالم از مایکروسافتم یه کنفرانس خوب دیدیم بعد مدتها

و بیشتر از این خوشحالم مثه بچه ها به کیکنت بازی نپرداختن

همه چی عالی بود

دو بازی برام شوکه کنننده بود .. RYSE اصلا باورم نمیشه چنین بازی ای رو میخواهیم انجام بدیم .. اه هلووووووووووووووو .. بازی فقط فیلم سینمایی بود لامصب

و اینکه DEAD RISING 3 اصلا انتظار نداشتم چیز خوبی باشه .. شگفت زده شدم

بقیه بازیها هم خیلی خوب بود .. چیز زیادی از انحصاری های جدید ایکس باکس وان ندیدیم .. مشخصه هنوز دارن رو بازیها کار میکنن .. اوایل کارن که تریلری خوب ازش دیده نشد

به هر حال عالی بود ..

فقط یه چیزی اعصابم رو خورد کرد قیمت بود .. اونم ایشالا دعا میکنیم این ایام ماه رمضان دلار بیاد پایین دیگه

کاری نمی تونیم بکنیم

به هک شدن هم به این زودیا امید ندارم

آقا اون بازی فایتینگه چه قدر شاخ بود :دی
اصلا فوق العاده بود کنفرانس
هر ماه 2 بازی مجانی هم که عالی بود :دی

مولتی پلیر titan fall عجیییب به دل نشست واقعا خوشم اومد.کنفرانس دیگه اون چیزی بود که هر گیمری میخواست دیگه وقت به fable نرسید انگار گذاشتن واسه gamescom

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or