خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم.
دقایقی پیش شاهد حضور یکی از مسئولان EA Games همراه با فردی از DICE بودیم که با حضور خود از اجرای بازی BF4 روی نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه بر روی کنسول XBOX ONE خبر داد.
آن ها اعلام کردند که تکنولوژی پیشرفته کنسول Xbox One به آن ها این اجازه را داده است که بتوانند بازی را با ۶۰ فریم بر ثانیه بر روی این کنسول به اجرا درآورند. همچنین Battlefield 4 بر روی Xbox One فوق العاده به نظر خواهد رسید.
DLC های Battlefield 4 نیز بصورت انحصاری برای Xbox One منتشر خواهند شد.
واقعا نمی خواسم X1 بخرم .. نا امید شده بودم
ولی دیگه با این کنفرانس و به خصوص اجرای بی نقص BF4 اونم در 60 فریم حتما واجب میکنه بخرم این کنسول رو ..
من برم هر ماهی 200 تومن بزارم کنار شاید بتونم این کنسول رو با این پول بخرم خدا یاااااااااااااااا
با اینکه کنفرانس خیلی خوب بود اما بازیای اول شخص بیش از حد زیاد بودن یکم تعداد شوترارو کمتر میکرد رو سبکای دیگه مانور میداد عالی میشد قیمتشم با کینکتی که روشه مناسبه از بازی respawn ام خوشم نیومد دیگه زیادی فان بود کاش عرضه ی HALO رو بندازه دو سال بعد 2014 خیلی زوده واسه HALO5 بین همه ی بازیا هم BF4 از نظر تکنیکی و گرافیکی از همه سرتر بود نسل بعد یعنی این
مایکروسافت واقعا به قولش عمل کرد ( کشت که هیچ زد هدشات کرد باو )
ولی جدا زمان بندی و نمایش بازی ها فوق العاده بود یعنی همه قشری رو پوشش دادن اینا قیمت هم واسه ما بالاست 500 دلار واسه اونا و این بیس عظیم مولتی مدیا و امکانات هیچیه پ
كنفرانس خوبي بود
ولي متاسفانه fps زياد داشت و بازيهاي كژوال با گرافيك كارتوني هم همينطور ولي بازيهاي زيادي هم داشت كه هر سليقه اي رو راضي كنه:d
فورزا 5 هم نمايشش عالي بود
در كل كنفرانس خوبي بود
فك كنم سوني كمتر از 500$ بذاره
بدبختانه اصلا نتونستم کنفرانس ببینم
دوستان اگر لینک کنفرانس به صورت Full HD یا HD دارن لطف کنن بدن که بد منتظرم ببینم چه کرده این مایکرو
با این هایپی که اینا راه انداختن سونی و نینتندو باید حسابی رخ نمایی کنن