پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Microsoft

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

44881963803178384072.jpg

درود.

خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم.

با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.

در یک کلام کنفرانس " فوق العاده " بود ! .. واقعا از این بهتر نمیشد قدرت به رخ کشید !
یک ساعت و نیم فقط بازی معرفی کرد .. بدون صحبت در مورد موضوعات دیگه ! .. بهترین تریلر به نظرم تریلر Halo و Quantum Break بودن ..
امیدوارم کنفرانس سونی و دیگر شرکت ها هم همینجوری باشه چون به سود ما گیمر هاست ! :دی

آخرین ویرایش:
کنفرانس عالی بود به هرچی گفتن عمل کردن
از اول تا آخر بازی نشون دادن
زمانی که بازی Killer Instinct رو معرفی کردن خیلی کوتاه بود و من تعجب کردم
ولی اومدن گیم پلی بازی Killer Instinct رو گذاشتن برای بخش Smart Glass تا اون بخش خسته کننده نشه
از نمایش بازی Dead Rising 3 هم خیلی خوشم اومد بازی بسیار جذابی بنظر میرسید
منتظر Epic هم بودم و کاش اونها هم یک بازی انحصاری داشتن
در کل خیلی کنفرانس خوبی بود و لذت بردیم:d

آخرین ویرایش:
دوستان یه درخواست و یه سوال فورا جواب بدین!

درخواست اینه که سریعا کنفرانس کامل و دانلود جداگانه ی تریلرها رو بزارین..

سوالمم اینه که کنفرانس ea ساعت 12:30 ینی حدود یه ساعت دیگس دیگه؟

حالم بدجور خرابه عجب چیزی بود این کنفرانس

نامردا چقدر بازی نشون دادن !!!
فکر نکنم سونی بتونه انقدر بازی نشون بده !

وقتی بالای 20 میلیون نفر 150 دلار دادن واسه کینکت جدا خریدنش، ارزش نداره 100 دلار از قیمت 500 دلاری رو واسه کینکت در نظر بگیریم؟ کنسول 400 دلار + کینکت 100 دلار میشه یه قیمت واقعا معقول. یارو داره امسارت فون میده بیرون 700-800 دلار!

به ماکرو فنا تبریک میگم کنفرانس واقعا راضی کننده بود و چیزی کم نداشت . فقط این Cloud منو خیلی ناراحت میکنه , شما رو نمیدونم :دی

وقتی بالای 20 میلیون نفر 150 دلار دادن واسه کینکت جدا خریدنش، ارزش نداره 100 دلار از قیمت 500 دلاری رو واسه کینکت در نظر بگیریم؟ کنسول 400 دلار + کینکت 100 دلار میشه یه قیمت واقعا معقول. یارو داره امسارت فون میده بیرون 700-800 دلار!

یعنی هنوز نمیدونید ساخت گوشی چقدر هزینه بردار تز از کنسوله؟؟؟ گوشی یه وسیله کوچیکه که باید همه جا دنبال ادم باشه! اون همه سخت افزار ریز و درشت کلی هزینه بردار میداره تاجاش کنند ولی کنسول مثل همین x1 مثل یک کیسه و هزینه ای مثل اسمارت فون ها نداره

با این قیمت 500 دلار تو ایران نزدیک 2 میلیون و 800 میشه حدودا!!! خدا بخیر کنه

نقاط قوت :

تریلر MGS V که من ندیدم ولی اگه دیده بودم هم مگه فرقی میکرد ؟ :دی
تریلر QB که Holy Mother of GOD :d عاشقش شدم .
تریلر Forza و گیم پلیش که خدای Sim Racing هست تو نسل بعد تا اومدن یه رقیب درست درمون :دی
تریلر Ryse که گرافیک عالی داشت ، مکانیزم گیم پلیش هم جالب بود
تریلر BF 4 که عپیک بود گرافیکش :دی
تریلر Sunset که هم بازیش فان و باحال بود هم سازندش سوپرایزمون کرد !
تریلر Halo که خیلی با پرستیژ بود ( خدایی بهترین تریلر کنفرانس :دی )
معرفی بازی جدید Black Tusk
Below که به نظرم بازی جالبی میاد
DR3 بازی خوبی نشون میداد ولی خب من 2 شماره قبلی رو اصلا ازش خوشم نمیاد ولی خب دلیلی نداره نقطه قوت کنفرانس ندونمش :دی
KI که بلاخره معرفی شد ، اخیش :دی
اسپارک که واقعا ایده ی جالبی داشت :دی

پ.ن : انقدر زیاد بود بعضی هاش رو فراموش کردم :دی

نقطه ضعف :

قیمت - کاش میشد کینکت روش نبود و کنسول رو 399 تا میفروختن .
کشتن بچه مردم --------> سونی :دی ( البته فعلا ، چون ممکنه سونی هم اثار خوبی داشته باشه :دی )

کنفرانس خوبی بود ولی چندتا از بازیها لانچ تایتل بود فکر کنم کمتر از7 یا8 تا بود

به نظرم اشتباه کردن کینکت رو باندل کردن، گرونه 500 دلار :دی اگه سونی قیمت کنسولش 400 دلار باشه، خیلی به ضرر مایکروسافت میشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or