پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Microsoft

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

44881963803178384072.jpg

درود.

خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم.

با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.

ميخوام زمين رو گاز بزنم گاااااز :d يكي لينك مراسم رو با كيفيت بالا بزاره سرجدتون بزاريد توروخدا بزاريد :d ميخوام halo رو ببينم

لعنتی این بتل 4 انقدر خوب بود که مجبورم میکنه PS4 رو تو لانچش بخرم:|
دیگه ورژن این نسلش رو باید بیخیال شد رسما...
-----------------------
کنفرانس خوبی بود ولی 15تا انحصاری نداشتا 6-7 تا داشت!:d
احتمال میدم نزدیک کنفرانس یسری برنامه ها رو عوض کردن و نمایش چندتا بازی مولتی با کیفیت رو به چندتا انحصاری ترجیح دادن.بیشرم شوتر پخش کردن چون طرفدارای بیشتری داره و اینطوری طیف وسیع تری رو راضی نگه میدارن.یه چیز دیگه هم اینکه قیمتش خیلی بده!الان تو این کنفرانس اصلا نفهمیدیم اون کینکتی که داره بهای اضافه ای برای داشتنش رو کنسول پرداخت میشه چرا رو همه کنسولا هست!خیلی راحت میتونستن مثل همین نسل اختیاریش کنن هر کی پول داشت بخره هر کی نداشت نخره!الان از 80 میلیون خریداره 360 فقط 20 میلیون رفتن خریدنش پس به زور فروختن کینکت روی کنسول آنچنان توجیحی نداره تا اینجای کار.حالا مگر اینکه در ادامه یذره جذاب تر بشه ولی امشب که بود و نبودش فرقی نمیکرد اصلا!

میشه خواهش کنم 15 تا بازی انحصاری رو لیست کنید ؟؟ 15 تا فقط .

پ.ن : محمد فروبری لطفا لیست کنه :);;)

کنفرانس خیلی خوبی بود :دی هرچی تو رونمایی کنسول خراب کردن اینجا جبران شد :دی

فنای مایکرو ترول کردن رو شروع کردن :دی لطفا تا کنفرانس سونی صبر کنید بعدا همگی بیفتید به جون هم:دی

انحصاری های خوبی معرفی شد اگه مایکرو بتونه با همینطور که اینجا ظاهر شد اخر نسل هم ظاهر بشه واقعا باید بهش آفرین گفت :دی

Sunset Overdrive

Forza 5

Quantum Break

D4

Project Spark

HALO

Crimson Dragoon

Dead Rising 3

BF 4:Second Assault (انحصار زمانی)

below

TitanFall

فکر نمیکنم چیزی رو جا انداخته باشم :دی

پ.ن: به شدت منتظر کنفرانس سونی هستم:دی سونی 40 بازی رونمایی میکنه 10 تاش انحصاری ps4 باشه با اون 11 تایی که اول معرفی کرد میشه 21 عدد :دی

من الان تو شُک هستم..! احساس میکردم دارم خواب میبینم

خدا این Ryse چی بود..؟ رسما سریال های فیلم Teroy و سریال Rome و... رو کرده بودن بازی..؟

البته در مورد قیمت دوستان توجه داشتخ باشندکه کنسول همراه با کینکت عرضه میشه که قیمت مناسب به نظز میاد

تا قبل کنفرانس همه بهانه داشتن که نصفش tv و کینکت و پیتزاست. حالا که کلش بازی بود ولی 15 تا انحصاری رو یه جا نشون ندادن شده بهانه :d

تبریک به طرفدارا مایکرو کنفرانس زیبایی بود و اینکه به نظرم تریلر halo واقعا زیبا بود.ولی چند تا چیز منو نگران میکنه:اولا تاکید زیاد مایکرو رو کلود بود مثل battlefield و forza ومسله نگران کننده این بود که این بازیها بدون کلود چطور اجرا میشه و اینکه این موضوع به یک مسله عادی تو کنفرانسا مایکرو تبدیل بشه که بازیها رو با گرافیک خیلی بالاتر و بااستفاده از کلود نشون بده ولی بازی نهایی در صورت عدم استفاده از کلود..... .مورد دوم قیمت هست که اگر سونی طبق شایعات قیمت ps4رو 400 دلار بزاره قضیه نسل قبل تکرار میشه ولی ایندفعه برعکس وجالبه که قیمتش همه نقاط جهان یکسان نیست و تو gamespot میگفت قیمتش تو انگلیس برحسب دلار 630 دلار هست:-o.و یه سوال برام پیش اومده دقیقا فلسفه xbox360 جدید اونم باتوجه به اینکه هیچ کاهش قیمتی نداره چی بود؟:-/

میشه خواهش کنم 15 تا بازی انحصاری رو لیست کنید ؟؟ 15 تا فقط .
Halo
Quantum Break
Ryse
Titan Fall
Below
Dead Rising 3
Spark
Crimson Dragon
Max
World of Tanks
D4
Black Tusk Game
Witcher 3
Battlefield 4
Sunset Override
Killer Instinct
Metal Gear Solid V
Forza 5

دیگه چی میخای :دی

البته یه چیزی که باید گفت اینه که حتی با وجود داشتن این بازیها بازم سیاست مایکرو در قبال بازیها همون سیاست قبلیه و نمیشه امید داشت حداقل با این وضع خیلی تو ایران جا بیافته . حالا بازم دقیق اطلاع ندارم مایکرو توضیحی کامل در مورد بازیهای دست دوم و اون قابلیت یک بار اتصال به اینترنت در طول روز رو داد یا نه .

انحصاریای xbox one:
sunset ...
ryse
project spark
forza 5
killer instinct
minecraft
quantum break
crimson dragon
dead rising 3
what lies blow
بازی black tusk استودیو
halo
titan fall

من همینا خاطرم مونده!

Halo
Quantum Break
Ryse
Titan Fall
Below
Dead Rising 3
Spark
Crimson Dragon
Max
World of Tanks
D4
Black Tusk Game
Witcher 3
Battlefield 4
Sunset Override
Killer Instinct
Metal Gear Solid V
Forza 5

دیگه چی میخای :دی

متالگیر و بتلفیلد و ... انحصاری شدن !؟ lol

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or