Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jun 10, 2013 #1 درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
Pythonistas کاربر سایت Jun 10, 2013 #216 Vince Zampella اومد رو استیج برای معرفی Titanfall بازی انحصاری Xone - - -ویرایش - - -
uncharted12 کاربر سایت Jun 10, 2013 #218 هیلو به نمایش دراومد گرفیکش که معلوم نیس چون با کیفیت پایین دارم کنفرانسو میبینم :d
MaTrix PouYa ! The Berserker کاربر سایت Jun 10, 2013 #219 TITAN FALL یه بازی اول شخص معرفی شد و دارن گیم پای نشون میدم جالب به نظر میاد .........
Dinosaur Loyal Member Jun 10, 2013 #220 تریلر Halo فوق العاده بود !!! گفت 500 دلار ؟!!! از سونی بعید نیست ، ولی از مایکروسافت انتظار همچین قیمتی رو نداشتم !
تریلر Halo فوق العاده بود !!! گفت 500 دلار ؟!!! از سونی بعید نیست ، ولی از مایکروسافت انتظار همچین قیمتی رو نداشتم !
hosein me کاربر سایت Jun 10, 2013 #221 این سخت افزار جدید بد جوری دستشون باز کرده هر کار ی بخوان دارن می کنن
Jet کاربر سایت Jun 10, 2013 #222 گرافیک بالاتر فریم ریت پایین تر . این چیزینه که کنسول بعدی ماکرو به شما هدیه میده .
HL2-GF کاربر سایت Jun 10, 2013 #223 از تمام کنفرانس خوشم اومد به جز Titan Fall ! به نظرم یه جورایی چیپ به نظر میرسه ، گرافیکش هم خیلی خفن نیست .
از تمام کنفرانس خوشم اومد به جز Titan Fall ! به نظرم یه جورایی چیپ به نظر میرسه ، گرافیکش هم خیلی خفن نیست .